Röviden: Tower Heist

Ez a film ismét csak arra volt bizonyíték, hogy Brett Ratner mennyire közepes tud lenni. Na meg Eddie Murphy hozott kicsit a régi szerepeiből, azokból amikért megszerettük, nem az állatokkal beszélő mellékvágányokból.

a tower heist fő bandája

Vicces a magyar cím, hiszen semmiféle felhőkarcoló-lopásról nincs szó a történtben. Egy menő toronyház fő lakója (nem is övé az épület) eltőzsdézi és lopja az ott dolgozók nyugdíját. Páran közülük úgy döntenek, hogy cserébe ők is a rabláshoz fordulnak, csak épp a hagyományosabb módon fosztják ki. Szóval egy rablós film, csak épp nagyon amatőrökkel, így tér el egy picit az átlagtól.

Bár elfogadható volt, de inkább egy matinénak illik be, mint kiemelt szórakozásnak. Murphy szerintem baromi jó benne, a többieknek sem kell szégyenkezni, valami mégis hiányzott, amin csak a befejezés javított kicsit. 6/10.

human
írta
2012. 05. 10. 16:54
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Röviden: Tower Heist” bejegyzéshez

  1. egynek elment, de engem kifejezetten zavart a vége… (SPOLIER: nem jön össze a Zoolander a rendőrcsajjal, helyette egyedüliként megy a sittre… szerintem ez fos így). a legjobban egyébként Broderick bigyófelügyelőn lepődtem meg, nem idegesített halálra. :)

  2. Nekem bejött a film, 7,5/10. Már csak a tény, hogy Murphy ilyen szerepben van dobott rajta 1 pontot. A vége pedig amolyan kurta-furcsa, kicsit szokatlan, de épp ezért jó szerintem.

  3. Eddie Murphy szerencsére maga mögött tudta hagyni az elmult pár év infantilis hülyéskedését, kifejezetten dobott a filmen. Egyébként egynek nem volt rossz kólával elmegy :)

  4. Egynek elment, szóval egyszer nem volt rossz. Amúgy én valami nagy vígjátékot vártam tőle, de úgy éreztem eléggé rámentek a drámára is, vagy csak nem tudtak viccesek lenni a színészek.

  5. Szerintem jó film. Izgalmas , a végén volt csattanó stb… Régi rendszerben 7/10, a mostani filmekhez képest 8,5/10

  6. Spoiler? bár szerintem a felétől egyértelmű
    szerintem szornyű rossz film volt, annyira semmilyen volt nagyjából az egész, hogy az valami hihetetlen.. viszont a vége azért tényleg jó volt, ahogy hagyta veszni a futót vagy királynőt nemtudom már :D

  7. Nem volt egy hatalmas vígjáték, de nekem tetszett. :) A vége meg pont azért volt jó, mert nem az történt, amire mindenki számított.

  8. nekem nagyon hiányzott valami. szerintem 4,5/10, indokolni nem tudok , mert mostanra csak az maradt meg a filmből, hogy nem nagyon jött át miután megnéztem.

  9. Megmondom én mi hiányzott ebből a filmből…..a poénok :)
    talán ha kétszer felröhögtem rajta….amúgy teljesen koncepció nélküli műfaji kavalkád aminek a végén úgy jössz ki a moziból,hogy “ez most mi volt???….áhh mindegy talán még haza érek a barátok köztre ” … :) :) szóval egy nagy üresség amibe valami ostoba véletlen folytán egy jó színészt sikerült behúzni. Eddie Murphy miatt érte csak meg bár a karizmát még így is Steve McQueen ferrarija vitte el :D
    amúgy kuka az egész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.