16 hozzászólás a “Catwoman” bejegyzéshez

 1. Földhözragadt mint az eddigi részek szereplői. Biztos nem fog ugrabugrálni mint Pókember. Valamit csak kitalál neki Nolan.

 2. Megértem, hogy a fiúk/férfiak vonzónak látják a szexi cicust, de mint zseniális tolvaj teljesen hiteltelen ebben a szerelésben a Macskanő. Ez bizony gagyi.

 3. Imádom Nolan filmjeit, az abszolút kedvenc filmrendezőm, de ezek a promók egyre-másra elbizonytalanítanak. A trailert sem találom túl meggyőzőnek, Bane mondatán kívül igazából nem nagyon fogtak meg a látottak. Nem akarok vészmadárkodni, vagy előre ítélkezni, de kezdenek kétségeim támadni.

  Adja az Isten, hogy ordasat tévedjek.

 4. Szerintem szégyenteli gyenge lett a szerencsétlen, úgy az egész nem tetszik. A régi ezerszer dögösebb, menőbb volt, mint ez a mákvirág.

 5. Ez a maszk meg az a füles. ÁÁÁÁáááá

  Még a ruha el is megy. Szerintem ezt a karaktert kár volt beletenni a filmbe. Ha utólag meg is bánom a kijelentést, akkor is, az a meggyőződésem, hogy ez a szerkó nagyon sokat ront majd az összképen. Ilyet megengedni. Iszonyat gagyinak hat.

 6. Semmi gond nincs vele, egészen a fejig. ( a cipőnél annyira ne ragadjatok le, Burton macskája is ugyan ezt a magassarkú pornó cipellőt hordta a háztetőn ugráláskor )
  Nekem az a farsangi állarc nem valami meggyőző, de attól még lehet jó! Ki kell várni.

 7. Ez meg mi a fütykös? Értem én, hogy Nolan nem egy észlény Batman terén, de ezt nagyon benézte, ha ez tényleg így fog kinézni. Ugrándozás, falonmászás, akciózás ebben a csizmában? Fétis-szexpartin elmegy, de valahogy nem tudom komolyan venni…

 8. Engem a crop dolog zavar, olyan hatása van így mintha az esztergaműhely férfimosdójában falranyalt, Otto fehérnemű magazin számból kivágott maca lenne. Magával a ruhával sikító bajom nincs, kivételt képezek, na.

 9. Engem csak az zavar, hogy Hathaway olyan cuki, és nem tudom elképzelni rafkós cicalédinek :S

 10. Számomra ismeretlen okból Nolan a 66-68′-as Batman sorozat Macskanőjét vehette elő a karakter megalkotásakor.
  Mi is van azzal a modernizálással? :-o

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.