Heti mozibemutatók: április 19.

Ha nincs agyad, vagy azt szeretnéd, hogy majdnem két órára ne legyen, akkor irány a Csatahajó, máskülönben pedig böngészd át a felhozatalt.

 • Csatahajó (Battleship) – Peter Berg másolja Michael Bay rosszabb munkáit, na hogy sül el…
 • Magyarország 2011 – magyar szkeccsfilm? Akkor majd tévében.
 • Mocsokváros utcáin (Being Flynn) – az írós Robert De Niro film, ami egész korrekt alakításnak tűnt tőle, végre eljutott a mozikba.
 • Szerencsecsillag (The Lucky One) – Zac Efron visszatér a frontról, ahol egy nő képe mentette meg (nem az éjszakákon), felkeresi ezt az ismeretlent. Nicholas Sparks-feldolgozás, vigyázzatok srácok.
 • Torrente 4 – a filmvilág szerint megfáradt, és elvesztette célját a 4. részre, szerintetek?

Jövő héten Avengers, ha véletlenül havonta csak 1 mozi fér be, akkor érdemes spórolni.

human
írta
2012. 04. 19. 21:21
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: április 19.” bejegyzéshez

 1. Az avengers borzasztó jó kritikákat kapott,érdemes lesz kivárni,de a battleship is kevésbé lett rommá zúzva,mint a tf-ek.A torrente meg….

 2. Battleship sztm egész jó volt!
  Kicsit bugyuta, de popcornnak elment. Nekem simán jobb volt mint a Formers 2-3!

 3. Szerintem a Torrente 4 határozottan jobb mint a 3. volt!Az elsőhöz persze ne hasonlítsuk egyik részt sem….de nekem bejött én röhögtem rajta ezerrel :D

 4. Mi a fene történt, hogy a Battleshipet egy hónappal hamarabb behozták hozzánk, mint a USA bemutató?

 5. Nekem az volt, mert kerestem a külföldi kritikákat, meg a bevételi adatokat, és akkor láttam. Aztán beugrott, hogy a múltkor meg volt a hír, hogy majd jól megkapjuk a későbbi premierekkel a kalózkodás miatt. Akkor most mi van?
  Tudom ott lesz az Avengers is idő előtt, de ott azért nem egy hónapról van szó.

 6. Bekeveredtünk a Battleshipre, hát csak a mocskos nagy zajtól nem tudtam elaludni, de komolyan. Nem számítottam semmi extrára, de ez katasztrófa. Csak a látványt tudnám pontozni, ha nem láttuk volna ezeket a Transformersben. “Semmilyen korosztálynak nem ajánlott”:)

 7. oké, a battleshipet még megértem hogy előbb van, de a Bosszúállók, a nagy amerikai himnusz hogy lehet előbb máshol, mint ott? főleg azután a cikk után, ami ittis kinnt volt, hogy minden késni fog ezután?

 8. Sikerült végignéznem a Battleship-et, de atya ég mi volt ez. Nem tudom hogy ezt komolyan gondolták e, nem vártam csodát de ez mindent alulmult. Sok rossz filmet láttam de ez bent van a Top 10-ben. A történet egész jól indult de ami a fél órás bevezető rész után jött… ajjajj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.