Jöhet a Need For Speed?

Avagy a Fast and Furious remake? Vagy mire gondolt az EA, amikor felfogadta John Gatins producert (Real Steel), hogy George Gatins segítségével dobjon össze valamit, amivel lehetne árulni a franchiset a stúdiók felé.

Úgy néz ki a Paramountnál landolhat a dolog.

11 hozzászólás a “Jöhet a Need For Speed?” bejegyzéshez

 1. Az első Need mintha a Cannonball Run számítógépes átirata lett volna – hasonló kocsik, kameraállások stb.. most vissza a moziba.. értelme nincs, mennek az autók aztán annyi..

 2. Azért az új NFS-ekben már volt valami “sztori”, gondolok itt pl. a Most Wantedra, vagy az Undercoverre. Ezeket toltam végig.
  Ha ezen a vonalon indulnak el sem lesz több az egész, mint egy újabb pimpeltverdás akciófilm. Kell bele valami plusz, hogy üssön…

  Kiderül, én nem féltem az EA-t, ha pénzt kell csinálni :D

 3. Mivel a későbbi részek (értsd: Underground után) főleg Fast&Furious “átiratok” voltak, felesleges lenne azokat megfilmesíteni.

  Hanyinak igazat adva szerintem is a Hot Pursuit – Most Wanted – Undercover vonalon lehente elindulni… bár jobban meggondolva az is a Fast&Furious.

  A “The Run” sztoriban már elég érdekes ahhoz, hogy valami újszerűbb legyen. Ágyúgolyó futam alvilági szálakkal.

  Én a Porschés részt filmesíteném meg. Bár arra meg ott van a Porsche tolvajok, ájjájjáj.

  Nehéz az élet :)

 4. Amúgy én csesznék az EA helyében a sok 6 éves süttyőre akinek már merevedése van attól, hogy egy autón momo matrica van, és a történetet elvinném az 50-es évekbe amikor még igazi autók szaladgáltak az utakon. Na ott lehetne zúzda rendesen.

  Mert akárhogy is gondolkozom, ebből értelmes dolgot kihozni, amit eddig nem láttunk nem lehet. Egy halom import kocsi, telimatricázva, meg festve száguldozik az utakon bikinis csajok között, meg néha jön egy-egy zsaru..

  Mi lesz a következő pc game film? Domino? Akkor már inkább egy újabb Cannonball run és térjünk vissza a Need 1 világához, ha már az eredeti a cannonball filmen alapul. Elviselnék egy sportkocsis ökörködést a régi nagyokkal, meg néhány újonccal.

 5. A suttyó EA jobban tenné, ha nem ennyi ló megülésére melengetné a v@l@gát. Amit csak a játékok házatáján újabban az asztalra tesz, nos… Kb kritikán aluli. Az NFS franchise ugyanilyen. Régen még más világ volt. A másik meg, hogy annyira fantáziátlan a filmbiznisz, na meg a játékbiznisz is, hogy kényszerházasságba lépve dolgozzák fel egymás anno jó ötleteit, csak a végeredmény általában felejtős. Erre a hírre meg csak annyit mondok, hogy volt jópár autós film, amit NFS címkével simán eladhattak volna. De volt pl GTA is, stb… Egy Bomberman filmre vagy egy Angry Birds filmre meg remélem sosem kerül sor, bár a mai világban… :S

 6. kameraman: nfs motorcity (online) stílusú autók, valami maffia szerű történettel :)

 7. Zombiebie: Angry Birds animációs sorozat már készül, szal biztos bedobják moziba is ha sikere lesz.

 8. Mondjuk tegyük hozzá, hogy a NFS1 az egy csaknem pofátlan Test Drive 1-2-3 koppintás volt. Azért csaknem, mert jópár volt TD fejlesztő, programozó hegesztette az első NFS-t.

 9. Hát, nemtom….. F&F1 és a Tokyo Drift-et leszámítva elég gyenge volt a sorozat-autóbuzi szemmel… utsót már meg sem néztem…. Az a legnagyobb baj, hogy a kasza miatt látványosra(gagyira- Knight Rider, Dukes of Hazard stílusban) csinálják meg őket de a realitáshoz, szinte semmi közük… Még nem eset le a srácoknak, hogy néha a kevesebb több…
  REMÉNYKEDEM, HÁTHA NEM 12ÉVESEKNEK CSINÁLNAK MOZIT….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.