26 hozzászólás a “Még több Sötétség” bejegyzéshez

 1. Uma óta most lesz először jó nő Batman filmben. Maggienél még az öccse is jobb csaj… Éljen az új Catwoman :)

 2. Az ott egy iPad Batman kezében? :) Amúgy a macskanő jobban is eldughatná a pofiját, ez az állarc mindent csinál, csak el nem takar :)

  Ha tolvaj lennék és macska fétisem lenne, biztos nem elégednék meg egy zorro maszkkal.

  A film várós

 3. iPadon nincs zsanér. noti lesz az.

  tartok ettől a filmtől. azaz nem is, tudom, hogy nem tetszik majd annyira. hiába lesz jó. ez van. szerelmes vagyok a második részbe, úgy, ahogy van.

 4. “iPadon nincs zsanér. noti lesz az.” épp ezt mondom, de komolyan, nem hatotta meg = nem ipadje van :)

 5. Kibebaszott jó képek! Bale hogy meg van már kicsit “öregítve azzal a hajjal.

  AZ ÉV FILMJE LESZ!!!!

 6. Szerintem az álarc csak a szemüveg tartójának szolgál, szerintem úgy van a macskanő beleírva a forgatókönyvbe, hogy nem a klasszikus formáját láthatjuk majd. Jó… Lopni biztosan fog, de 100, h meg van az oka arra h így nézzen ki. Sőt batmannek van 1 egész cégje, aki legyártja a jelmezét. A macskanő sztem meg házilag varrja :D a szemüveget meg lehet h a Wayne alkalmazott tudományok szektorából lopta. :)

 7. Valahonnan ismerős Selina nyaklánca. Vajon Bruce is azt sasolja, vagy egy kicsit lentebb tévedt a tekintete?

 8. akkor ide is beírom :)
  megkérdeztem intercomot, hogy miért tűnt el port.hu-ról a júli 19.-ei premier, és három hét után kaptam is tőlük választ, hogy:
  Köszönjük a megkeresést!

  A filmet a tervek szerint július végén mutatjuk be Magyarországon.

  További szép napot!

  Üdvözlettel,
  InterCom Zrt.

  a képek meg: huhúú, hát, legalább hajlik az a csizma Anne lábán :) kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e benne lézerek között ugrálás is így. Get Smartban nem semmi volt Anne :) remélem itt is bemutat majd valami hasonlót

 9. Hivatalossá vált a döntés, itthon nem fogjuk Amerikával egy időben hivatalos formában megnézni A sötét lovag: Felemelkedést (The Dark Knight Rises). Míg odakint július 20-án kerül bemutatásra Christiopher Nolan filmje, addig idehaza hat napot várnunk kell a július 26-i bemutatóra. Mindez persze nem okoz akkora sokkot, hiszen a rendező filmjei közül az Eredetet és A sötét lovagot is csak pár nappal az amerikai premiert követően láthattuk csak.

 10. Jól látom hogy Bane a wall street-i tőzsdére hajazó helyen zúz? Amúgy abban reménykedem, hogy Bane-t egy olyan karakternek fogja beállítani a film, aki szembemegy a mai kor anyagiassá, érzéketlenné és erkölcstelenné váló tendenciáival, és a pénz illetve hatalmat birtokló elittel, teszi mindezt terrorista eszközökkel, valójában egy nagyobb jó érdekében. Na EKKOR lenne a legnagyobb főellensége Batmannek, mert nem tisztán gonosz lenne, csak az eszközei lennének azok.

  Oké, filozófia OFF :)

 11. human: én értem, csak beiznek írtam. (bocs, nem találom azt a kétpontos e karaktert)

 12. ungarosaurus, kösz az infót. azt hiszem, akkor nekem egy hétig teljes hírzárlat lesz, kikapcsolok mindent és nem mozdulok ki itthonról :d de legalább nem három hónap

 13. BeryG

  Pont én is ebben reménykedek, ez esetben tudna Joker “fölé” nőni. Hisz ő csak pusztán anarchiát akart a világra szabadítani, nem vezérelte semmi.
  Baneben benne lehet egy olyan szabadságharcos lehetősége, aki egyszerre virtigli antagonist is. Valószínű, hogy Nolan emeli a tétet és még súlyosabb morális dilemma elé állítja Batmant/Waynet, mint korábban.
  Mindenesetre Bane már most van olyan izgalmas ellenfél, mint Joker, sőt.

 14. BeryG: remélem, hogy igazatok lesz! Ráadásul a filmben végletekig fokozzák a Bruce Wayne vs Batman “küzdelmet” is a VOX magazin interjúja szerint, szóval a sztori elég epikusnak néz ki és remélem, hogy az is lesz!
  Eddig Nolanban sosem csalódtam e téren.

 15. Drukkolok, hogy ezt is feliratosan adják majd mindenhol, mint a Dark Knight-ot. Erről lehet valamit tudni egyébként?

 16. Szerintem az 1-es képen Batman az NEM Bruce Wayne. Hanem a rendőrsrác….. Az Új Batman.
  De savazzatok nyugodtan. :)

 17. milli

  Nekem is van egy teóriám, hogy

  LEHETSÉGES SPOILER ON (nem akarom senki örömét / meglepetését elrontani)

  Batman feláldozza magát, elvégre már nem lesz épp fénykorában. A folyamatos kommandózás, titkolózás és magány mind fizikailag mind szellemileg eléggé meggyötri, Bane lesz az utolsó feladata, amibe beletörik saját maga is, mind fizikailag, mind szellemileg – hisz Bane céljai lehet, hogy sokkal értékesebbek, mint a rendszer, amit Batman véd, és a rendőrsrác fogja átvenni a helyét.

  LEHETSÉGES SPOILER (és sok filózás :)) OFF

 18. Batman végülis már feláldozta magát korábban. Csak morális értelemben. Mikor magára vállalta Dent tetteit. Én is affelé hajlok, hogy most tovább lépve a halál jut neki – Bruce Wayne már csak így tud megszabadulni Batmantől, aki elviselhetetlen teherként nehezedik rá a hosszú évek során, s aki egyúttal gyerekkori traumáját, a félelmeit is szimbolizálja. Az apja utolsó szavai végülis nem érnek el eredményt, mert a fiát felemésztik saját félelmei.
  A Returns főmotívuma lehet itt a kiindulási pont: egy öregebb, lelkileg agyongyötört Wayne az utolsó harcra vetemedik, ami egyet jelent majd számára a megváltással.
  Talán a szerelem jelenthetné az életet, de Selina Macskanője inkább lesz gátja, semmint elősegítője egy happy endnek.
  (Egyébként is kilógna Nolan életművéből az egyértelműen pozitív befejezés)

 19. BeryG : már több helyen ovlastam ezt a teóriát, főleg miután kiderült ki játssza a zsaru srácot, szóval nem csak a tied.

 20. Filmről filmre egyre kevésbé Batman-es a jelmez. A köpeny szinte már csak jelzés értékű, a suit meg akár egy kommandósé is lehetne. + nem néz ki elég nagydarabnak így Batman. Ez már így nem egy misztikus sötét lovag, hanem egy mezei önbíráskodó high-tech cuccban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.