13 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man a japánoknál” bejegyzéshez

 1. Azt hinné az ember : ááááá, Pókember már megint ? Ugyan… Erre itt ez az előzetes és az ember egyből rá izgul megint a témára.

 2. Most érzem először, hogy ez k.rvajó lesz :D Pedig nemsok minden változott a többihez képest. Mégis… most rohadtul elkezdtem várni!!!

 3. Blade78: egészen biztos, hogy az avangers2-ben már benne lesz. Szerint csak az avangers miatt csináltak rebootot, hogy belelehessen rakni az új egységes marvel film világba.

 4. lkksioskdl3: kivéve hogy más stúdiónál vannak a jogok, így nehéz lesz összehozni.

 5. A régi pókember részek trailerei sem tűntek rosszabbnak, mint ez, aztán mi lett abból.
  Csak ennyit szerettem volna mondani :)

 6. szerintem nem lesz rossz, egynek semmiképp…
  Elvileg spidermanus nomeg wolverine papa fog még csatlakozni a folytatás(ok)ba, legalábbis animációs rövidfilmben ilyen felállást láttam már, nekem azok is nagyon bejövősek…
  Késöbb pl. ha már nagyon kifogynak az ötletekből…részemről akár a planet hulk-ot is megfilmesíthetnék…poén lenne az biztos…tele lesz a csapat töke hulk komával és kiküldik az űrbe picit pihizni, na az nekem bejövős filmecske lenne!

 7. Az Angyalok felállása folyamatosan változik a képregényekben. De hogy Pókember (Sony) vagy az az X-Menek és az F4 (Fox) tagjai közül senki sem fog csatlakozni a Bosszú Angyalaihoz (Marvel), az fix. Még a Fenegyerek univerzuma is ki van zárva (Fox). Nem semmi, hogy így összehozták, pedig a DC-nek mennyivel könnyebb dolga volt, hisz a Warner leányvállalata.

 8. Wolverine: Pont ettől féltem… :( Nehogy már Mary Janet lecseréljék Gwen Stacyre, utálom őt! Nem baj, ettől függetlenül még várós :)

 9. Szerintem nem túl érdekes a trailer, max egy közepes látványfilm…annak meg ott van az asszony :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.