Riddick fura fegyvere

Na meg félmeztelen is, talán a női nézőknek, vagy mert a barbárságra mennek rá. Na mindegy. A friss Riddick-promóképet csodálhatjuk most meg.

Riddick half naked

human
írta
2012. 05. 08. 02:52
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Riddick fura fegyvere” bejegyzéshez

  1. Én azért nem sírnék, ha ilyen lenne :D Ehhez képest én gizda vagyok :D

    Kíváncsi leszek erre a filmre, a második rész kicsit nekem már lassú és néhol vontatott volt – de ugyanakkor jó sci-fi – itt meg eddig nem sokat láttunk, csak pózolást, zöld illetve vetített háttereket, szóval nincs mit mondanom, kérem kapcsolja ki :DD

  2. 45 évesen ezt a hasat, meg a többit úgy mutogatnám, mint a szél :D
    Eddig tetszettek az előzetes képek, tervek, kíváncsi vagyok a filmre!

  3. Esther én meg téged nem mutogatnálak, még a rémségek cirkuszában sem……

  4. Hát egy trenbolone kúrára igazán rászánhatta volna magát a forgatás előtt :D

  5. Ja, még belefért volna pár hét diéta. Mondjuk Vin Diesel sose a szálkásságáról volt híres.

  6. ahogy elnézem az a has egy komoly kúra eredménye, vélhetően komoly munka van benne. :)

    mit tudni a történetről? azt az animációs részt csinálják élőszereplősre? vagy ez a két élőszereplős történethez képest hova datálódik?

  7. dimitrij: hihetetlen, de a címkére kattintva elérheted az eddigi információkat, így a film történetét is.

  8. human: megvolt a hozzászólás előtt… találtam pár concept art-ot, egy csomó forgatási képet, meg kb. annyit, hogy: “A film címe simán Riddick lesz. A Chronicles történéseit csak halványan érintik majd, inkább a Pitch Black folytatásának fog beilleni.”, illetve, hogy “Egy idegen bolygón kapcsolódunk be a történetbe, ahol épp egy kalapnyi szörny és fejvadász pályázik Riddick bőrére.”, itt van egy böhöm kalapács, volt még egy lény a rács mögött, ami kapcsán páral alien-eztek, volt a sárga szűrő stb., a szoriról meg igazán semmit se találtam.

  9. dimitrij:

    Riddicket kidobják az emberi (akiknek a 2. rész végén a vezetője lett) a bolygóra, majd pedig jönnek a szörnyecskék és a fejvadászok, akiket gondolom majd szépen felaprít.

  10. human: tehát semmit nem tudni a történetről, így volt értelme felhívni a figyelmet a tag-re, abból semmi nem derül ki… illetve egy ellentmondás mégiscsak: az egyik hír szerint az első rész folytatása lesz, Bazsi szerint meg a halálhozók rakják ki valami bolygóra. nem is lenne semmi gond ha nem flegmáznál…

  11. human: ne nagyon menj forgatókönyv írónak, ha szerinted ez egy történet… :) egyébként ezzel kb. leírtad a második rész első 10 percét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.