40 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man 4 perces trailere” bejegyzéshez

 1. SPOILER

  Mikor beugranak krokidokival a vízbe, tuti, hogy utána se csorbul a félkilós sérója. Gáz ez a gyerek.

 2. Nekem egyre inkább az az érzésem, hogy ez jóval közelebb van hangulatában a képregényekhez mint az eddigi filmek! Egyre jobban tetszik!

 3. Nagyon bejön!
  Már ez az előzetes odaverte az előző trilógiát :D
  Egyre szimpatikusabb a főszereplő póki is!

  Olyanokba kár belekötni, hogy a haja bírja… Ilyen minden filmben van :D

 4. szerintem korrekt. a többihez képest tuti fejlődés. nem egy Avengers, de könyörgöm… Igényes, s ez e lényeg.

 5. Emlékszem anno a “régi” filmnél azért rinyált sok mindenki, hogy jaj levette a maszkját a pókember, milyenmá ez meg a képregényben nemigyvót. Na ember, csak a két trailer alatt veszi le két különböző helyen és akkor még nem láttuk a filmet.

  Nekem a régi filmek is marhára tetszettek, erre is nagyon kíváncsi vagyok. Az új ruha állat lett. Nekem az előzőnél az sokkal jobban elfogadhatóbb volt az, hogy a mutáns pók csípésének hatására tudott hálót lőni a kezéből, nem pedig egy kütyüvel. Tudom tudom a képregényben nemígyvót hanem úgyvót. Persze volt sok ferdítés, de maga a film frankón fel volt építve, végig izgalmas és élvezhető volt mind a 3 rész. Számomra várós az új film és remélem, hogy lesz olyan szórakoztató (esetleg jobb), mint elődei.

 6. Végre nem egy töltött csirke a kötelező csaj…
  Azért jobban örülnék neki, ha a Marvel-Disney-JossWhedon hármas kezébe kerülne az összes képregény-film joga. :)
  Persze Whedon is ki fog égni előbb-utóbb. Sajnos.

 7. Ez már csak igy mérföldekkel jobb lesz mint a raimi féle gyerekes haveros megközelités. A mentés az elején szép jelenet, és valahogy darkosabbnak tünik minden. Egy szép trilogia kezdete lehetne, amiben megint feltünik a Zöld manó, jön MJ is később és megcsinálják azokat a bizonyos haláleseteket amik mérföldkövek voltak a képregényben.

  A “haj” téma pont egy másik szuperhősös filmben durva, az első Superman film alatt van hogy Luthor kriptonitot rak a cimszereplőre és bedobja egy medencébe. Nos, miután Szupi feleszmél, beszélget egy kicsit, de felszállás előtt már be van lőve a haja, zselével meg tinccsel meg mindennel.

 8. Nem lehetne az ultrabrutálgáz Twiglight-os hozzászólásokat kimoderálni? Unalmas.

 9. SPOILER

  Továbbra sem győzött meg a dolog. Kíváncsi leszek, hogy mit csavarnak bele az eredettörténetbe, az apja kisérletezett-e a kiskölykön, vagy meghagyják ahogy van… Gwent még nem öli meg a zöld manó ebben a részben az biztos, gondolom a következő részre tartogatják. (bár a franc se tudja.. nem tudom, hogy behozzák e a Goblint, mert Raimi már eléggé meggyalázta szerencsétlent)

  Lehet, hogy kevés lesz Gyík, túl sok dráma, kevés akció? Valaki még elfért volna, egy Rínó, Keselyű, vagy Elektro…

  CGI kifejezetten béna, főleg a leeső autónál és a lángoknál.

  Whedon-t nem tudom, hogy miért kell isteníteni, eddig egy film jött neki össze az Avengers – az sem rajta múlott, véleményem szerint ha egy utcaseprő rendezi akkor is beültek volna rá az emberek – amúgy akkorákat bukott mint a ház.

 10. atkakukac: “Csak nekem tűnik gyengének a CGI?!”

  Szerény véleményem szerint azért hat gagyinak a CGI mert rendre elkúrják a mozgást. Elnagyolt és olyan… természetellenes. Tök mind1,hogy pókemberről van szó vagy bármiféle lényről. A Jurassic park a mai napig megállja a helyét CGI szempontjából. Pont ezért. Ott nagyon figyeltek a mozgásokra.

 11. A gyerekmentős jelenet nagyon giccs, a kocsi random kigyulladása és a lángok… szar.

  kameraman: Úgy beszélsz, mintha neked a profit lenne a lényeg egy filmnél. Kétlem, hogy valóban így gondolod.
  +A Firefly lehet bukott, lehet kicsit túlértékelt, az elkaszálása miatt, de, és ez egy nagyon nagy de, jól példázza, hogy Whedon zseniálisan bánik a karaktereivel. Nem könnyű egy egész csapat működését, motivációkat, humort ilyen szórakoztatóan gördülékenyre írni.
  Pont ezért működik az Avengers is. A látvány is krva jó, de nem az emeli ki a tucat blockbusterek közül.

 12. Nem tudom a sok twilight-ozó mennyire gondol bele, hogy mind az eredeti mind az ultimate világban Peter Parker egy középsulis srác mikor pókemberré változik. Szóval légyszi, fogjátok magatokat, huzatok el egy középsulihoz és nézzétek meg hogy néz ki egy 15-16éves srác. Inkább az a kérdés h miért egy közel 30éves színészt kell egy ilyen szerepbe beültetni. Szerintem nagyon hangulatos a videó, adok neki egy esélyt, remélhetőleg jó lesz.

 13. A gyerek hajának tartósságával kapcsolatos hozzászólásokra reagálva: A Penge 2-ben van egy jelenet amikor a mutáns vámpír kiüt pár téglát egy betonfalból penge fejével. A napszemüvegére ez persze semmilyen hatást nem gyakorol :)

 14. kameraman: Whedon végül is csak a toy story screenplayét írta, megcsinálta a fireflyt, a serenityt, a buffyt. Tényleg mekkora gáz! Ha meg pénzügyileg vizsgálsz filmeket, akkor ajánlom a transformers 3-at például, tuti kedvenced lesz. Ez a csak azért sikeres mert avengers szöveg meg felér a tdks marhasággal. Igen azért mentek be rá, itt az számít hogy jöttek ki. A film működött és még a kritikusok is elismerően bólogattak, hogy jöhet a kövi. Ha ezt nem vagy képes megérteni, megette a fene az objektivitásod, akkor meg ne beszéljünk már olyan témákról mint pénzügyi siker, korlátolt látásmód mellett ezt nem érdemes…

  Amúgy meg muszáj felirat nélkül spoilerezni a képregényből? tényleg? Nem kéne villogtatni, hogy te ezt meg azt a sztorit olvastad.

 15. kameramannt rakjátok már bele egy kibaszott nagy spoilerkaranténba, én vágom a történetet de aki nem, most is egy akkorába futhatott bele, hogy szinte kár megnéznie a filmet…

 16. Kameraember:
  Mi baj volt a zöldmanóval? Szerintem Dafoe kurva jól nyomta mint manó. Gyak. leszerepelt mindenkit.

 17. Szerintem nagyon jó lesz a film, nem értem, mi a baja a CGI-vel Aktakukacnak. Teljesen adja a képregény hangulatát, a stílusát, Pókember poénjai, minden.

 18. Sztem is Zöld manó vitte a korabbi spidey filmeket
  Kb miatta érdemes megnézni mást nm tud felmutatni max Octopus vs Spidey harcok

  SPOILER?

  Ez a Ultimate vonal jó irány
  Masodik reszbe johet mano meg venom
  Harmadikra electro Carnage
  Egy Avengers szall se artana pl luke cage cameo

 19. Nekem is bejön! Semmi baj a látvánnyal, pörgős, ugyanakkor némileg több értelemmel megáldott film lesz, mint az előzők – nem mintha azok olyan ultragagyik lettek volna…
  És nem csak emiatt bízok benne, hanem a rendező miatt is.

 20. Jó film lesz ez, én azt mondom. Hangulatra, képi világra jól követi a képregényeke – mármint az Ultimate-vonalat.
  Ennek legalább tényleg lesz története.

 21. Nekem nagyon bejött ez a négy perc, vagy inkább másfél, mert aztán kb. egy két új képtől eltekintve trailer ismétlés volt, de jó lesz ez nagyon! Hozza majd a zöldhasúakat.
  Kameraman: (személyeskedés törölve – a szerk.)

 22. Mintha bármit is számítana melyik rendező mennyit bukik egy filmmel… ez nem érv. Whedon-mál pont nem.
  Az Avengers-be egyszerűen belekötni is izzadságszagú. nem szeretni kell azt a filmet, hanem elfogadni hogy korrekt munka lett. Az hogy nem Whedon-on múlott… hát… ez így kicsit inog, a rendezőn múlik hogy fog össze egy egész stábot. ez olyan mint mikor Lucas nem tudja eldönteni hogy írjon vagy rendezzen, láttuk mi lett belőle. Na az a nem mindegy.

 23. SPOILER (talán)

  A film végén esetleg közben melyik gonosz lehet esélyes?!

  Én remélem hogy lesz utalás a folytatásra

  Sztem alap lenne Egy Osborn száll indítása

  Pl Harry benne lehetne vmennyit az első részbe is

 24. Jó lesz ez, és legfőképpen azért, mert végre belekapaszkodik az Ultimate szálba, nem próbálja meg ugyanazt megcsinálni, mint az előző filmek. Egyébként én azokat is imádtam. Aki szereti a Spidey képregényeket, többnyire szerette a régi filmeket, és ezt is szeretni fogja nagy valószínűséggel.

 25. Nem mondom, hogy nem meggyőző, de akkor sem értem, miért kellett ez a film… de ettől még nagyon várós kezd lenni.

 26. “Lucas nem tudja eldönteni hogy írjon vagy rendezzen, láttuk mi lett belőle. Na az a nem mindegy.” Értem tehát Whedon már most nagyobb mint Lucas:) Akkor már ő is belekerülhet a Nolan Fincher klubba, vagyis a jó de mégis a legtúlértékeltebb rendezők sorába. Mondom ezt úgy hogy mindegyik alkotó munkáit szeretem, csak számomra már eléggé idegesítő, hogy vagy trendből isteni magasságokba emeltek egyes embereket, másokat meg szintén trendből csak leszólni tudjátok.
  A film egyébként város:)

 27. Aang: vagy esetleg nem trendből csinálnak velük bármit, hanem mert kedvelik/utálják a filmjeiket? Mindig ez a trend/divatozás kicsit unalmas, ismétlődése alapján simán trend, szóval trendből szólsz be a szerinted trendbe akkor már.

 28. puffinka:

  Ezen a hajas kommenten most nagyon kellett röhögnöm, ne haragudj. Ez ilyen tipikusan női megjegyzés, a feleségem is ilyeneket szokott mondogatni: “Persze, felkel reggel és be van lőve a haja meg full sminkben van.”

  Most nem azért, de az Empire State Buildingen himbálózó Pókember meg a gyíkember harca is lehetett volna “reálisabb” :D

 29. Tényleg gagyi a CGI. Ez nekem semmi más nem lesz, mint egyszeri esti szórakozás a moziban. Szerettem az előző trilógiát, de ez nem tűnik jobbnak, sőt.

 30. SPOILER

  allitolag proto-goblin is feltunik majd a filmben (a trailerben is lathato 0:28 korul emberi formaban )

 31. Finchert sokáig nem szerettem. nagyon steril, nagyon letisztult, tipikusan olyan filmeket rendez amelyek az évek múltával egyre tovább és tovább érnek. Szerintem ezért alkot nagyokat. Inkább tisztelem őt… Egyébként ez jó dolog szerintem…
  Lucas no comment, 95ben rohadt jó dolog volt megnézni az SW-t, de amit azóta művelt… na de ki vagyok én Lucashoz képest. Nolan más tészta, de most kinek kell őt bemutatni… Egyébként meg ha már húszezredik ember jön velem szemben azzal hogy “Whedon megcsinálta”, akkor megcsinálta és kész. Nagyon erős filmfüggő vagyok (talán csak a kávéért remeg erősebben a kezem), de a hülye is látja hogy Whedon nagyot alkotott. Nem veszített semmit, nem elégedett meg félmunkával, nem kötött kompromisszumokat, azt hozta amit a rajongók vártak. Uram, és ALAPBÓL ilyen szinten kéne kezelni minden képregény-feldolgozást, ÉÉÉS ez a Pókember-széria már irányt váltott. Lehet akadékoskodni. Itt a lényeg az, hogy új alapokra helyeznek valamit. Egy rossz munkát ki kell javítani. Komolyan, 2012. májusa van és egy trailerben kerestek hibákat. Szánalom, de azért emlékezzünk már vissza az Avengers-előzetesekre. blaaa…

 32. Nekem is tetszik a trailer. Eddig nem érdekelt a film. Azt hiszem ez a fajta “szórakoztatás”, humorral fűszerezett először a Star Trek(2009)-ben jelent meg. A Transzformers jut eszembe ellenpéldának ahol iszonyat erőltetett(szánalmas) a humorfaktor. Itt jónak tűnik.

 33. Én örülnék ha a második részben inkább Mysterio tűnne fel s nem a Goblin

 34. Tényleg néhol gyenge a cgi. A sztorit már én is unom, remélem a család csak keveset fog szerepelni. Az összhatás minden, csak nem darkos, inkább olyan rajzfilmes az egész. Nem kell belelátni egy Spider-Man Begins-t. Ehhez képest pont, hogy a Tobey Maguire féle trilógia volt realista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.