Újabb Avengers-részletek (frissítve)

Ha ép egy friss jelenet hiányzott volna a filmből a nagy várakozásban, akkor most megnyugodhatsz. Lassan már eltörpül a Vasember régi reklámkampánya ehhez képest.

<a href='http://movies.uk.msn.com/exclusives/video.aspx?videoid=c6e87d84-7e48-4632-a897-58e4aa7b5044&#038;src=FLPl:embed::uuids' target='_new' title='Marvel Avengers Assemble Exclusive Clip - Loki Imprisoned' >Video: Marvel Avengers Assemble Exclusive Clip &#8211; Loki Imprisoned</a>

Frissítés: kijött még egy részlet.

26 hozzászólás a “Újabb Avengers-részletek (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Én ezt már nem reklámkampánynak nevezném, csak még nem találtak ki arra szót, amikor lassan az egész filmet leadják előre. Szerintem nagyon kétségbe vannak esve, hogy nem lesz elég nagy a bevétel.

  2. Hát olyan 550-600 millió között kellene termelnie, hogy jól jöjjenek ki belőle.. bukásszag van a levegőben :)

  3. Odakint nagyon várják, de nem tudom, hogy világszinten mennyire lesznek vevők a szuperhősökre az emberek.
    Az USA-ban már volt, aki 176 milliós nyitónapot jósolt neki.

  4. Ennek a filmnek sok mindene van, csak bukásszaga nincs, az egyszer biztos! Ha megnézzük az hogy külön-külön a filmek mennyit hoztak, ahol csak egy hős szerepelt (Vasember filmek 600 milla körül, Hulk 300, Amerika K. 300-400, Thor 400), akkor ez, ahol mindenki együtt van, tarolni fog. Persze sok a reklámanyag, de pl. itt vannak ezek a filmbéli jelenetek, amiből ha nem lenne ez az oldal kb. csak kettőt láttam volna, mert néha felnézek a youtube-ra, s ott nem mindig könnyű ráakadni egy hivatalos spot-ra. És ez nyilván nem csak rám igaz, az emberek ezek nagy része a kikerült jelenetekből olykor-olykor elcsípnek egyet. Csak a legnagyobb fanok, meg akik a filmes posztokat nyomon követik látják rögtön mindet. De pl. ez engem sem zavar, mert a film 140 perces, most láttunk belőle az eddigi összes trailerből, spotból, clipből kb 10 percet. Hűha. Nem oszt, nem szoroz, csak annyit értek el hogy alig tudom kivárni a jövő csütörtököt! Én úgy gondolom ez a film lazán fog hozni 8-900 millát.

  5. nem értem ezt a nagy reklámhadjáratot. sem azokat akik megnézik ezeket. személy szerintem valamikor október-november/a második trailer környékén leálltam a csepegetetett képkockákkal. csak az élményt rontaná

  6. tudod minek van bukásszaga, amit kereskedelmi csatornák szarrá reklámoznak, de itt nincs

  7. Joss Whedon mondta egy interjúban, hogy az “új” Marvel filmek általában 2 óra körüliek és ez lesz a leghosszabb Marvel film és kb. 135 percre fogják megvágni (az eredetileg 3 órás filmet).

  8. az első nyers vágás még 3 órás volt ja, csak hát muszály volt leszedni belőle, egy részt mert, másrészt h ne üljön le a film – gondolom

  9. Ami moziban fog menni,az már a director’s cut. Az,hogy a nyers vágás 3 órás, nem azt jelenti,hogy meg is fog jelenni, max talán extraként lesz pár kimaradt jelenet a dvd-n,bd-n.

  10. Vasember nem ellenfele Thornak, az a Vasember aki lenyomta a Hulk -ot? Na ne viccelődjünk már! Ez csak egy részlet, azt nem mutatják mikor Tony a sárba döngöli Thort ;)

  11. Akkor csekkold a J. Michael Strazincky által írt Thor-t. Ott egy kicsit hülyét csinál Thor a Vasemberből.

  12. Nyers vágás mindenből van, és mindig jóval hosszabb. A TDKR nyersvágása pl. öt órás. De ez tényleg nagyon nyer, még effektek sem szoktak készek lenni benne.

    A bukásszagon meg nagyot röhögtem :)

  13. nekem Tony Stark karaktere a “legtesthezállóbb”.
    Ennek ellenére,Thor sokkal erősebb nála. Mármint ami a tényleges erőt illeti. Persze ez nem is lehet másképp,hiszen Thor isten, Tonyt pedig a páncélja teszi erőssé.

    de várom már,jó lesz nagyon,érzem:D

  14. Régen azt írták, hogy úgy lehet osztályozni, ki mennyire erős: “hányas erőkategóriába tartozik” hány tonnát tud kinyomni/felemelni.
    Ez alapján:
    100 tonna vagy még nagyobb súly:
    Hulk
    Vasember (attól függ, milyen páncél van rajta)
    Thor
    Magneto is ide tartozik, habár ő nem a fizikai erejét használja.

    Más források szerint a legerősebb ember a Hulk, a legerősebb lény Thor, aki isten. Hulk annál erősebb, minél mérgesebb.

    Persze fontos pl. az állóképesség, Hulk nem fáradékony, viszont Vasember páncélja lemerülhet, sérülhet.

    Jelenleg a Marvel honlapján 1-7-ig terjedő skálán vannak a képességek jelölve. Erőkategória:
    Hulk: 7
    Vasember: 6
    Thor: 7

    Amúgy alapigazság: minden az íróktól függ. Éppen akkor ki mennyire erős, ki kit intéz el.

  15. A Marvel univerzumban Hulk a legerősebb. Ez nem kérdés. Ereje határtalan,amit a düh fokoz. Tony is ezért Őt emlegeti mikor Loki a seregével fenyegetőzik.

  16. Csak a napi geekizmus kedvéért :D

    Marvel képregény spoiler Thor vs Iron man témában

    Ugye ezek haverok voltak, (nem értem itt miért csaphattak össze, valaki ha tudja írja meg), de utána Thor berágott Starkra, mert az megpróbálta őt leklónozni, és a Thor klón pedig megölt egy csomó jóarcot, ott aztán összecsaptak és Thor laposra verte Tonyt, ezért nem értem itt hogyan lehet neki egyenlő ellenfél de mindegy jóez, :D mindig is a filmek közül Iron Man volt a legjobb, csak így tovább jó lesz ez :D

  17. Basszus ha Samuel L Jackson megint találkozik az unlimited power-el, ismét rá fog b…ni.

  18. Szerintem egyszerűen nem lehet tudni, ki a legerősebb. Hulk csak ember. Lehet, hogy pl. Xavier professzor, mint a Föld egyik legerősebb telepatája is le tudná győzni, pedig fizikailag korlátozott.
    Erő szempontjából hová sorolnád pl. a Túlontúlit (Beyonder)? Ő egyszer egy bolygót összerakott, hogy harcoljanak egymással a szuperhősök, és a szuper gonoszok. Vagy ott van a bolygófaló Galactus. Hozzá elég komoly összefogás kell, amikor ereje teljében van. Vagy a Főnix Erő, az is pusztított már el bolygót. Fel lehetne sorolni egyéb kozmikus lényeket is.

    Ezek alapján Hulk a legerősebb ember a Marvel Univerzumban, ahogy fentebb írtam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.