Elvileg Jennifer Lawrence

A House at the End of the Street poszterét valószínűleg egy gyakornok csinálhatta, és suttyomban tolta a netre, mert ez stúdió által elfogadott hivatalos egyszerűen nem lehet.

12 hozzászólás a “Elvileg Jennifer Lawrence” bejegyzéshez

 1. Valaki homályosítson már fel, hogy miért is nem lehet ez egy “stúdió által elfogadott hivatalos”? Tényleg csak kíváncsiságból kérdezem. A photoshop a béna? A csaj? A fények? Túl egyszerű?

 2. Human finom túlzással élt :), de egyébként igaza van.
  Egyrészt mert már láttunk ennél sokkal szörnyűbbet is, másrészt mert tényleg nem a legjobb poszter.

  A feliratok balra rendezése tűnik fel így elsőre, azon kívül, hogy a test és az ajtó arányai enyhén szólva egymásra erőszakoltak. Balra nem szokás a feliratokat besűríteni, nagyon szokatlan, már-már zavaró hatást keltenek a legtöbb emberben (leszámítva a balkezesek kisebbségét).

 3. serra: Nézz rá a csaj fejére itt, meg egy normális képen, mondjuk egy Hunger Games poszteren. Szerintem érteni fogod. Itt olyan, mintha egy frissen végzett plasztikai sebész megpróbálta volna japánosra műteni a fejét, aztán mikor látta, hogy ez mégse fog menni baseball-ütővel állt neki helyrehozni a hibát.
  A másik meg az, hogy a színvilággal is próbálnak a HG-re hajazni, hátha most a nagy kasszarobbantó farvizén felevezve szereznek még egy pár nézőt, aztán öngólt rúgnak, mert a csaj nem hasonlít önmagára na…
  Az se tesz jót, hogy a poszter több mint fele egy fekete semmi… és tényleg kicsit zavaró, hogy balra van rendezve :)

 4. Nem értem ez miért nem lehet hivatalos poszter.. nem olyan rossz ez. .. kicsit a csaj feje mintha nem a testére való lenne.. de ne felejtsük már el a 70-es évek rajzolt posztereit. 100x gányabbak voltak. Nem azt mondom, hogy húúú de azért nem szörnyű ez. Szerintem.

 5. Szerintem összekevered a Last House On The Left -el ami tényleg pár éve futott.

 6. Komolyan mondom, pár évtized múlva az emberek sikítva fognak röhögni minden mostani moziposzteren, illetve sikítva lángszórózzák majd le az összeset. RONDÁK. MŰVIEK. TERMÉSZETELLENESEK. Mi a ***** képzelnek, akik csinálják meg jóváhagyják ezeket?!

 7. Nem balra van rendezve, hanem jobbra van zárva. És azt hangsúlyozza, hogy nyomják az ajtót.

 8. Ezekkel a fényekkel a csaj kifejezetten kövérnek tűnik. Aztán meg fel se ismertem, kicsoda :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.