Francis Lawrence jó lesz a Hunger Games folytatáshoz?

Nemrég volt ugye a hír, hogy az első rész rendezője lelépett, így a Lionsgate újat keres. Úgy tűnik Francis Lawrence a kiszemeltjük, vele tárgyalnak a Catching Fire elkészítéséről. A rendező eddig olyasmiket hozott, hogy Water for Elephants, I Am Legend, Constantine. És a Touch pilotját, ami az egyik legerősebb volt a tv-s évadban.

10 hozzászólás a “Francis Lawrence jó lesz a Hunger Games folytatáshoz?” bejegyzéshez

 1. Majd meglátjuk, de szerintem jó lesz. Constantine-t bírtam, az I Am Legend-ben a látvány rendben volt és a Touch pilot is bejött.

 2. SPOILER

  Nagyon kíváncsi vagyok hogyan tudják filmben előadni ugyanazt a történetet mégegyszer.

 3. SPOILER

  Ha olvastad a könyveket akkor azért rájöhettél volna,hogy mégsem ugyanaz a story.

  Egy folytatásról van szó ahol visszatérnek az első könyvhöz,amit elég hihetően meg is indokolnak. Hol itt a gond.

  Húztak már le több rókabőrt is folytatásokról!

 4. Francis Lawrence rendezi Jennifer Lawrence-t. Tök poén lesz. Más nem jut eszembe róla :) Azt hittem ennél nagyobb nevet rántanak elő a kalapból.

 5. Nem bánnám, ha lecserélnék a rendezőt, de ha már Lawrence a téma, a kiscsajt is igazán kicserélhetnék valami kompetensebb kevésbé Kristen Stewart hasonmásra. Nem tudom miért dicséri mindenki, sztem pocsék volt az alakítása.

 6. Jó a rendező! Megtartjuk! :D I am legend és a constantine is nagyon jó film. Meg a Vizet az elefántnak-nál is jobb volt a film, mint a könyv. Ennek fényében én várom, mit hoz ki belőle. :)

  highwaycat: nem tudom te milyen hasonlóságot vettél észre a 2 színésznőn. Lawrence-nek már csupán a nézése kifejezőbb és érzelem telibb, mint Kristené…

  SPOILER

  sztem a 2. könyv viadala sokkal jobb. olvasás közben elismerően bológattam, amikor kiderült, hogy működik az arána. :) meg igazából várható volt, hogy ez lesz benne, hogy nekik kell harcolni.

 7. Szerintem Lawrence jó választás volt Katniss szerepére.
  Mellesleg csöppet sem hasonlít a 2 csaj… Na mindegy :D

  A rendező jó választásnak tűnik, jó filmjei voltak.

 8. Percekig röhögtem ezen a Kristen Stewart hasonlításhoz :D

  Olyan mintha vmi házikészitésü filmet hasonlitanék az Avatarhoz vizuális technologiában

  Bár lehet trailer alapján is értékelni………

  Jó lesz ez a Futótűz

 9. Nem kinézetre, hanem színészi teljesítményre gondoltam a hölgyeknél. Persze, egy Kristen szintre nem fog soha süllyedni, ez szinte lehetetlen, de nem értem miért hypeolja mindenki. Külsőre még illik rá a szerep, de az alakítása kritikán aluli, mondjuk ez a rendező hibája is sztem, mert ahol kemény arc kellett volna, nyafogott, ahol meg érzelem, ott bénázott. Abszolút nem tudta visszaadni a figura lényegét, és ha nem olvastam volna előtte, akkor kb a film fele értelmét veszti emiatt. Ezt mondom úgy, hogy egy baráttal voltam rajta, akinek ez volt az első találkozása a sorozattal, és habár tetszett neki, folyamatosan kérdezgette utólag, hogy “Ez most hogy is volt, meg miért”?

 10. highwaycat: azt ugye tudod, hogy Lawrence-t tavalyelőtt Oscarra jelölték? Semmiféleképpen sem mindent eldöntő érvként hoznám ezt fel, hiszen a) az Akadémia döntéseibe is bőven bele lehet kötni, b) azt a jelölést nyilván egy másik szerepéért kapta. Csupán gondoltam megjegyzem, hogy nem mindenki osztja a véleményed. :)

  A másik Lawrence kapcsán én bizakodó vagyok. Ez a rész ugye korrekt volt, ha nem is kiemelkedő, de ez renben is van. Nagy elvárásaim nincsenek a folytatással szemben sem, nagyon elrontani meg szerintem nem lehet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.