Prometheus az angoloknál

A marketingesek úgy érezték, hogy az eddigi trailerek mellé egy majd 3 percest (három perces!) csatolnak. Nem tudok mit mondani az új jelenetekről, vannak-e, mert ez 100%, hogy nem nézem meg, de biztos vannak könnyebb vérű emberek, nekik álljon itt.

Frissítés Atko kommentje alapján:

1080p.
Meg azóta kijött egy másik verzió is a 3perces trailerből, amiben van szintén pár új cucc.

human
írta
2012. 04. 30. 12:16
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Prometheus az angoloknál” bejegyzéshez

 1. Senki ne nézze meg ezt a cikket az index oldalon. Mert az ott irkáló filmes cikkíró spoilerez, vagy lövöldöz ötlettöltényekkel :D
  Szigorúan csak Moziban :)

 2. indexes csak találgat. Leírta ami szerinte a trailerben van, majd hozzáfűzte a korai találgatásokat.

 3. nem tudtam megállni:/
  Tényleg nem érdemes megnézni, de azért az index is hagyományosan túloz. Annyit mondhatok, innen már nehéz lesz elrontani a filmet:)

 4. kicsit vicces hogy pont akkor írták ki hogy “from Ridley Scott” amikor arról beszélnek hogy ki hívta meg őket

  -not a map, an invitation
  -from whom?
  “from Ridley Scott” :D

 5. az indexen még a thumbnail is spoileres, ami a főoldalon van. [off: human ez a milyen nap van ma ellenőrző nagyon nem feltűnő, ha kihagyom és újraküldöm a kommentet, akkor meg az időkorlát csap le. Nem lehetne kiszínezni vagy valami?]

 6. Jaj, dehogy nézem meg.
  Itthon akkor most lesz IMAX-ben? (Mikor? Jegyet mikortól etc?) Ezt csak ott érdemes nézni szvsz.
  A honlapjuk oly informatív hogy pffff…..

 7. Nem bírtam ki, megnéztem. Aki szeretne minél több meglepetést tartogatni a filmre, annak nem ajánlom :) Az biztos, hogy ez egy rohadt jó Alien előzményfilm lesz, ami szerintem visszaállítja a korábbi folytatások által erősen megkopott renomét. És ideértem a Cameron-féle Alienst is, szerintem az alapfilmet egyszerűen bűn volt bármilyen irányban is folytatni. De majd most… :)
  Az indexen meg Szűcs Gyula szokás szerint megint csak hadovál össze-vissza.

 8. Nem olyan rohadt biztos, hogy jó lesz a film.
  Én azóta kételkedem mióta kiderült, hogy a Földet is megjelenik a filmben, illetve valami Daniken-StarGate féle alapállás van, mint az AVP-ben is.

 9. Jó, de ez a “Daniken-Stargate vonal” már a kezdetek kezdetekor el lett mondva. Ha ez nem jön be valakinek, akkor így jártak. Azoknak sem fog tetszeni, akik nem szeretik az űrhajókat, a távoli bolygókat vagy a szkafandereket :)
  Az AvP-ben azért másról volt szó, a predátor(ok) már eleve egy nagy baromság. Az első filmben Svarci vicces volt, kábé ennyi volt abban az ostoba történetben.

 10. Mellesleg a Stargate is egy rém ostoba film volt (a sorozatról már nem is beszélve). Ha már azt a témát, vagyis a “Daniken-vonalat” dolgozza fel valaki, akkor a Prometheustól sokkal többet várok. Már a trailerekből megismert dolgok százszor érdekesebbek, mint a Stargate ötletei voltak.

 11. Én nem vágyom másra mint egy jól megírt, szépen filmre vett, karakteralapú drámára, ami most éppen egy sci-fi.
  Nem érdekelnek a banánfejű szörnyek, egy jó filmet akarok látni. Egyébként szeretem a sci-fit, csak ritka a nekem tetsző alkotás. A tudományos fantasztikum nem egyenlő az űroperettel.
  Nem néztem meg az újabb ajánlót, mert a moziban akarok meglepődni és elégedetten hümmögni. :-)

 12. Az egyetlen dolog, ami visszatart az előzetestől – tehát attól, hogy elszpojlerezzem a filmet -, hogy nincs HD-ben. Áldott légy, kőkori technológia! :D

 13. Azt a retkes.. ! :D Hát itt lesz minden, mint ahogy azt korábban már gondolhattuk :P Szerintem sokat nem veszt senki azzal, ha megnézni, de mind1. Űber! :D

 14. Ezen beszarok :D

  Már nem a traileren, hanem a poszton: kiraktuk a trailert, de nem néztük meg, a kommentelők inkább nem nézik meg, akik látták, azok meg nem írnak le róla semmit.

  Bazeg human, az MI6 nem működik ilyen jól. Csak nehogy egy sporttáskában végezd a fürdőszobában :)

 15. Annyit azért áruljunk már el mégis csak, hogy kőkeményen spoilerezik a trailer, okozzunk gyomorgörcsöt és álmatlan éjszakákat :)

 16. úgy néz ki nem lesz probléma a pg-13-mal :D van itt vér is meg más is. moziban nézős erősen.

 17. Emlékeztek? Az Alienben, a tojáskamrás jelenetben látható az arctámadót rejtő tojáson valami fekete folyadék, ami felfelé “csepeg”. Mindig is hiányoltam a folytatásokból, hogy az ilyen részletekről teljesen megfeledkeztek. Most talán tényleg választ kapunk mindenre :)

 18. Szerintem nyugodtan megnézhető, nincs benne olyan amit eddig ne tudtunk volta a régi előzetesekből.. Nekem marhára nem jön be ez a keressük a múltat, jövőt hülyeség, ezerszer ellőtték már más filmekben. Valami eredetibbre számítottam.

 19. Ez a trailer felháborító! Nemcsak azért, mert az egész sztorit össze lehet belőle rakni, hanem mert az egész kronologikusan van bemutatva. Konkrétan a teljes film 3 percben. Sajnos az eddigiek is lelőttek rengeteg dolgot, de ez már mindent. Ha tehetitek, ne nézzétek meg…

 20. Szerintem nem lő le azért teljesen mindent, de aki tényleg a moziban akar meglepődni, annak volt annyi esze hogy már az előző trailert sem nézte végig.
  Mondjuk most már tényleg kár tagadni a “nem prequel” meg mittomén milyen marketinget, ezzel a kedvcsinálóval ez már totál felesleges.

 21. Teljesen meddő ez a prequel–nem prequel vita. Minden folytatás-film megszegi az alap-mítosz szabályait. Kane-t egy organikus és nem kő-tojás facehuggere kapta el. Hordággyal emelővel viszik ki. Cameronnál -rendezői változat- telepes anyu cipeli ki a saját lábán járó (!) facehuggeres telepes aput a teherautóhoz. A Végső megoldás-ban ott figyel egy tojás a hibernáló kamrában a film elején. Ki vitte oda? Szörny Anyu biztos nem, mert a szülőcsatornája szétrobbant Ripley gránátjaitól. Az AvP-ben a szörnyek kikelési és kifejlődési (!) ideje teljesen random: a predator beültetve végigharcolja a filmet, a kutatókból meg kikel és kifejlődik pikk-pakk. Az AvP2 meg főleg szétgyalázta az összes szabályt. Egyetértek az egyik kommentelővel: ebben a 3 percben az egész film benne van, kérdés, hogy Charlize vagy az android lesz-e a hunyó a végén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.