Blockbuster watch: A Hunger Games lenyomta a Transformers 3-at

A Hunger Games 356,9 milliónál jár Amerikában, így a Transformers 3 piti 352,4 millióját már ütötte. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a TF3 nemzetközileg jobban muzsikált, mint a Hunger Games, de akkor is poén.

Ezek mellett eltörpül, hogy a Lucky One 22,8 millióval nyitott, a hétvége sztárja pedig a Think Like a Man a maga 33 milliójával. Erről a filmről van szó. Poén, hogy itthon már a Torpe Csatahajón pörgött a nép, kinn meg csak romantikus komédia meg romantikus dráma meg romantikus gyerekgyilkolás jutott nekik.

8 hozzászólás a “Blockbuster watch: A Hunger Games lenyomta a Transformers 3-at” bejegyzéshez

  1. Szóval az hír hogy ez a unalmas film lenyomta CSAK amcsiban a TF3-t ami egy éve jött ki…, hűűűűűű

  2. Megjegyezném hogy a boxoffice szerint $1,123,746,996 a TF3 és $572,700,000 a Hunger Games… még messze van a harc vége. És van élet amcsin kívül is :)

  3. blade78: írtam, hogy csak amerikában, plusz az egy éves film mát nem sokat keres, de a hunger games folytatja még egy darabig.

  4. Nekem mindhárom – Transformers 3, Hunger Games, Battleship – tetszett. Mindhárom másért. Bár a Battleship nem titkoltan igen közel áll a Transformershez. :)
    Ennek a “mi- mennyit hozott be” nem sok értelme van. A Harry Potter mennyi pénzt hozott be, aztán szerintem azok a filmek lehettek volna jobbak is. Ízlések és pofonok.

  5. Ha átteszik novemberre a bemutatót, már nem lesz ekkora sikere, akkor ugyanis már lesznek versenytársai is. Idén nem volt egy sem. Amerika fura, ezt eddig is tudtuk. A világ többi részét a film nem hozza lázba, de ők zabálják két pofára. :))) Majd A bosszúállók kicsinálja a THG-t. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.