Friss The Dark Knight Rises promóképek

Mondjuk feleslegesen, hiszen mindenki az új trailert várja már, ami majd az Avengers előtt érkezik amerikában (amúgy az új Pókember-trailer is ott jön, nem bíznak semmit a véletlenre).Bár promóképként voltak lehozva, azért elég gagyi némelyik, szerintem más, Dark Knight közeli termékről érkeztek.

16 hozzászólás a “Friss The Dark Knight Rises promóképek” bejegyzéshez

 1. Szerintem ezek inkább játékfigurák dobozáról kiszivárgott, vagy hasonló képek lehetnek, mint hivatalos promóképek. A minőséget, és a beállításokat, stílust nézve…

 2. A hazai IMAX bemutatóról és dátumról van már valami hír? Ezt a filmet mindenképp ott kell megnézni, már csak a több mint 1 óra rendes IMAX felvétel miatt is!
  Szívesen megnézném valahol a tegnap leadott 5 percnyi új anyagot is, de sajnos szerintem ez lehetetlen! azért vigasztal, hogy már nem kell sokat várni a 3. előzetesre és a filmre sem!

 3. a második kép tényleg nem rossz
  de remélem az előzetes mellé kapunk egy új poszter, mert a második plakát nem jött be annyira (bane-es), bár messze nem volt szar az se

 4. sztem nagyon szembetűnő, hogy mennyire gyenge ennek a filmnek a marketingje a TDK-hoz képest, fura

 5. Ami eddig volt azt én nem is nevezném marketingnek. Szerintem majd csak most fog igazán beindulni a gépezet a 3. előzetes után!

 6. ha a 2. képet megnézitek, akkor Batman bal horogja miért nincsen hatással a csókára? …ha ekkorát mos be, akkor emberünknek a fejét nem a kamera felé kellett volna elfordítania az ütés erejétől?
  …vagy nem tudott időben odaérni az állával, hogy hárítsa a gyors ütést? :)

 7. Biztos úgy gondolta,kiskancsó neki ez a batman fiú,úgyhogy csak lazán le veszi mellel a gyereket! XP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.