Az Amazing Spider-Man második előzetese

Na, most ugrik a majom a tengerbe. Az eddigi előzeteseknél éreztem némi kétkedést, meg kellett várnunk a “teljes” trailert, hogy lássuk mi a dörgés.

Marc Webb megcsinálta? Garfield jobb, mint Tobey? Dunstra rá sem kérdezek. Egyelőre úgy tűnik, hogy több lesz a játékos poénokból is, ami Pókember sajátja “you found my weakness, it’s small knives”.

HD a nagyoknak.

62 hozzászólás a “Az Amazing Spider-Man második előzetese” bejegyzéshez

 1. Csak szerintem nagyon gagyi a CG? Mondjuk valszeg ez nem a végső render, de akkor is… Andrew Garfield hangja kicsit irritál:D!

 2. Ajj már előre félek, hogy milyen módon nyúlnak bele az eredeti történetbe.. Peter a szülei múltját keresi.. anyám.
  Nem győzött meg így elsőre, Peter Parker nem egy jólfésült giggolo, hanem egy kocka, aki keményen hajt, hogy elérjen valamit az életben és gondoskodjon a szeretteiről. Erről a srácról ezt képtelen vagyok elhinni. Rossz választás, de gondolom marketingszempontok munkáltak, hogy minél több lányt becsábítsanak. Tvájlájt szag van a levegőben.

  Az előzőeknél csak jobb lehet, de nagy elvárásaim nincsenek, moziban nézem az biztos.

 3. Trailer végi dőlő-zuhanó torony(ház) kipipálva.

  Most már lassan abbahagyhatnák a képregényfilmeket, minden második hónapra jut egy.

 4. Mi az a kék amit kilönnek és elboritja New yorkot? kezdem azt hinni, hogy nem csak Lizard lesz benne egyedül.

 5. Nem tudom mi lehet a kék, talán valami védő mechanizmus, a toronyról lövik ki ami később leomlik – szerintem. Más szuperhőst nem látok a filmben – szereplőket nézegetve, egyedül Flash Thompson aki ugye Venom, meg Sally Avril azaz Bluebird. Hogy aztán ők villantanak-e valamit, vagy csak emberi formában nyomják, azt nem tudom. (Lehet, hogy csak a szerelmi szál miatt lesznek benne, Peter elvileg nyomult Sally-re, de ő inkább Flasht válaszotta, vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem)

 6. Már a Glitch Mob miatt is tetszik!!!! Meg amúgy is ráférne már egy jó feldolgozás egy ilyen aranybányára, mint a pókember. Elég lenne egy 3 kötetes sztorit képről-képre leforgatni, tuti siker.

 7. safranek85 – a Glitch mob-nál nekem is megindult az adrenalin pláne hogy marha jó szám :)
  Venom az nem Eddie Brock volt véletlenül, bár ultimate sm-t nem ismerem abban lehet.

 8. Flash sosem volt Venom

  mostmár végképp hiteltelenek a kritikáid, trollkodás az egész

 9. ~kameraman

  Létezik olyan filmelőzetes vagy már általad látott kész mű ami megfelel műértő ízlésednek? Eddig egyetlen postnál sem láttam Tőled olyan hozzászólást ami bárminemű pozitívumot is tartalmazott volna:)

 10. “Flash Thompson aki ugye Venom” *facepalm

  Kíváncsi leszek mennyire lesz untold story ez, vagy mennyire lesz három spider-man történet clusterf.ckja. Ugye itt a lizardos vonal, az eredettörténet és a családi szál, ami valószínűleg venomhoz vezet majd (másképp elég nagy szerepet kéne adniuk a shieldnek, amit meg nem tehetnek.)

 11. br41n: nem, egyébként az “új” venom az amazing spider-manban tényleg thompson most, de nem ő az eredeti venom, pláne nem a filmben, mikor ott van eddie is erre.

 12. SPOILER képregényesen

  Flash Thompson a katonaság és alkoholizmusa után lett Venom, miután elvesztette a lábait is, meg amugy minden mást. Voltak már jo pillanatai, de nem tudja sokáig hordani a szimbiótát mert az átveszi rajta az uralmat és elkezd kicsinálni mindenkit.
  Az azelőtti hosszabb gazda a Skorpió Macgargan volt aki az Asgardi ostrom alatt vesztette el a szimbiótát, előtte a maffiavezér fia, Fortunado, és azelőtt Brock.

  De azt gondolni hogy a filmben Flash lesz venom, csak nem mutatja az emberi formáját az olyan lenne kb. mintha Bobby halálával kezdenék a Dallast.

 13. jajj a sok szakértő :D Legalább a wikipédiát használnátok mielőtt facepalmoztok :D
  Valahol hallottam egy olyat, hogy a Sony-nak nem tetszett a film de ez alapján a trailer alapján még akár jó is lehet.

 14. áh, azt tényleg nem láttam, hogy a két egymás alatti hsz a tiéd, viszont nem csak te írtál erről. de ha már:
  “Peter a szülei múltját keresi.. anyám. ”
  Ultimate Spiderman?

 15. Nem akarok nagy szavakat használni, de ez eddig simán jobban tűnik, mint a három előző film együtt.

 16. Az eddigi 3 Pókember filmet lazán kenterbe fogja verni, függetlenül attól hogy még ki lesz benne. Nekem várós továbbra is.

 17. Csatlakozom, engem is megvettek, 20 éve vagyok Spidey fan és
  úgyérzem, ez végre rendben lesz.

 18. úgy néz ki, végre sikerül egy normális pókfilmet csinálni
  várós lett

 19. Annyira sajnálom, hogy megnéztem ezt a trailert is… folyamatosan csak ellövik a poénokat, amit azért moziban sokkal jobb lenne először látni/hallani.. Mindegy, amúgy is megnézem majd.
  Jobbnak tűnik mint az előző pár Pókember film..

 20. hát nekem csak a trailer feléig játszotta le. Azután rendre újra indult a videó.
  De nekem van egy olyan érzésem hogy itt is az ultimate pókembert vették alapul. Nyilván azért mert őt is bele fogják fűzni az avengersbe így vagy úgy. Kommentek elején volt hogy vki nek nem tetszett h szülei multját keresi. Hát volt régen egy animációs mese ott az anyáéknak az oroszokkal volt valami kapcsolata meg vörös koponyával. Aztán ugye volt az ultimate képregény ott az apja volt aki a venomot kifejleszette eredetileg gyógyászati célra. Aztán osborn ölette meg. Úgyhogy simán kijelenthetjük hogy nem egy univerzumban van pítör apjának “sötét” multja.

 21. Neee, William Dafoe újra és nem mint Zöld Manó? Tudom le vagyok maradva, de ez most lol.

 22. Az utolsó hatásvadász jelenetet leszámítva nekem nagyon bejön a trailer, csak abban bízom a Pókemberré válás nem lesz túlnyújtva, és hogy lesz vmi magyarázat erre az igencsak fullos jelmezre, hogy honnan szerezte.

 23. ~ sdf
  Szerintem már le lett írva párszor, hog ennek köze nincs a Marvel Cinematic Universe-höz. Más stúdió… nem lesz Pók az Avengersben, ez legalábbis biztosan nem.

 24. Neurózis! Kérlek áruld már el, hol láttad Willem Dafoet a trailerben?

 25. Neurózis: alap poén , kevesen fogják érteni :D bár úgy látom te sem direkt, de Leary baromi sokat viccelődik azzal, hogy Dafoenak nézik.

 26. Nem ismerem a színészt, de a Pókember-Dafoe kapcsolás + Leary ránézésre azt a figurát hozza, amit Dafoe az Inside Man-ben (elhivatott terep-őrmester zsaru) :)

 27. Szerintem Tobynál még a statiszták is jobbak voltak őszintén.

 28. Alex: szineszotleted esetleg van? Nem elfelejteni am, hogy Peter Parker fedofoglalkozasa: kis porbafingo egyetemista!

  (Szvsz tokeletes valasztas.)

 29. br41n, h82 Nem az a baj, hogy tudatlanok vagytok Marvel téren, hanem hogy hangoztatjátok is.

  VanillaSky gondolom nehéz lehet elfogadni, hogy valakinek más az ízlése mint a tied, de látod van ilyen, alapjában negatív vagyok, ezt soha nem tagadtam, de évi 500 film körül nézek (napi 1-2 film folyamatosan, régi új only vhs, only dvd ami jön) és marhára nem tudnak újat nyújtani…Ha csak azt írnám, hogy sz@r megértem, hogy beszólsz, de ha elolvasod a hozzászólásaimat, akkor láthatod hogy általában indoklom is, próbálom kifejteni, hogy miért, meg nem foglalkozom másokkal egy filmes oldalon, de látom ez itt sokaknak a mániája :) Nyilván én is azért írok ide, mint mások, véleményt akarok mondani és véleményt formálni. Alap feltűnési viszketegség bennem is megvan, mint mindenkiben aki egy nyilvános fórumon kifejti a véleményét valamiről, de “csakazértis” soha nem szóltam le filmet, hogy szembe menjek a trenddel, viszont marha nehezen állok be a sorba is.

  Off vége

  Persze, hogy keresi a szüleit, ez képregényes szál, de nem gondoltam, hogy ennyire visszanyúlunk majd ádámig-éváig.

 30. Szinészötlet: Rick Moranis :)))))))

  vagy Jensen Ackles mint Ben Reilly :)))

 31. kameraman: Nem tudom milyen filmeket nézel, ha úgy érzed, már nem tudnak újat mutatni. Mindegy. És egyébként igazad van abban, hogy Flash Thompson is volt Venom, de ez még egy nagyon új dolog, Spider-Man képregénytörténetében mindig is Brock volt Venom, ezért mondható kicsit furának az, hogy ennyire magabiztosan állítod, hogy Flash Venom.

 32. És a filmművészetben (és semmilyen más művészetben sem) bár fontos, de sohasem elsődleges erény az újszerűség. Ha valami tökéletesen, kiválóan használja saját műfaji jegyeit, vagy sajátosságait, pl. tökéletes portrét alkot egy függőségről, mégsincs benne semmi új (pl. Shame), akkor az ugyanolyan jó, mint bármely újszerű dolog.

 33. szétoffoljuk de azért: Eddy Brock már NYOLC ÉVE NEM VENOM! Azóta már a 3. gazdatest használja a szimbiótát, Flash Thompson pedig már több mint két éve a saját ongoing sorozatában. Eddy pedig AntiVenom, ami nem Venom.
  Az, hogy neked csak is és kizárólag az eredeti és első Venom számít még nem jelenti azt, hogy Flasht nem érdemes említeni, sőt! ő eddig a legjobban kihasznált és legérdekesebb az összes közül és sokkal jobban előtérben van mint mondjuk Gargan volt (még egy Avengers csapatba is bekerült!)
  kameraman: Ben bácsi is meghal még ebben *ásít* szóval a szülei után való kutatás egy egész érdekes és újszerű szál a sztoriban szerintem :)

 34. Ha már off party van, az EDDIE Brock Eddy helyett :)
  Hihetetlen hogy egy teljesen ide nem tartozo mondaton mi tud elindulni.

  SPOILER lehet

  A nagy kékség meg gázok elvileg a gyík tervének része, mert mindenkit el akar gyikositani, voltak szobeszédek gyikformáju SWATosokról a forgatáson.

 35. “Ha már off party van, az EDDIE Brock Eddy helyett :)”
  hopsz :D
  A SPOILERHEZ: kicsit tipikus, rajzfilmklisé lenne :/

 36. Balakin: Semmi gáz :D csak ugye pont én facepalmoltam gondoltam “visszaszakértőzök” :)
  kameraman: nem az a baj, hogy nem tudsz olvasni… ja, de!

 37. “A SPOILERHEZ: kicsit tipikus, rajzfilmklisé lenne :/”

  Az tuti :)
  Pont elég lenne ha feromonokkal hülyitené a gyík a népet mint a Marvel Knightsban, vagy lenne családi szál a gyerekével, nem iylen gonoszkodós marhaság, hanem a tragédia másik oldala, egy alak akinek nem jött be a mutáció annyira.
  Osbornék meg később nem a mini-power rangers lesznek mint a Raimi filmben

 38. nekem tetszik a trailer és ez a film már az előzetesben ellőtt anyagokkal jobban kimeríti az elvárásaimat egy pókfilmmel kapcsolatban, mint a legutóbbi trilógia.

  nem vagyok egy képregénybuzi, de titkon már legalább 10 éve reménykedtem, hogy megfilmesítik a The Lizard karakterét bármilyen formában (és ezzel biztos, hogy nem vagyok egyedül), ahhoz képest, nekem aztán mindegy, hogy milyen pofacsontja vagy köpenye van.

  a késes poén és a hálóvető szerkezet szintén plusz pont nálam.

  magával a főszerepet játszó színésszel sincs bajom, vékony(mint maga a karakter) és “béna”, ami meg illik a sulis jelenetekhez, remélhetőleg minél többet látjuk majd kosztümben, de hogy honnan jött az a mendemonda, hogy biztos a tinipicsák miatt lett kiválasztva, nekem örök rejtély (lányok, van akinek ez a színész komolyan bejön? ugyan már)

  összességében biztos meg fogom nézni és nem fogok csalódni. ;)

 39. Én még mindig reménykedek benne, hogy Pókember benne lesz az Avengers 2-ben. Senki se tudhatja, hogy Sony és a Marvel titokban miben állapodott meg. Avengers bevételeinek egy részéből szerintem kölcsön tudnák venni a karaktert 1 film erejéig, hogy az Avengers 2-ben szerepeljen és így a Sonynál maradnának a jogok. Sonynak is megérné ez, mert kapnának egy rakás pénzt a Marveltől és sokkal többen néznék meg a Csodálatos Pókembert, mível így azok is megnéznék akik Avengers rajongók, hogy semmiből se maradjanak ki aminek köze van hozzá. Szerintetek az Amerika kapitányt fele ennyien megnézték volna, ha nem lenne semmi köze az Avengershez?

 40. Tomi:
  Szerintem azért Pókember sokkal ismertebb meg népszerűbb az egész világon, mint Amerika Kapitány, elbír a vállán önálló filmeket.

 41. Csak 2.5millárd dollárt kell összehozni mint az előző triólogiának. :D
  De a pénz nem minden….

 42. nekem baromira tetszik hogy végre áthozták rendesen a karaktert a képregényből, ez előző filmekben baromira nem bírtam, bár ehhez szerintem tobey is bőven hozzátett. egyébként az igaz hogy 220 millió dollár a költségvetés? csak mert kicsit brutál hogy az avengers is annyiból készült, és nem hiszem hogy ebben a filmben annyi cgi lesz (bár ki tudja). a “csodálatos” a címben még mindig nem tetszik annak ellenére hogy a képregényt is így fordították.

  Tomi: captain americaval nem csak az a baj hogy kevésbé ismert, hanem hogy eléggé unalmas a karakter. giccses, egysíkú. mondjuk az avengersben működik a többiek miatt, szal ott nincs probléma, de a saját filmjéből is kiderül hogy egyedül nem a legjobb.

 43. Őszintén szerintem tiszta sor mire kell az a zöld gázizé, a prof azzal akarja az egész lakosságot gyíkokká változtatni

 44. Tudom, hogy Spidey rengeteget poénkodik meg beszólogat a füzetekben is – sőt az egyik fő jellemvonása neki ez – de az a késes “poén” botrányos. Számomra érthetetlen, hogy azon, hogy tud valaki “beszarni” (mert ilyen hsz. is van fentebb)

  A tréler pedig még mindig nem győzött meg eléggé, marad az itthoni brrip.

 45. Csigusz: nem vagyunk egyformák, nekem is baromira bejött…
  horathius: filmben tényleg elég egysíkú volt, viszont képregényben szerintem nagyon jó

 46. én személy szerint nem a poén súlyosságától voltam oda és szerintem mások se, hanem, hogy egyáltalán próbálkozik, ami nagy szó az előző trilógiához képest.

  /kár, hogy folyton az előző trilógiát kell felhozni ellenpéldának, de valószínűleg ahhoz képest van a legnagyobb kontraszt. még a 70/80-as évekbeli élőszereplős és rajzfilm(habár én főleg csak Fox Kids sorozatát ismerem) sorozatok pókjai is jobban hajaztak arra karakterre, amire én emlékszem a képregényekből, mint a legutóbbi filmek (ami főként csak cgi miatt volt élvezhető).

 47. kameraman: igen, flash venom, a baljós árnyakban meg darth vader ledobja az emperort a mélybe és ezek után szenvelegsz a trailer felett. Te az a nerd osztály vagy aki már elég frusztrált tehát nincs élete, de még nem képes olyan bonyolult összefüggéseket megfogalmazni, mint szeretne, hogy kompenzáljon :D

 48. Tetszik. Német szinkronnal tetszett a késes poén. Angolban kevésbé, de azért jobb poén volt, mint az első trilógiában bármi. Tobey nem tetszett pókemberként. Andrew megfelelően vékony. Peter Parker sem volt soha csúnya képregényben, ő se csúnya, de nem felétlenül szuperideál, ezért szerintem tökéletes. A gördeszkázást nem teljesen értem, de végülis ultimate alapú anyag. A bio-hálószövést jó, hogy kivették. Ez egyébként biztosan ahhoz is hozzájárult, hogy Peter agyasabb lehessen, és így az egész tudományfonálhoz jobban tudjon csatlakozni.
  Én szeretem a remake-eket, amennyiben tényleg jók, és tisztelik a karaktert magát.
  Hangulatilag a trailerl bejön, de várom a filmet, mert néha a trailer, ugye jobb mint maga a főétkezés.

  Én is úgy érzem, hogy ez a film tudná igazán megadni a tiszteletet a pókember karakternek. Reméljük tényleg olyan jó lesz, mint a trailer.

  Az eddigi marvel filmek közül őszintén szólva minimális tetszett, már-már feladtam, hogy lesz igazán jó. Az Avengers még megnézésre vár, de a reviewk alapján az is megkapta a tiszteletet, amit érdemelt.
  Venom eredettörténete sosem tetszett (űrből a földre zuhant meteoron lévő fekete trutyi, vagy a Titkos háborúból kapott idegen lény).
  Az Ultimate változat végre tetszett, ez talán még elférne filmben is.
  De ami a legfőképpen tetszik, az az, hogy a hangsúly téyleg átkerül a story-ra. Persze ott lesz minden, amit pókember csinálni tud, de az előző trilógia kicsit üresnek tűnt. Illetve az első rész, még úgy ahogy bejött, mert Peter Parkert sosem a szerencsés, karcolások nélkül megúszó hősnek láttam, hanem az introvertált, de felelősséget vállalni próbáló, önmagát lelkileg kínzó fiatalnak láttam. Legalábbis kezdetben.
  Kicsit ez a vibe jön át trailerből, hálistennek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.