Max Payne 3 launch trailer

Csak emlékeztetnek a dátumra, méghozzá egy nem semmi majdnem film trailerrel. Május 15, jövünk.

human
írta
2012. 05. 11. 13:13
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “Max Payne 3 launch trailer” bejegyzéshez

  1. Azért a május 15 sokkal inkább a Diablo3-ról fog szólni számomra. És talán nem vagyok egyedül…

  2. Életem legnagyobb sorozata. Az első 2 részt szerintem 20x biztos végigvittem. Először voltak kétségeim a 3.részt illetően, (persze tudom, a Rockstar nem kispályás) de többször megnézve a trailert úgy gondolom, méltó folytatást kapunk. Elő is rendeltem Ps3-ra. :) A Diablo meg annyira hidegen hagy hogy le sem töltöm.

  3. Jó lesz ez a Max Payne 3, majd júniusban. PC-re ugyanis akkor jön.
    Május 15. tényleg inkább Diablo III. Előrendelési rekordok már megdőltek. Én is alig várom, hogy kezemben foghassam a Collector’s Editionom.

  4. Az a baj, hogy nem csak a (játék)trailerek egyre filmszerűbbek, hanem a játékok is. Már-már annyira filmszerűek, hogy játszani se engedi az embert.
    Maga a videó mondjuk nem rossz, bár zene nélkül kutya nem emlékezne rá 2 nap múlva.

  5. Hát, isten tudja hányadik trailer meg videó már ez, de még mindig nem győzött meg. A Rockstar nagyon ért az akciójátékokhoz, ezt a videó is alátámasztja, de a noir érzést – számomra legalábbis úgy tűnik – kib*szták az ablakon. Mint akciójáték tuti ütni fog, de eddig pocsék Max Payne-nek tűnik.

    Sao Paulón még mindig nem tudok túllépni.

  6. 3óra játék után , garantálom senki sem fog csalódni aki szereti payne bácsi kalandjait :D

  7. Venom:
    Lesz benne noir gameplay, de csak, hogy felidézzék az előző részeket.

  8. Ez még mindig elég ratyi. A játék kb csak a nevében fog emlékeztetni régi önmagára. :(

  9. Haladni kell a korral, harmadszorra nem adhatják ki ugyanazt, az első két játék a Remedy elképzelései alapján készültek, ők fejlesztették, ők akarták a noire stílust. A Max Payne 3 már a Rockstar kezében formálódott, ők ilyen irányba akarták elvinni a franchise-t. Szerintem nagyot fog ütni a játék, mind a technológiai újítások, és mind a sztori részéről.

  10. Május 15 egyébként csak az USA megjelenési dátum, nálunk 18-án fog megjelenni.

  11. Oké hogy valakinek nem tetszik a játék, de egy trailer alapján olyan messzemenő következtetést levonni, hogy csak nevében emlékeztet majd önmagára, szerintem nem helyénvaló. Egyébként Sam Lake is be-be segített a sztori írásában, sőt különféle verziókat küldtek a Remedynek a Rockstaros srácok a fejlesztés folyamán szóval volt némi beleszólásuk a fejlesztésbe, és Sam Lake is elmondta hogy szerinte nem fognak csalódni a fanok.

    Ütni fog és kész :)

  12. Jó lesz ez, csak fusson a gépemen :) A Max Payne 3-nál már csak az Alan Wake folytatását várom jobban. Sam Lake + Remedy = remek sztori + zseniális hangulat. Kíváncsi vagyok Rockstar verziójára.

  13. Rockstar Games viszi a prímet a játék iparban , amit kiadnak az tuti siker, nem tudom hogy lehet 1 lapon említeni a Diablo 3-at a max payn-el…
    A játék nagyon jó , szinte már olyan mint 1 interaktív film.

  14. Vártuk rég óta, és a Rockstar nem okozott csalódást! A MP3 TÖKÉLETES LETT!
    Para volt a konzolos grafika és a játékidő miatt. Mindkettő pipálva, a játék ugyanis gyönyörű és nem egy 5 órás single részt kapott.
    Medium fokozaton nekem kicsit több mint 10 óra volt.

    A játékmenet nincs túlbonyolítva, ellenben a történet ütős lett. Ahogy jönnek a fejezetek, egyre jobban szippant magába, és beszarás, de még az utolsó pályákon is képes meglepetést okozni. Rengeteg fegyver, kill-cam, apró easter egg-ek (zongorát tessék kipróbálni) és humor is került a Max Payne 3-ba. Szorjuk a golyókat földön,vízen, és levegőben is.
    A fedezékrendszer nagyon kellett, bár én hiányoltam a gránátokat. Főleg egy flash lett volna jó, majd aztán lassítva kilőnni a megvakult ellenséget.

    A zene és a szikron is jól eltalált része a játéknak. Felcsendül a megszokott Max Payne theme, de house és samba muzsika is belekerült a repertoába.

    Nagyon benne az újrajátszási faktor, bár nehezebb fokozaton nem merném elkezdeni, így is néhol vért szartam mire átjutottam 1-2 részen. Megnézném ki viszi végig hardcore fokozaton :)
    Mindenképp kötelező vétel lesz a Multi miatt PS3-ra, és akkor a single-t és újrajátszom.

    Egyetlen negatívum nekem az elmosódás effekt, de tudom miért került ez bele, de néhol zavart. Meg talán az, hogy elég fukarul osztja az achievement pontokat, de ezekért nem jár pontlevonás.

    A Max Payne 3 olyan mint egy interaktív akciófilm, rengeteg zúzással és látványos akciókkal. Aki egy kicsit is szereti a videójátékokat itt egy kötelező darab, amit nyugodtan elkezdhet az is, akinek kimaradt az első kettő (van ilyen egyáltalán?)

    Hibátlan remekmű, jár a 10/10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.