DIIEEEEEE

Asszem ezt kiáltja az egyik szereplő az új Prometheus TV-spot végén. Plusz hivatalosan is rated R, bár nem az előzetes, de a film besorolását a végén így tisztázzák. Plusz egy új “ígykészült” videó is van.

human
írta
2012. 05. 09. 19:53
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “DIIEEEEEE” bejegyzéshez

  1. ….18-ast, jah és végre láttam benne egy ős élient :), mármint a trájlerben

  2. hankock: Honnan szeded a 18-ast? Én a 16-ost az index által írt hírből, de nem tudom minek hittem el, eleve nem olvasok indexet, csak az egyik oldalról oda vitt a link a teljes hírhez, azóta már átírtak a hír címét, “Itthon 16-os karikát kapott a Prometheus”-ról, “Itthon 16-os karikát kaphat a Prometheus”-ra. Szóval akkor hivatalosan nincs besorolva itthon.

  3. human: Igen be bizony. Napközben még “kapott” volt, most estére már “kaphat” lett belőle, még a cikkbe is leírták, hogy itthon megszületett a döntés, 16-os karikát kapott a film. Honnan szednek ilyeneket, nem értem, mondjuk a hírben az utolsó bekezdés, amit magyar wikipédiás oldalról szedtek is gáz, nem értem, hogy írhat ilyen marhaságokat a sztorival kapcsolatban valaki, nagyon megszaladt a fantáziája, az ott leírtak eléggé félrevezetik azokat, akik nincsenek tisztában a filmmel kapcsolatban, gyakorlatilag a 99,99%-a kitaláció, annyi igaz belőle, hogy találtak egy térképet, és elmentek oda, ahová vezet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.