Torpedó-részlet

Ne feledjétek, hogy a Battleship – Csatahajó mától megy a mozikban, nem holnaptól, huhúú, vagy nem huhú. Még egy utolsó részletet kiadtak belőle, méghozzá a bomba csajjal.

human
írta
2012. 04. 18. 17:11
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Torpedó-részlet” bejegyzéshez

 1. Battleship hozta amit kell, igazából semmi extra, de van benne zúzás.

  Az elejét marhára untam, majdnem fél órán keresztül megy a felesleges duma, meg pózolás, szokásos army bullshit, némi ac/dc-vel fűszerezve (néha annyira túlerőltetett, hogy a Thunderstruck-nál már facepalm volt), persze, hogy szex is befigyel.. na mindegy hosszú a film, ennyi belefér, de nagyon langyos az eleje.

  Aztán beindul az akció, de valahogy nem áll össze a dolog. Transzformersz hangok, meg lassítások ezerrel..Aztán egy óra múlva értelmet nyer a torpedó is, kiderül, hogy mi is az, vagyis mit pótolnak a metódussal.

  A karakterek egészen felejthetőek, mint ahogy az egész film is. Se eleje se vége, de jó sok digitális robbanás van benne, ami ugye jól mutat a vásznon, nem beszélve a csatahajóval driftelés és egyéb nyalánkságokról. CGi amúgy iszonyat béna – főleg a humanoidok, szinte teljesen lerí róluk, hogy computerrel készültek.

  A vége meg annyira tipikusan nyálas lett, hiába próbálják poénnal elütni, hogy agyonvágta még azt is amit eddig sikerült felépítenie

  SPOILER:

  Kapitány lányának megkérése…

  SPOILER vége

  Azért moziban érdemes megnézni, de ha otthon van nagyképernyő, akkor kár rá a pénz.

 2. Nem nagyon akartam ideírni, mert ez nem az a hír… de human, én meg azt hallottam két helyről is, hogy ez a film az utóbbi évek legbutább filmje. Ráadásul valaki mondta, hogy csak azért nem mondja el, mi a hülyeség benne, mert nem hinnénk el :D

 3. most miért is van ez nekem célozva? a ne csináljátok már arra vonatkozott, hogy filmkritikát egy random filmrészlethez írni az tökre zavaró. Azon nem fogok kommentben bosszankodni, hogy esetleg rossz a film.

 4. Jót mosolyogtam rajtatok fiúk :) ez aranyos volt

  Mi vasárnap nézzük meg, nem várok tőle semmi komolyat, de azért reménykedem a nem lesz túl gagyiban ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.