The Gangster Squad-előzetes és poszterféle

Ruben Fleischer rendezése. A történet szerint 1949-ben Mickey Cohen uralta Los Angelest, nyilván a nyarukkal zsebében, a cselekmény pedig egy különleges osztagról szól, akik megpróbálják visszaszerezni a várost tőle.

Nagyon nagyon piszkos harc születik ebből. Ez alap lesz.

HD a nagyoknak.

A The Gangster Squad főszereplői

38 hozzászólás a “The Gangster Squad-előzetes és poszterféle” bejegyzéshez

 1. Ezt azóta várjuk nagyon mióta összedobták ezt a csapatot, reméljük faszán ütni fog tényleg. :)

 2. Nem tűnik rossznak, remélem nem lőttek el (szó szerint :D) mindent az előzetesben. Mondjuk már csak Nolte meg Penn miatt megnézném.

 3. Ez az :-) jóféle tommy-zás az előzetes nagy részében :-)
  Végre egy olyan gengszterfilm, ami ne csak dráma.

 4. ez minden kétséget kizáróan k*rva jó film lesz!! (Már régen láttam ennyire tökös trailert -reméljük a film sem lesz különb…)

 5. A színészgárda az kegyetlen lesz! Végre egy igazi gengszter film, az idejét nem tudom hogy mikor láttam egy jót utoljára!!

 6. huhhh ez bitang jó lesz.
  a tron teaser trailerenek a végén is ez volt a végszó: not anymore.

 7. Biztos jó lesz, Sean Penn általában jól választ filmeket/szerepeket. Viszont a kép valahogy olyan furcsa, én nem értek ehhez, ez valami fantasztikus technika? Indokolt? Trailer alapján eléggé zavaró :/

 8. na végre a trailer! kötelező lesz ez a film. Nolte azér még ennyire nem öreg, vagy de?

 9. Egészen addig jó volt a film, amíg nem vettem észre hogy Ryan Fosling van benne :<

 10. Hát igen ő a gyenge pont, de talán a nagyok mellett elhanyagolható lesz… most sajnos ő fut ..mármint Ryan

 11. Talán összejön egy L. A. Confidential érzés. Én szurkolok neki, és az előzetes alapján esélye is van rá.

 12. Mullholland + L.A. Confidental + The Untouchables. Nolte, Penn, Ribisi, Stone, Brolin (aki Nolte fia is lehetne, annyira hasonlít rá :-)) Mind a három nagy film, nagy színészek és ezek együtt: Nagyon várós!!!!

 13. nagyon faszának tűnik, Goslinggal meg semmi baj nincs, fiatal feltörekvő a jobb fajtából, a Drive pedig a legjobbak közé emelte, akár beveszi valaki gyomra, akár nem.

 14. Ez nekem eddig kimaradt, de hogy kötelező lesz ezzel a gárdával, történettel az 100%.
  Nem kicsit hajaz az Untouchables-re, mondjuk a téma meg a kor adja eleve. Huh, meg még van Emma is (ja, ízlés dolga). Nem vagyok egy Gosling rajongó, de erre a szerepre talán még jó is lesz a szokásos nézéseivel. Penn, Nolte, Brolin vazzz.. Jó lesz ez.
  Város!

 15. Annyi kapásból lejön, hogy az L. A. Confidential-t meg sem közelíti majd, talán Untouchables-t fogja karcolni alulról.

  Van néhány vagány megoldás ami eléggé odaerőltetettnek tűnik (nem a vásznasra gondolok, mert az fasza!).

  Emma Stone helyett igazán beszervezhettek volna mást, komikaként elmegy, de mint gengszterek partilányaként, vagy Gosling végzetes vonzalmának tárgyaként kicsit fals. Ráadásul már az előzetesben megkapjuk a félhosszú takarójelenetet tőle, mint szemérmes sztárocskától :/

  A másik, a rendőrcsapat “kötelező négere” szép kis marhaság. A valódi, hasonlóan erős markú és söprő jellegű rendőrosztagok nyakas, rasszista fehéregerek voltak nagyjából mind, akik kiskorukban lincselésen piknikeztek mielőtt felugrottak a nagyvárosba fakabátnak.

  Ettől még persze lehet, hogy jó lesz, de human lázba jöttét nem osztom, mint lelkesítő tünetet.

  Brolin bunyója ígéretesnek látszik és talán lesz egy pár szép, tommy-n játszott szám is, az előzetes valahogy mégsem az igazi. Mindenki nyomja a faarcot, csak Penn tekintete van ott a szeren a méteres műorra körül is, mert neki is írtak biztos egy De Niro szcénához hasonlót, csak nem baseball ütővel :)

  Meg fogom nézni, a trailer ennek ellenére sem tetszik.

 16. A színészgárdára nincs panasz, bár Josh Brolin nem áll közel a szívemhez. Az előzetes príma lett, bár nekem a zenék nem jöttek be.

 17. A zene csak a legvégén jó, a többi hip-hopos cuccot nem értem.
  Amúgy jónak tűnik.

 18. Nah, végre egy tökös de stílusos akciófilm. Gengszterek vs. gengszterek, kíváncsi vagyok, ki fog győzni. (Na vajon…)

  Az egyedüli dolog, ami zavart, az Nolte hangja. Baszki, mintha egy dohánygyár akadt volna a torkán.

 19. istenem ekkora egy szar zenét választani a trailer alá…film persze várós, gárda remek és gengszteres cucc mindig jöhet.
  ezt a fekete csávós dolgot én se értem, volt egyáltalán fekete zsaru ekkor? eleve nyomozó vagy mi?

 20. Gosling, mint gyenge pont :D Penn mellett, Ő a legjobb színész a gárdában.

 21. tényleg ott van az öreg T1000-es… furcsa bajusszal.

  a trailer alapján akár jó is lehet a film, bár én tartok tőle egy kicsit.az L.A. Confidental-ra cseppet sem emlékeztet… a zene választása tényleg érdekes, túl modern ezekhez a képekhez. a bunyók, lövöldözések jók, és hát a karakterek is eléggé rendben vannak, még Gosling is belefér. a feka meg csak a sofőr szerintem. :P

 22. sandor8206:
  Voltak, közrendőrök inkább, mintsem nyomozók, bár nem állítom, hogy nem lehetett elvétve egynéhány.

  Ilyen osztagos viszont szinte biztos, hogy nem létezett, főleg LA-ben, ahol híresen rasszista felfogású rendőrség tette ki a gárdát és ez nem is nagyon változott a ’70-es évek elejéig.

 23. Huh! Csak engem idegesít Sean Penn übergagyi maszkja? A Dick Tracy-t juttaja eszembe. Meg talán kicsit sok a mátrixozás, és Emma Stone-t sem értem famme fatele-ként…

 24. Ez a plakát de büntet omg! A film Bőregérrel meg Prometheusszal egy szinten várós.

 25. Alex: Szerinted ha nem Ryan “egyarcú” Gosling a gyengepontja ennek a filmnek, akkor kicsoda? Bár ahogy nézem a plotot, ide is elég lesz az az egy arca.

 26. Nem tudom mi bajotok Ryan Gosling-al?
  Nálam a Drive, The Believer filmekkel bizonyított.

  Sean Penn pedig valóban elég furán néz ki.

  A film minden esetre várós.

 27. sandor8206 2012. 05. 10. 16:38
  fekete közrendőrök (lapd officers) páran már az 1880-as évek végén a los angelesi rendőrség megalakulása után nem sokkal is voltak. nyomozok csak az 50-es évek végétől lehettek, a 70-es években már pár hadnagy is volt köztük.

 28. kösz az infót, nem a főterületem a fekete zsaru életpálya :-) csak fura volt, mert eddigi ilyen filmekben (Szigoruan bizalmas, Aki legyőzte…, stb.) nem nagyon mutogatták őket én meg onnan “tájékozodok” Amcsi történelemből, mert annyira érdekel :-)

 29. Remek trailer, remek szereplőgárda. Jó lenne már egy biztató magyar premierdátum is (bár tudom, még kinti sincs). De nehéz ez a bizonytalanság.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.