Pókember a tévében

Itt az Amazing Spider Man tv-spotja, eléggé epicnek tűnne, erre bereklámozzák vele, hogy május 14-én egy 4 perces preview érkezik majd. Úgy tűnik érzik, hogy nem rezonál eléggé az a háló egyelőre.

8 hozzászólás a “Pókember a tévében” bejegyzéshez

 1. A CGI még mindig gagyi és ez már nem fog javulni. Nem nagyon tudom eldönteni, hogy ennyire nem akartak költeni rá, vagy ennyire gáz stúdiót sikerült találniuk hozzá?
  A film maga meg várós is meg nem is. Ez az egész “dobjunk be egy összeesküvést, hátha mélyebb lesz a sztori” dolog már alapból nem jön be. És klisével teli is lesz, már előre látom.

 2. Hát nem tudom, hogy egyes embereknek mi kell, hogy lenyűgözze őket valami,d e sztem a CGI kurva jó! Sokkal jobb lett Póki mozgása. A régivel sem volt baj, de ez nagyon hihető. Szerintem állati jó lesz ez a film is! :)

 3. BDGJ nyavalygását én se értem, nekem eddig megfelel, sőt az a dinamika, ami itt látszik, eléggé elbűvölő.
  A trailer alatti búúúgást az Avengers első trailere alatt hallottam először. Érdekes, hogy a trailer vágók hogy veszik át egymástól az effekteket szép sorban.

 4. BDJG
  Ha a fater-muter összeesküvésre gondolsz az képregényben ugyan úgy alap mint itt.

 5. Szerintem sincs baj a CGI-vel, jó és részletes a textúra, a mozgás egyáltalán nem darabos vagy elnagyolt. Speciel nekem az is tetszik, hogy nem a már mindenki által ismert sztorit mesélik el, hanem mögé adják ezt az édesapjás összeesküvést. Nem változtat sokat a karakterén vagy a fő sztorivonalon, de legalább lesznek benne elemek, amit a képregényt olvasók sem ismernek majd teljesen. Számomra hozza a színvonalat.

 6. Egyetértek Béla Starkkal. A régi 1-3 részekben nem volt ilyen dinamikus mozgása Pókembernek, és a CGI szerintem tök jó. De a képregényben Peter szülei S.H.I.E.L.D. ügynökök voltak akiket megvádolnak (hamisan) hogy Orosz kémek, Kár hogy itt Nem lehetnek S.H.I.E.L.D. ügynökök a jogok miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.