Cameron nem ereszti a Battle Angelt

Röviden összefoglalva a Battle Angelről ejtett szavait – anno úgy volt, hogy ő rendezi a manga élőszereplős változatát: nem engedi el a franchiset egyelőre, de jelenleg úgy érzi, hogy az Avatarral több jót tehet kb. a környezetvédelem és tudatosság irányában.

‘Battle Angel’ is just a great, kick-ass story, “…” [But] I see the good that the ‘Avatar’ franchise can do in terms of keeping a world audience cognizant of our relationship with nature, but doing it in an entertainment context. Ultimately, I think there’s more good to be done there than with ‘Battle Angel’.

Bár páran azt vezették le az alábbi szavaiból, hogy az Avatar után nekiáll a Battle Angelnek: “It would have to be pried out of my cold, dead fingers,” he laughs, “but on the other hand I don’t want to take it to my grave, either.” de ez sokkal inkább úgy hangzik, hogy ha kell átengedi másnak. Ha figyelembe vesszük, hogy az Avatar filmekkel vagy 2016-ig ellesz vagy mi, akkor ez tűnik valószínűbbnek. Majd megtudjuk, ha megérjük.

human
írta
2012. 04. 18. 18:49
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Cameron nem ereszti a Battle Angelt” bejegyzéshez

  1. Én az Avatar 2-t várom tőle. Ami talán az elcseszett Földet mutatja majd be.Legalábbis remélem.

  2. blade78: Ha jól emlékszem, az Avatar 2 a Pandora egyik holdján fog játszódni, és sok vízalatti világ lesz benne. Legalábbis korábban ilyesmit híreszteltek. (Azt pedig tudjuk, hogy Cameron megőrült a tengerekért.)

  3. “amit megerősít, h Cameron épp merülget”

    no meg a titanic, abyss, aliens of the deep, sanctum, és még pár előző filmje :)

  4. Jaja, a Pandora is egy hold, szóval neki nincs holdja. Én úgy emlékszem a híresztelésekre, hogy marad a sztori ott ahol eddig, csak most a szárazföld helyett alámerülünk.

  5. nehéz jó filmet alitaból rendezni, és nem akarok sznobnak hangozni, de ha nem ő rendezi, akkor kétséges a kimenetel számomra…

  6. Én is erre gondoltam, attól lett volna érdekes hogy ő rendezi.Ehelyett megkapja más és lesz belőle egy újabb Last Airbender/Dragon Ball Evolution.

    Bár elnéző lennék ha Zack Snyder kapná meg. Az amit ki lehetett hozni a Watchmenből (amit szintén megfilmesíthetetlennek tartottak) azt kihozta, nem beszélve a 300 – ról.

    Talán még a Watchowski- tesókban van is van még annyi hogy ezt megcsinálják (lehet kövezni, de nekem a Speed Racer és a Ninja Assassin is jó szórakozás volt:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.