Bízunk a Kick-Ass 2-ben?

Érkezett némi frissítés a témában. Először is az, hogy valószínűleg az Universal Pictures fogja adni a zsét a folytatásra. Talán emlékeztek még, hogy a Kick-Ass független filmként jött össze, egyéni befektetőkkel, ami egy R besorolású képregényfilmnek elég nagy szabadságot adhat, és ebben az esetben adott is. Ez kicsit változik ezzel a felállással akkor.

A másik, hogy Matthew Vaugh csak producer lesz, a rendezést valószínűleg Jeff Wadlowra (Never Back Down) bízná. A forgatás szeptemberben kezdődhet.

Az egyedüli pozitívum, hogy a szereplőgárda marad, és nem csak a Kick-Ass képregény folytatását, de még a Hit Girl képregény spinoffot is beleírják ebbe a második részbe.

human
írta
2012. 05. 09. 14:15
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Bízunk a Kick-Ass 2-ben?” bejegyzéshez

 1. Az első rész fergetegesen jó volt. Remélem nem fogják leredukálni 8-as karikásra.

 2. Szerintem a film kiábrándító volt a végén. Nagyon. Elcseszett.
  A képregényhez viszonyítva pedig szar. Amúgy nem volt rossz.

 3. Nekem tetszett az első rész, de a másodikat nem hinném, hogy vászonra lehet vinni úgy, mint az elsőt, értem ezalatt, hogy annyi képregényhűséggel.

  Nem tudom ki olvasta már, de az első részhez képest sokkal brutálisabb! Olvasva még elmegy, de filmen már az R is kevés lehet ;) Tévedjek.

 4. Már az első elég lazán kezelte az alapanyagot, de nekik azért megvolt a mentségük, hogy párhuzamosan futott a képregény és a folytatás. Viszont pont az eltérő befejezés miatt elég nehéz lesz összekötni a kettőt…

 5. Nem ismerem a képregényt, így a folytatás nem tudom, mennyivel játszódik később.

  Hit Girl nem lesz már túl nagy?

 6. Remélem a szereplőgárda mellett a zeneszerzők is maradnak, mert Jackman, Murphy, Eshkeri és De Vries valami elképesztőt alkotott az első részben.

 7. Szerintem a képregényfolytatásból igen kevés jut majd el a filmbe…
  Főleg így, hogy Universal-os lesz…

 8. Erdekes lesz, ha ugyanazt fogjak felvinni ami a kettes kepregenyben is van. Bar ugy is valtoztatnak sok mindent.
  Hitgirl karakteret elszurtak, nem erzem at azt az angyali-kislany feelinget, aki mosolyogva levagja a fejedet, helyette egy nagy grimaszolo bekepzelt kiscsaj, nem egy tökös katona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.