Ideje belehúzni Joenak

Még közel sem adtak ki annyi marketinganyagot, mint az Avengers és a Prometheus munkásai. Gyorsan kaptunk is egy új trailert és még egy karakterposzter is becsúszott az eddigiek mellé.

“I HAS A SCAR SUP?”

10 hozzászólás a “Ideje belehúzni Joenak” bejegyzéshez

  1. első részben eiffel torony most meg full london lezúzás. bezzeg amcsi várost nem mernek :)

  2. Hát beszarok milyen látványorgia lesz itt. Én pont az ilyen filmeket csipázom. Atomváros.

  3. Attól függetlenül,hogy az első rész is csak egy nulla látványfilm, kedvet kaptam az ujranézéséhez. Valahogy ez olyan vagánykodósabb, jobb téma mint a többi látványfilm zöme, már a szituációk, harci jelenetek is jobban megfognak, mint egy béna Battleship vagy egy Titános filmnél. Ez inkább az Avengershez áll közelebb feelingben, hiába tudom előre hogy mi lesz a következő jelenetben, de legalább tartalmas minőségi szórakozást igér, sok jó jelenettel, rengeteg karakterrel és Willissel. A többi látványfilmben az a baj,hogy nincs meg a kellő súlya a csatáknak, videójáték hangulat, itt meg kurvára vérre megy minden.

  4. első részt nem láttam, de ez jobbnak néz ki. Nem raktak legalább bele nagy “vicces” embereket mint az a fekete Scary Movie srác (azt még most sem értem).
    Nagy akció nevek viszik, és nagy poén hülyegyerek nincs! Jöhet! Igaz nem kell emiatt megnéznem az első részt?

  5. Trib

    Sokat nem veszítesz, ha nem láttad az első részt, végül is ugyanaz történik a másodikban is. :DDD De ha gondolod, lesd meg, egy könnyed esti kikapcsolódás lehet egy kis pattogatott kukorica mellett.

  6. Akkor érdemes megnézni az első részt, ha érdekelnek a kobra vezetők “kialakulásának” történetei. Destro, Parancsnok, Zartan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.