13 hozzászólás a “A Dame to Kill For, tényleg nekiállnak” bejegyzéshez

  1. anno azt nyilatkozta Tarantino, hogy ha lesz folytatás, abban is elvállal, de ezúttal már két jelenetet két dollárért

  2. Kíváncsi leszek rá, az előző film jó volt, ez a sztori kicsit lassabb, de szinte csak meztelen és félmeztelen nők vannak benne, szóval meglátjuk ebből mennyi valósul meg… mert ha követik a képregényt akkor bizony 3-5 percenként csöcsök lesznek a filmben :D Viszont nem érzem annyira erősnek a sztorit, hogy erre egy filmet lehessen alapozni… talán több történetet gyúrnak majd össze.

  3. sajnos egyet kell értsek azzal akivel sose szoktam. önmagában tényleg nem egy erős sztoriról van szó, ha raknak még mellé két hasonlót, mint az első filmben, akkor viszont ütni fog rendesen

  4. Olvastam pár Sin City képregényt, de ezt nem ismerem, valaki elárulná, hogy mely karakterek ennek a sztorinak a főszereplői? Előre is köszi!

  5. a karakterek adottak az első filmből, mivel ez előzmény, de legfőkébb Dwight karakterére fókuszál, viszont még az arcműtéte előtt szóval kíváncsi leszek leváltják e Clive Owent, vagy marad. Az előző kommentekre: Miller még 2 új sztorit írt a “Dame” mellé, és úgy áll majd össze 3-ból mint az előző film.

  6. “Miller még 2 új sztorit írt a “Dame” mellé”

    Ajjaj. Szeretem a régi cuccait, de az utóbbi években mentálisan már teljesen szétpergett az öreg.

  7. miért nem voltak jók a meglévő Sin city sztorik? Azokból lehetne mazsolázni szépen, Miller évek óta nem alkotott olyat ami csak egy fokkal is jobb lenne a botrányosan szartól :(

  8. ammok: Rodriguez rendezéseiben nem szoktál csalódni??? A KémKölykok, Cápasrác és a további agymenései azok valahogy kicsúszhattak a számításodból :D Amúgy csak viccelek, Rodriguez szerintem is jól rendez, ha éppen eszénél van, de mellesleg azt is megfigyeltem, hogy filmbuzin mostanában egyre gyakoribb jelenség, hogy szinte az összes filmet előre leírják. Ez eddig még csak a trailereknél volt megfigyelhető, de itt már egy plakát is elég volt. Szerintem várjuk ki, mi sül ki belőle, emberek, nem kell előre károgni.

  9. anthony711: olvastad Miller legutóbbi képregényeit(Holy Spirit, All-star Batman and Robin, The Dark knight strikes again) és láttad a Spirit filmet? Ennyi csak a baj, hogy Miller új sztorit akar alkotni (és rendezni) ami látványosan nem megy már neki. Ha hagyná, hogy filmes szakemberek, a régi, jó sztorijait megcsinálják nem aggódnék, az előző Sin cityt és a képregényeket is szerettem.

  10. Balakin: Igen, persze, olvastam ezen történetek nagy részét, és sajnos a Spiritet is láttam, bár nem az egészet, mert nézhetetlen. Én is jól tudom, hogy mi a helyzet mostanában az öreggel, de szerintem hagyni kellene a dolgokat kibontakozni. Várjuk meg, mi lesz belőle.

  11. anthony711 Ha Rodriguezröl beszélek,akkor természetesen nem a gyerekfilmjeire gondolok :)Gyerekekkel 1 jó huzása volt,a 4 szoba 3.jelenete.

  12. Én a Spirit filmet nagyon szerettem. nyilván nem tudott felnőni a Sin City szintjére, de önmagában még így is megállta a helyét, és számomra egy nem várt szintet ütött meg.

    Ugyanígy vagyok nagy rajongója a Kémkölykök filmeknek is, a Cápasrác azonban már nekem is sok volt. Abban nem éreztem a görbe tükröt, amivel valamilyen zsánernek ment volna neki kompletten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.