Gary Ross lelépett

Miközben a Hunger Games lapátolja a pénzt befelé, az író-rendezője, Gary Ross úgy döntött, hogy a folytatást inkább nem vállalja. Mivel sokak szerint jól nyúlt az alapanyaghoz, a változtatásai szükségesek és sikeresek voltak, így érdekes kérdés ki fogja majd hasonló minőségben a Catching Fire stafétáját. Bár neki még viszonylag könnyű dolga lesz, hiszen a második könyv is a jobban sikerült ponyvák közé tartozik, majd a harmadikra kell valami nagyon profit megszerezniük.

Elvileg amúgy azért nem vállalta, mert inkább mással foglalkozna. Cáfolja azokat a pletykákat, miszerint a Lionsgate-tel vitáik voltak a szerződés körül, de nyilván csak profizmusból is nyilatkozhatja ezt, hiszen felesleges lenne most rosszat mondania róluk.

3 hozzászólás a “Gary Ross lelépett” bejegyzéshez

  1. Én őszintén szólva nem bánom, hogy lelépett, így talán van esély egy kicsit látványosabb második részre. Aztán majd meglátjuk, hogy ki lesz helyette. Remélem azért nem fog emiatt sokat csúszni a második rész.

  2. Látszik, hogy a stúdió nem gyengén játssza a biztonságit:

    1. 78 millió semmi egy ilyen filmre
    2. Gary Ross személyében megfizethető és megbízható rendezővel dolgoztatott
    3. Beütött a siker, van della menőbb rendezőre, kicsivel több apró lesz szórva a CGI-osztálynak meg a maketteseknek is, csak hogy csillogjon a matt is…

    Hiába tetszett az első rész (bár voltak hiányosságai szerintem is), úgy érzem, marhára el lesz cseszve az egész, Collins is mondta, nem tud a 2. film forgatásán annyit jelen lenni, mint előtte…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.