Térdelj királynőd előtt!!

A Snow White and the Huntsmanből érkezett egy részlet, amiben a vadász kénytelen rádöbbenni, hogy Stewart soha a büdös életben nem lesz szebb Theronnál, akkor sem, ha utóbbit elcsúfítják és lelkeket szürcsöl.

11 hozzászólás a “Térdelj királynőd előtt!!” bejegyzéshez

 1. Ha visszaemlékszem az első film amiben láttam Charlize-t az a 2 Days in the Valley volt, kifejezetten egy “hófehérke” szerep (legalábbis öltözködésében :). James Spaderrel hatalmas pillanatokat raktak össze együtt a filmben:
  http://www.youtube.com/watch?v=bIt98aU5JAc

  És Theron azóta is elképesztő, csak azt sajnálom, hogy azóta már jóval szemérmesebb lett :/

 2. Theron valahogy szebb ebben a filmben mint pl. a Prometheusban.
  Mindegyik város!

 3. ennek ilyen ötperces filmnek kellene lennie

  -Mirror mirror on the wall who’s the fairest of them all?
  -Well, that Snow White chick is damn hot, but she’s nowhere near to you.
  -Then my work here is done.

  –End credits–

 4. horathius: szó szerint igazad van, de én azért nem bánom, hogy kicsit hosszabban nézhetjük majd a királynét, mint 5 perc:)

 5. Most komolyan meddig kell még ezen a “ki a szebb?”-dolgon kattogni?…a mese alap tanulsága, h nem a külső szépség, hanem a belső a lényeg.

 6. Női magazinokat, amelyben a cikkek fele arról szól, hogy fogadd el magad úgy, ahogy vagy, a belső a lényeg, a másik fele pedig arról, hogy hogyan fogyj 10 kilót 2 hét alatt… :)

  Theron még mindig gyönyörű, horathius filmjét kibővíteném fél órásra: az első 5 perc a fenti, utána Theron táncolna nekünk a tükör előtt, egyre kevesebb ruhában… XD
  Ja és a végén a vadász lelőné Hótehénkét.

 7. Kristen nemcsak jellegtelen, hanem játszani se tud. Pedig Theron és Hemsworth igencsak csábítana a moziba… de bámuljam azt a kifejezéstelen arcú, sápadt kis penészvirágot egész idő alatt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.