Russell Crowe lesz Noé

Felépíti majd a bárkát, ha belerokkan is. Darren Aronofsky baromi sok pénzből 2014 blockbuster szezonjára, úgy néz ki Crowe-val leforgathatja majd a saját történetét Noéről.

A forgatást még idén júliusban kezdik majd.

Érdekes lesz filmként, konkrétan drukkolok neki, hiszen bizonyos vonalakban hasonlít a Rámára, és ha ez siker, akkor… na jó, álmodozok.

human
írta
2012. 04. 23. 03:50
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Russell Crowe lesz Noé” bejegyzéshez

 1. Ezt Roland Emmerich-nek kellene rendeznie. :) A computerrutinok megvannak hozzá, csak át kell helyezni pár ezer évvel előbbre. Szandálok katasztrófafilm? Meglessük.

 2. Emmerich már meggányolta ezt egyszer a 2012 ben, ott is végülis egy noé bárkája utánérzés-megoldást sikerült a végére összeraknia. Nem volt egy nagy szám egyébként. Ahogy ettől az ötlettől sem szárnyalok,hogy most ezt az ezerszer lerágott témát fogják egy ezermiliomodik látványfilmben megcsinálni, amiben az első tizedmásodperctől előre megmondom hogy mi lesz a következő és az az utáni percekben. Unom már ezeket a kiszámítható 100 Ferrari árából legyártott üres techdemó filmeket. Sajnos mindet megnéztem moziban, és mind bukta nálam. Egészen a Halhatatlanok-tól az Underworldon át a JCarteren át Battleshipig mind elégetnivaló,,, az utóbbi időkben, és persze visszafele is mehetnék időben a kategoriában.

 3. Hogy is lehet ezt a történetet áthelyezni hogy sikeres is legyen? Változtak az igények a vallási alappal rendelkező filmek terén is. Vagy kőkemény dráma lesz lelki vívódással, vagy valami látvány butaság amiben egy ember(családja is) pár tucat állattal túlél egy cunamit a saját maga barkácsolta bárkában. Kinyíltak a szemek a nagyvilágra. Nem igazán lehet reálisan megetetni a nézőkkel egy egész Földet elborító esőzést. Aronofsky ha megcsinálja akkor biztos vagyok hogy a Fountain jól bevált (szerintem hatásvadász) látványát és a nagy átlagnak kissé zavaros mélységét fogja felhasználni. A végeredmény kétséges, bár látványos lesz.
  Kötelező számomra? Igen, de nem moziban. Ha már kifizettem a Blu-Ray lejátszót…

 4. Szárazlepra: inkabb 1000 ferrari lesz az.

  amugy meg meglessuk mindenkepp, de mr. crowe-nak egy masik hajora kene inkabb visszaterni:)

 5. Aronofsky egy zseni Russel Crowe-t imádom, nekem ez egyelőre mocskosul jól hangzik :D máris várom!

 6. Még a nyolcvanas években olvastam egy folytatásos képregényt a Füles rejtvényfüzetkében. Az Özönvíz balladája volt a címe. Akkor teljesen el voltam tőle ájulva, mind a sztori, mind a látványvilágát illetően (ne feledjük, hogy a nyolcvanas években bizony még a képregény is látványvilágnak számított:D) Ráadásul egy magyar író írta. Na azt el tudnám képzelni egy mozifilmnek…bár az is igaz, hogy nekem az összes film tetszett amit Szárazlepra elégetne:D

 7. Ez a film esetleg akkor lehetne jó,ha Noé lenne a legesleg mellékszereplőbb benne, és a film főszereplői azok,akik megdögölnek az árvíztől. Lenne legalább drámaiság. Minden más verzió buktaszagú, előre kiszámítható maflaság. Zack Snyder csak jó filmet tud csinálni, így állt ez régen, Aronofskyban sem lehet csalódni. Előbbi már megdőlt, most jöhet emennek is az antipélda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.