Blockbuster Watch: Az Avengers mindent tarol

Egyrészt világszinten már 1 milliárd dollár fölött jár. Alig prá hét alatt lenyomta például a The Dark Knight összbevételét, és még jönnek ide pénzek a következő hónapban rendesen. Másrészt pedig Amerikában a második hétvégéjén megközelítőleg 103 millió dollárt hozott. Az első film, ami odakinn a második hétvégéjére csökkenve is 100 millió fölött hozott. Erről persze a jegyárak is tehetnek, de akkor is szép.

A Dark Shadows mindeközben buktázik, hiszen 150 millióba került és 28-cal nyitott. Bár nyilván a reklámkampány és a téma és a bemutató ideje miatt van ez, de sajnos a film sem az igazi, de erről lesz írás valószínűleg.

23 hozzászólás a “Blockbuster Watch: Az Avengers mindent tarol” bejegyzéshez

 1. Dark Shadows kapcsán azért ne szépítsük.. ha egy film jó, azt mindegy, hogy mikor mutatják be..régen nem volt reklámkampány mégis hasítottak a filmek…
  Egyszerűen egy lapos, unalmas, túljátszott film, egy megfáradt, kiégett Depp-el. Újabb csalódás Burton-től, pedig hajj mekkora filmjei voltak anno.

 2. A vámpíros témából sokat ki lehetne hozni csak nem így,meg nem az alkonyatos ostobasággal.

 3. Nem alkonyatos volt ez, sőt volt benne lehetőség, de az eredeti sorozatot abszolut nem adja vissza, bár vannak benne utalások, újrázások.
  A legnagyobb gond a filmmel, hogy a rendező túlságosan a képi világot erőltette és nem sikerült erős karaktereket kreálni. Abszolut nem marad megy egy figura sem, nem tudnak markánsak lenni. És hiába a fény, meg díszletek nem jön le a funky… de nem mennék bele bővebben,ha lesz róla írás, majd ott.

 4. A HP annak idején ugyanennyi idő alatt, de a kínai piac nélkül érte el az 1 milliárdot. Kína csak a 21. napján lépett be, ha jól olvastam, de lehet, hogy később.

  Az Avatart kizárt, hogy megelőzze. Egyrészt, a hosszú hétvégén jön a MIB3 3D-ben, aztán Prometheus, rákövetkező héten Spiderman 3 és persze a TDKR.

 5. Én örülök a sikernek. Így legalább még évekig lesz Avengers. Remélem ebből a kis pénzmagból pár jogot vissza is tudnak “vásárolni” és legközelebb még több hős jön. :D Whedonra is ráfért már, hogy végre komolyan befusson. ;)

 6. Természetesen nem Spiderman 3…:) Amazing Spiderman.:))) Korán van még, kávé előtt vagyok. :)

 7. Csak ha ilyen sok a bevétele a Bosszúállóknak, akkor miért várnak 2015-ig a folytatással…Simán jöhetne 2014-ben.

 8. TM09: Elvileg jön is 2014-ben. Jövőre lesz Vasember 3 és Thor 2, 2014-ben pedig Captain America 2 és Avengers 2. De javítsatok ki, ha tévedek. :)

 9. Vasember 3 2013 május 3
  The Wolwerine 2013 július 26
  Thor 2 2013 november 15
  Amerika Kapitány 2 2014 április 4
  A Csodálatos Pókember 2 2014 május 2
  Bosszúállók 2 pedig 2014-re esedékes
  Meg még van pár marvel film tervbe erre a 2 évre.

 10. arról van már valami hogy tárgyalnak e whedonnal a folytatásról? egy régebbi interjúban azt mondta hogy ehhez a forgatókönyvhöz még kicsit “kapkodnia” kellett, mert mire megegyeztek vele már rég megvolt a megjelenési dátum, kíváncsi lennék hogy mi lenne az avengers 2ből ha több ideje lenne írni. és ezzel nem azt mondtam hogy most rossz munkát végzett, sőt.

 11. félig-meddig off: van valamilyen jogi akadálya annak, hogy a Garfield-féle Pókember helyet kapjon az Avengers 2-ben?

 12. szerintem az csak 1 dolog, hogy másnál vannak a jogok szerintem a pénz beszél náluk is.Látván a Bosszúállók sikerét miért is ne, főleg ha vannak baráti szálak a két stúdió közt.

 13. Gábor – igen, marhajó lenne ha összehoznák pókit a többiekkel. Nehogymár egy stúdió dirigáljon (persze tudodm hogy a s. dirigál)

  Ben – Nézd meg mentem, mert k.jó :)

 14. Dehogy dirigál a stúdió a pénz dirigál. Marvel a filmek által kiépített egy Marvel Studios-t annyi pénz gyűjtött külön filmekre szánt stúdió.Jött a Disney és adott 4 milliárd dollárt a Marvel-ért. Pénz beszél itt a pénz dirigál.Ha a pénz úgy akarja legyen benne a Bosszúállókba Pókember.Akkor már most utalás lesz a Csodálatos Pókemberben.

 15. Akkor mi lett volna, ha anno a Cannon Group meg tudja tartani a Marvel jogokat és megcsinálja a pókembert! Még Tom Cruise-t is nézegették pókembernek..(persze itt a nyolcvanas évek közepéről beszélünk, ha jól emlékszem a jogok a 90-es évig voltak az övék) Na most emberkedhetne :D (Persze annyit tököltek a forgatókönyvvel, meg néhány ordas bukás, mint Over The Top és He-Man betette a kaput…)

 16. Jó hír! Avatart biztos nem előzi meg, de talán felmegy 1.5 milliárdra a film – amit hozzáteszek meg is érdemelne, mert cseszett jó. Durva milyen hamar összehozta ezt a pénzt.

 17. az Avatart azt most azért várták annyira, mert alkot újra valamit James Cameron vagy, mert tényleg jó film? nekem elég volt 1× moziba megnézni.De a Bosszúállókra meg már mióta készültem és még látni akarom jó sokszor.

 18. Feige már megmondta: hiába kerestek egy rakást pénzt, nem fogják tudni megvásárolni sem a Pókembert, sem az X-Ment, sem a Fantastic Fourt. Talán 1-2 kevésbé ismert karaktert akik esetleg nincsenek nevesítve a másik oldalon a “megvett karakterek” között. Scarlet Witch-et és Quicksilvert említette Feige, hogy őket elvileg a Fox is és ők is használhatják.

 19. Hát Quicksilver/Higanyszál/Pietro az elég jó karakter szerintem.Am Quicksilver/Higanyszál/Pietro benne volt az X-Men Origins: Wolwerine-ba :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.