Pókember még mindig nagyon néz

Amíg várjuk, hogy a béna amcsiknál is lemenjen az Avengers jövő héten, ami mellé lesz csatolva a friss Pókember-előzetes is, addig nézzük meg ezt az új posztert.

És ha már szóbakerült egyik kedvenc hősünk, akkor a viral kampányban volt egy olyan, hogy a hálóvető terveit is megosztották a marketingesek a a szemfülesekkel, akik meg végül velünk.









16 hozzászólás a “Pókember még mindig nagyon néz” bejegyzéshez

  1. Ez a legnagyobb hülyesége az új francheisenak…
    hálópisztoly…
    Most feltalálhat majd eladhatna valamit amitől olyan gazdag lenne mint Bruce Wayne és Tony Stark szerelemgyereke….

  2. Fura ezt mondani nagy spidey fanként, de Avengers éjféli + még1x megnézése után (10/10 mellesleg), nem tudok ráizgulni erre

  3. Pókembernek mindig is mechanikus hálóvetője volt, sok poén épült arra, hogy mikor és hogy fogyott ki. A régi franchiseban volt fura inkább a “biológiai” hálóvetés.

  4. Csak nekem tűnik úgy mintha a plakáton kicsit izmosítottak volna pókemberen. A trailer-ben sztem nincs ekkora háta.

  5. remélem lesznek szituációk amikor ki fog fogyni a hálóból. rajfilmekben meg képregényekben azok nagyon spideys pillanatok voltak.

  6. Szerencsére van hálóvetője, mint ahogy eredetileg. Amikor bejött az előző trilógia azt tartottam a legnagyobb hülyeségnek hogy a karjából lövi ki.

  7. remélem ebben a filmben jobban előveszik spidey humoros oldalát, illetve a hálóvető miatt meg annak örülök, hogy a tudós részére is kitérnek.
    aztán persze a film ettől még lehet rossz, sőt

  8. Hááát, oké hogy eredetileg is volt ilyen szerkentyűje, de azért elég kevés és nem elég szuperilazáló képességei vannak, szerintem jót tett neki, az hogy hozzátoldották a saját testében képződő fonalakat is a falmászáshoz meg a pókösztönhöz.

  9. hát igen, végülis csak több tonnát képes megtartani puszta kézzel, meg vonzásteret hoz létre a teste körül (ha jól hallottam így van, és nem kis tüskék jönnek ki az ujjaiból…), de ez egy mai szuperhősnek nem elég
    szerintem turbózzuk fel a kis spidyt valami extrával, mondjuk a szájából tudjon savat köpni, mint a pókok, meg egye meg az áldozatát…

  10. Szalagkábel a marok középpontjába, azt benyomva meg jön a háló..

    Na elmegy a jó k….. a…..!! :D:D:D

  11. Végre az igazi hálóvető! Nem az a hülyeség ami az elmúlt részekben. Szét is töröm a korábbi DVD-imet, megjött az igazi Pókember :D

  12. BlackLee,
    Oké, meg kiélesedett érzékek, meg szupererő, okéé, de nekem így különlegesebbé tette a karaktert :DD De viszont amit nagyon hiányolok az a hang amikor kilőtte a hálót, azt teljesen elhagyták, pedig annyira szerettem, hogy aaahhazistenit!

  13. na végre Peter nem magától fogja kilőni a hálót. a régi részekben is nagy hülyeségnek tartottam a magától termelődő cuccot. így kicsit jobban ki tudnak térni ekkora agyas a srác. amúgy várós a film, de az avengers után nem tudom h mit is várjak ettől.

  14. Szerintem Pókember éppen azért tudott olyan népszerű lenni, mert mutánssága ellenére is ember tudott maradni, a történetei nagy részét morális és érzelmi vívódásia is jellemzik, magánélete, munkája mind-mind teljesen szemben áll a szuperhősök jelentős részével, akik vagy különcők, vagy annyira mutálódtak, hogy nem emberi formájuk van. Ha végignézzük, talán a Marvel palettáján nincs is ennyire emberi hős. Az erejét apró technikai kütyükkel egészítette ki, mint pl a hálóvető (hányszor fázott rá szerencsétlen, hogy kifogyott a patron), remélem a pók lokátorokat is behozzák a filmbe, a követő szerkezeteket amiket Peter fejlesztett és nem egy képregényben szerepeltek. De voltak a képregényben “elfajzott” dolgok is, mint pl a pókmobil, ami egy dune buggy szerűség de nagyon gányul nézett ki.. remélem hanyagolják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.