Kísértetek

Pótlólag lássuk akkor, hogy végre bezárhassam az internetes időben ezer éve nyitva levő tabokat.

Újabb trailert kapott a nem sokakat érdeklő Hysteria, amiben a nőknek találják fel a vibrátort vagy mi van. Főleg, hogy Hugh dancy teszi. Amúgy romantikus komédia.

Hivatalosan is megkezdték a Sin City 2 munkálatait. Ez egyelőre még nem a forgatást jelenti, hanem például a castingot, gondolom a díszletek építését és a többit. A teljes cím Sin City: A Dame to Kill For lesz.

Lássuk az első képet a Serena-ból. A filmet Susanne Bier (In a Better World, Things We Lost in the Fire) rendezi. 1929-ben játszódik és egy olyan nőről szól, aki kb. modern feministának felel meg, úgy boldogol a vadonban is, de nem tud gyereket szülni, azért a férje zabigyerekének az anyját meg akarja ölni. A képen látható főszereplők: Jennifer Lawrence és Bradley Cooper.

első kép a serena-ból

A Piranha 3DD-ből érkezett pár új kép, bár aki látta a trailert azt nem nagyon lepik meg ezek.

A Ps Vita-ra érkezik majd a Mortal Kombat, ezt egy élőszereplős reklámmal szemléltette a Sony.

A Pacific Rimnél úgy döntöttek, hogy nem mennek ki Tokyoba forgatni, inkább Torontot alakítják át. Kíváncsi vagyok Guillermo del Toro új filmjére.

James Cameron szerint a következő Terminátor film a T-800-asról kéne szóljon.

Elkezdődött a Haunter forgatása. Vincenzo Natali (Cube) filmjében egy szellem segít az élőknek. Kicsit fordított kísértet történet, és bemutatja, hogy még a halottaknak is van mitől félni.

Csak szerintem dobja fel a Total Recall előzetesét a japán szöveg?

6 hozzászólás a “Kísértetek” bejegyzéshez

  1. Kameron nem egészen normális, ma már nem. Akkoriban genious volt, ma már… Ilyen ötletet hogy a T-800 ra kéne összpontosítani teljesen elvetem. Az eddigi 3 rész is kb szinte csak arról szólt, és végre jött egy újító legutóbbi, ami megtörte a monotoniát több kevesebb sikerrel , de nagyon jó irányzékkal. Remélem ha folytatják a jövőbeli háború kési szakaszait viszik filmre, főleg a T-1000esek legyártását. Érdekesebb volna, mint mégegy lerágott fémcsont T800 as sztori. Az első rész maga a tökély, a folytatás kettő már elcsépeltebb volt.

  2. Totálu Rikólu! XD
    Imádom, ahogy hozzá adnak egy magánhangzót. És tényleg jobb így.

  3. A magyar után a japán a legjobb nyelv szvsz. Nem tudom, miért, de egy teljesen átlagos beszélgetés is durvábban hangzik japánul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.