Avengers: amit nem kaptunk meg

A filmről természetesen a beszámolóhoz érdemes írni, viszont akik kompletisták, azok skubizzanak most ide: tényleg 2 jelenet van a film végén. Az egyiket ugye láthattuk mi is, viszont a másik itthon lemaradt. Ennek kapcsán több pletyka is volt, spoilerek a folytatásban.

Az egyik ugye az, hogy Ant-Man kerülhet elő végre. Viszont közben valami szuperhős fórumon az a beszámoló tűnt fel, hogy a tulajdonképpeni jelenet annyi, hogy egy nagyot kajálnak az Iron Man által említett fasza shawarma helyen. Természetesen romokban van az étterem, hiszen izé, valami lények támadtak az űrből.

19 hozzászólás a “Avengers: amit nem kaptunk meg” bejegyzéshez

  1. mivel olyan későn forgatták, így esélytelen lett volna idehozni, hiszen addigra már itt voltak a kópiák.

  2. :)
    nincs semmi szöveg a jelenetben csak burkolnak, szerintem még odafért volna a végefőcím legvégére

  3. Ja meg értelmetlen is lett volna hiszen Thor a film végén hazamegy Lokival. Kicsit érdekesen nézett volna ki ha a stáblista után meg ott kajálna a csapattal.

  4. Ez szerintem nyomban a csata vége után van a film kronológiája szerint. ;)
    Nagyon laza, majd DVD-n megkapjuk. :)

  5. Thor tudom, hogy hol volt amíg nem itt :D A Cabin in The Woods-ban. (Komolyan ez a Chris Hemsworth az egyik legszarabb színész jelenleg.. gondolom valakinek valamit megtett, hogy jelen van. Cabin-t is csak tönkrevágja, mondjuk messze nem olyan jó, mint a trailer ígérte, de azért üdítő, de off vége, gondolom lesz kibeszélő itt is harangozták, meg hypolták a filmet.) Ahogy látom az Amcsik mégiscsak megszivattak minket – és megtartották maguknak az extrát.

  6. “SPOILER” csak az olvassa aki látta a filmet!

    Én azt olvastam, hogy Culson-t próbálja feltámasztani Tony és Bruce sikerül nekik és így születik meg Vision (alap BosszúáLlók tag)

  7. Gábor “SPOILER” -re is egy “SPOILER” : Vision robot, aki Wonder Man agymintáit örökölte. Lehet megcsavarják és Culson lesz helyette???

  8. Utána olvastam valamennyire Vision-nek és semmilyen formában nem volt utalás vagy kapcsolódás hogy Culson-ból legyen majd. Nem tudom mennyire akarnak reformokat hozni de hülyeség lenne sztem olyat húzni ami a nagyon nagy szakértőket mindenképpen felzaklatná.

  9. Culson nem létezik a Marvel univerzumban (most találták ki a film kedvéért)

    Visiont pedig Ultron készítette. Nem rakják be tuti. Inkább már Giant Man és Wasp.

  10. SPOILER CITY

    Valamilyen szinten összefüggésbe hozható Mandarin, Vörös Koponya, Loki és Thanos?

  11. NAGY “SPOILER”!

    Thanost megértem mivel tudtam, hogy benne lesz a Végtelen kesztyű miatt amit a Thor filmbe láthattunk.Vasember 3 stáblistájában pedig már ott van Mandarin.Az Amerika Kapitány filmbe pedig Vörös KopoNya csak átkerült valahova.Loki meg ugye nem halt meg és mivel Asgard-ban van a Végtelen kesztyű így szerintem segíteni fog Loiki Thanos-nak vagy ilyesmi :D

  12. Gábor

    SpoileR :

    Szerintem semmi összefüggés nincs közöttük. Mert a Vörös Koponya már egy másik univerzumban van. Loki is. Thanos is. Mandarinról meg még nem tudunk semmit, de szerintem ő Földi. Naszóval. A Mandarin az az Ironman 3ból fog kiderülni, de szerintem amolyan Whipsplash jellege lesz. Egy film, aztán mehet a lecsóba. A Koponyát valahogy majd vissza kell hozni a Földre, az is érdekes lesz, feltéve, ha arról fog szólni a Cap 2. A Thor 2 meg elvileg nem is annyira itt fog játszódni, vagyis az inkább a többi világra fog rámenni. Szerintem elkezdik a Skrullokat kibontani, mert az nagyobb falat, mert nagyobb a háttérsztorijuk, ami a későbbi filmekben érdekes lehet. Erről ennyit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.