A Prometheus friss trailere

Ha az eddigi spoileráradat nem lett volna elég, akkor nézd meg az új előzetest. Remélem nem fogják mozikban filmek előtt adni itthon, mert a neten jól elkerülöm mostanában a végső hosszúakat, erre beülök valamire és helllló.

human
írta
2012. 05. 15. 19:54
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “A Prometheus friss trailere” bejegyzéshez

 1. Nem sokban különbözik az előző trailertől. Talán ha 3-4 új kép van benne.

 2. Én is kerülöm a Prometheus anyagokat. És mindig moziba menet én is ezen parázok, h nehogy benyomják nekem. Tuti befognám még a fülem is és nem néznék oda… :D
  Ez már lehet beteges! :))

 3. Ez egy TV spot, ami Angliában ment le valamelyik műsor közben. Viszont én nem mondanám, hogy kevés benne az újdonság, mert az a 3-4 új kép arra pont elég, hogy teljes valójában lássunk egy monsztát, meg ezt, meg azt.

 4. Áhhhh nemár, megnéztem, mert “úgyse lőnek le minden poént” de kezdek kételkedni :/

 5. Szerintem zseniális lesz, méltó folytatása az Aliennek, és egyben az összes, tök felesleges és unalmas Alien folytatást elküldi végre a francba. Sokan félnek, hogy nem lesz benne a xenomorf, de egyrészt ez ugye nem teljesen igaz másrészt meg annál sokkal érdekesebb lesz, mintha újra csak a banánfejűről lenne szó.

 6. A bunkót eddig is felismertem a moziban, telefonál, pofázik, a fejem mellé rakja a lábát a támlára. Szóval aki majd befogott fülekkel és becsukott szemmel mantrázik a térdei közé mellettem, az lesz a filmbuzi.

 7. Sajnos én nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg.

  Megjegyzés azoknak, akik már nem néznek előzeteseket a filmmel kapcsolatban. Persze spoiler mentesen.

  Az előzetes kb 90%-ban ugyan az, mint a korábbi trailer-ek. Viszont beleraktak 2 elég morbid jelenetet. Igazából csak pár felvillanó képkocka mindkét jelenet.

  De a lényeg az, hogy eddig a trailer-ek azt sugallták, hogy egy menekülős bujdosós filmet kapunk. Igazán durva jelenet eddig nem volt egy ajánlóban sem. Szóval eddig inkább egy sci-fi akció filmnek jött le az egész. Ez a két rövid részlet azonban erősen azt sugallja, hogy lesz itt azért horror is rendesen. Konkrétan a két említett jelenet után nem értem, hogy hogyan akarták a filmet, a legalacsonyabb karikás filmként moziba küldeni. :D

  Bár azért kicsit gyanús, hogy red band trailer eddig nem érkezett. De még jöhet. :D

 8. Van monszta amit még egyáltalán nem láttunk, a legénység is vagy 12-15 fős és legjobb esetben is majdnem mind meghalnak, meg biztosan van olyan fordulat amiről szó se volt még…

  Avengersnél is mindenki azt hitte, hogy a trailerekben ellőtték a finálé összes jelenetét, aztán volt kb. 2 perc a 60-ból? :)

 9. Volt az a két plusz jelenet négy is :)
  Az ominózus Noomi Rapace-jelenetről korábban is elmondta már Scott, hogy mindössze ketten voltak jelen a felvételnél. Ebből azért már lehetett sejteni valamit :)

 10. EDI: volt egy hangfile amit valami netes alkalmazásból bányásztak ki, már attól vigyázzba áll a szar az emberben hogy egy haveromat idézzem. Plusz Scottot is kérdezték hogy készült-e valami chestburster típusú sokkoló jelenettel, amire ilyen sunyi vigyorral annyit válaszolt, hogy hajjaj de még mennyire… :P

  Szóval én majdnem annyira tartok a filmtől, mint amennyire várom (kissé gyenge a gyomrom)

 11. “Volt az a két plusz jelenet négy is :)”

  Hát nem tudom, nekem 2 volt olyan, amire azt mondom, hogy ehhez már gyomor kell. A többi inkább tipikus “menekülök, mert üldöz valami” jelenet volt.

  Mondjuk az ilyen kommentek, lehet hogy nem segítenek azoknak, akik nem akarnak több videót látni előre. :D

  De amúgy vargatom mennyire igazad van.

  “a legénység is vagy 12-15 fős és legjobb esetben is majdnem mind meghalnak”

  Eddig ezen el sem gondolkoztam. Mármint tényleg lesz vagy 10 fős legénység minimum. Viszont konkrétan eddig egy ember halálát sem mutatták rendesen, pedig már rengeteg videó kijött. Inkább csak sejtetik, hogy “na ez sem fogja ezt túl éni”. Mert gondolom nem az lesz a film vége, hogy mindenki boldogan hazamegy. :D

  Vagy majd 1 héttel a bemutató előtt lehet betolnak egy igazi mészárlós előzetest. :D

 12. E.D.I.

  SPOILER!

  “Viszont konkrétan eddig egy ember halálát sem mutatták rendesen”

  Nem hiszem, hogy az arcra olvadó sisaküveget túlélné a delikvens, de ki tudja. És az űrhajó is robban, mikor karamboloznak, rajta legalább egy ember, gondolom ő sem éli túl.

 13. “Szóval aki majd befogott fülekkel és becsukott szemmel mantrázik a térdei közé mellettem, az lesz a filmbuzi.”

  “Nem hiszem, hogy az arcra olvadó sisaküveget túlélné a delikvens, de ki tudja.”

  …szakadok rajtatok :D :D :D

  Ez a fél perc meg azzal a két jelenettel maga a pokol…

 14. Élien-nek

  SPOILER! SPOILER! SPOILER!

  “És az űrhajó is robban, mikor karamboloznak, rajta legalább egy ember, gondolom ő sem éli túl.”

  Ez inkább az a sejtetős kategória. Mármint meghalni nem mutatják az illetőt, csak be van egymás mellé vágva a két jelenet. Vezet a pilóta, utána meg robban a hajó. A filmben valószínűleg ez jóval részletesebben lesz mutatva.

  “Nem hiszem, hogy az arcra olvadó sisaküveget túlélné a delikvens, de ki tudja.”

  Ebben viszont igazad van. Ebben az előzetesben is benne van, a sisakos rész, bár itt csak egy pillanatnyi bevágás van belőle, ennyiből még lehetne bármi. Viszont direkt megnéztem párat a többi trailer közül, és van egy olyan, ahol rendesen mutatják az egészet. Na az eddig nekem kimaradt. Viszont ha nem kockázza ki az ember, akkor nem egyértelmű hogy ki van a sisak túloldalán.

  Amúgy ha emlékeztek az AVP 2 előzeteseire, ott konkrétan a szereplőgárda felének megmutatták előre, hogy mi lesz velük. Vagy ott vannak a Végső állomás előzetesek. Egy előzetes megtekintése után, olyan mintha már láttuk volna a filmet.

  A Prometheus-nál viszont annyit tudunk, hogy talán felrobban valaki, meg valakire rá fog olvadni a sisak. Azért ez így messze nem ugyan az.

 15. Az én hasam akkor nézett ki úgy mint Noomi Rapace-nak, amikor fél liter pálinkát ittam meg éhgyomorra. Lehet, hogy egy újabb party film készül?

 16. kutatás, felfedezés, megérkezés, felismerés és káosz… eddig kb. ez volt a dramaturgiája a trailereknek. ez egy kicsit rövidebb, és már nincs benne túl hosszú előjáték, egyből a lényegre tér a vágója, ráadásul “vazelin nélkül” iktat.

  zoral cucc. lesz itt még meglepetés a bemutató után, én érzek csak valami szinsztémát abban, ahogy adagolódik a történet? szerintem készakarva terelik a népeket hol erre, hol arra (scifi vs. horror), hogy a végén (értsd bemutató után) azt se tudjuk fiúk vagy lányok. e?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.