17 hozzászólás a “Noomi Rapace az új Prometheus viralban” bejegyzéshez

 1. Most akkor a filmből azt akarják kihozni, hogy ezektől a lényektől származik az emberiség?

  A másik: miért szajkózzák, hogy “[…] could be our end”, amikor ez az Alien-ek előtt játszódik? Valami rosszul értelmezek is?

  Utolsó kérdés: Noomi Rapace hol született/nőtt fel? Ha jól hallom, brit (akar lenni) az akcentusa, de nincs brites neve. Valaki help? (Kérem a “A Google a barátod” válaszokat hanyagoljuk, ez egy kulturált hely.)

 2. Kedves Venom! Pedig mialatt megírtad a kérdést, háromszor is utánanézhettél volna…

  Egyébként svéd. Nem svéd származású, hanem svéd. És rühellem, ha egy nem brit brit akcentussal beszél. Egyszerűen nem értem mi benne a logika. Mert valljuk be, az amerikai akcentus elég “nemzetközi”, egyszerűen hülyeség egy nem britnek britül beszélnie. Más kérdés persze, ha ott települ le…

 3. eddigi tapasztalatom alapján a skandinávok előszeretettel beszélnek brit akcentussal (lehet, hogy ez egy skandináv akcentus valójában, csak a mi fülünk a brithez érzi közel). legalábbis az a pár dán illetve svéd akit ismerek így beszélnek angolul.

 4. SPOILERES TALÁLGATÁSOK

  szeritem egyertelmu a “could be our end” utalas, es mivel ez egy elozmeny film lesz, itt meg szo sincs alienrol, legalbbis ok semmi ilyenrol nem tudnak. szoval az utalas az emberiseg veget jelentene, de mi tudjuk hogy ez nem kovetkezik be hiszen mindenki letta az alient. de ok ott es akkor ezt nem tudtak/tudjak/fogjak tudni, csak annyit, hogy baszakodtak egy fajjal, aki talan az emberiseg teremtoje, vagyis technikailag, tudasilag…stb…felette all es gondolom ez a faj megharagszik rank. aztan valamikor nyilvan a film vege fele, bar ez egyertelmuen nem derul ki a trelerbol, elindulnak a foldre bebuntetni minket.

 5. SPOILERES LEHET

  bodzas: Nem a Yutaninak küldi, hanem Weylandnek.

  A Weyland Industries a Yutani Corporation ‘Quiet Eye’ nevű Photo-Polygraph, magyarul fotó alapú hazugság vizsgálójának 4 M-79-es verzióját használva vizsgálja Shaw adását, hogy megállapítsák valóban ő van a felvételen, és valóban talált -e valamit. A videóban az interfészen látható a következő: LIC Weyland Corp. – IDV User: P.

  Weyland. Vagyis a Weyland Corp licencelte a technológiát, és épp Peter Weyland felhasználó használja.

  DOGMAN: Azért onnan küldi az adást, mert Skóciában találták meg a barlangrajzot.

  Venom: Igen, azt akarják kihozni és azért “[…] could be our end”, mert ezek a lények a Föld felé indulnak, hogy elpusztítsák azt, de még nem tudjuk, hogy miért, de mindenki tudja, hogy ez nem fog bekövetkezni.

  Noomi Rapace-nak meg azért van brit akcentusa, mert a Sherlcok Homes 2-ben brit karaktert alakított és azelőtt egyáltalán nem tudott angolul és így tanulta meg a nyelvet, és Scott is azt javasolta neki, hogy dolgozzon még az akcentusán és megnyílik előtte a világ, bár ezt inkább arra érthette, hogy tanuljon meg tisztábban angolul beszélni.

 6. Bocsi az előző duplázásért.

  Van még egy másik teória is a Yutanis dologhoz. A ‘Quiet Eye’ egy kém program is lehet, amivel betörtek a Weyland Industries szervereire és lefuttatták rajta ezt a programot, ami kiderítette, hogy Shaw igazat mond, és így a Yutani megpróbálhatja kiütni Weylandet, hogy ne az ő cége, hanem a Yutani Corporation álljon Shaw felfedezése és bolygóközi útja mögött.

 7. Zirowe: Igaz, rosszul olvastam a cikket, a brit karaktert a Prometheusban játszott Elizabeth Shaw-ra értette mivel a karakter brit, és ebből adódóan pont ezért kell brit akcentussal beszélnie a filmben. :)

 8. Nekem egyetlen kérdésem lenne, mégpedig mi ez a dupla arc elemző szoftver a csajon, vajon mit csinál az?

 9. Bástya: Épp fentebb írtam le, az a program ami fut a videón az a ‘Quiet Eye’ nevű Photo-Polygraph, magyarul fotó alapú hazugság vizsgálójának 4 M-79-es verziója.
  Vagyis azt vizsgálja, hogy igazat mond e arról amit talált.

 10. Egy ideje megállom, hogy megnézzem ezeket, erre a szájbatekert indexen főoldalon, egy mondatban, három akkora spoilert eresztenek el most, ami az összes eddigi kérdést lelövi. Dögöljenek meg szörnyű halállal, a mocskos tetvek, mind.

 11. lol Malachi , gondoltam rákeresek zindexen, erre meg is találtam dühöngő kommentedet ott is :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.