26 hozzászólás a “Liam Neeson megérkezett” bejegyzéshez

  1. Akkor csak nem a lány fogja a mutterékat megmenteni, mint ahogy az első kacsák jelezték

  2. Dayum, this is bad ass. Nem tudom, most mi lesz a motiváció (lehet, megint elrabolják a lányát), de kick-ass egy film lesz, az tuti. Jöjjön jöjjön.

  3. Első képek alapján ez is ütni fog. Liam Neeson is BADASS. (Lehet ennek akkora sikere, hogy Neeson miatt elgondolkodjanak egy A-Team folytatáson, vagy túl nagy bukás volt? Az még gyönyörű lenne. Ujjak keresztbe :) )

  4. Neeson szépen kinőtte magát, abszolut az egyik meghatározó karakter ha akcióról van szó – nem agyatlan, hanem kemény. Taken 2 után Non Stop sem tűnik rossznak első hírek alapján.

    Neeson-on nem fog múlni, a story lesz az ami kérdéses még. Mert amit IMDB-n írnak az kicsit cinkes:

    In Istanbul, retired CIA operative Bryan Mills and his wife are taken hostage by the father of a kidnapper Mills killed while rescuing his daughter.

  5. Liam Neeson már ezeken a képeken is szétveri a szart mindenkiben… annyira laza, és annyi benne a craft, hogy már ezekért a promokért megéri majd megnézni a filmet :)

  6. Biztos jó kis mozi lesz ez is,de amit itt olvastam azt nem tudom elhinni,hogy az A-team bukás lett volna…
    Remélem azt is folytatják.

  7. Magyarázzátok el: Mi az, hogy első képek alapján biztos hogy ütni fog? Semmitmondó képek, de tényleg. Ezekben a képekben semmi extra nincs. Áll, lő, fojtogat.

  8. Eddard szerintem is az egyik legcoolabb akcióhös,de azért van még mellette pár arc hollywoodban aki nem pitiáner :)

  9. Pardo: nagy bukta volt, nem hinném, hogy folytatják. Én is imádtam persze, szóval sajnálom is.

  10. Remélem ez is fogja hozni az első rész minőségét és akkor nem lesz gond itt :)…

  11. human:
    Pedig eszméletlen jó volt. Egyszerűen annyira beadta. Nem is értem miért lett bukta? Tudja valaki?

  12. Na eeeeez jó lesz. Ez a karakter is igen jól megy hozzá. Csak a Jedi szerepet tudnám felejteni. Azt hogy bírta elvállalni? Majdnem sírtam.

  13. Hmmm. Nagyon jó hír, köszi Human! Imádom a filmjeit és az első része is nagyon tetszett!

  14. Alex, miért is volt gagyi?
    Mert realisztikusan ábrázolta a közelharcokat, + nem utolsó sorban végig pörgött a film és nem volt benne semmi mellébeszélés?
    Nyilván aki a Hollywoodi “egy tárral lemészárolom az egész hadsereget + karcolás nélkül megúszom az egészet” vagy “olyan penge vagyok, hogy 15-öt rúgok a levegőben kapálózva” filmeket szereti, annak valóban gagyinak tűnhet, de sokkal több köze van a valódi összecsapásokhoz, mint pl. egy látványos blockbuster akciófilmnek.

  15. Én a Rob Royban kedveltem meg, mint színészt. Lassan meg helye lesz az Expendables 3.-ban.

  16. Az első rész talán az egyik legtutibb action mozi volt amit eddig láttam. Ha hozzák azt a minőséget, akkor engem megvettek kilóra erre és az összes többi résre is. :-)

    És Neeson bácsi bizony tényleg lassan a mostani idők egyik legBADASS-abb színészévé növi ki magát.

  17. Remélem lesz benne ismét egy “good luck” kaliberű telefonbeszélgetés. Én már annál a résznél éreztem, hogy igen változatos módját fogja bemutatni a csapat szedálásának.

  18. “Tipikusnak” soha sem volt nevezhető ez a film. Véleményem szerint is a valaha készült legjobb akciófilm volt, soha nem láttam még hozzáfogható mozit… már nem mintha olyan k*rva sokat éltem volna, de azért én is darálom le a filmeket.
    szerintem ami igazán nagyszerű, hogy bár tele van ésszerűtlen dolgokkal – azért 1 ember nehezen tudja lenyomni fél Párizst – mégis az írás/rendezés-dologgal mindent kompenzálnak. az egy dolog hogy véres akciófilm, egyébként itt jön le mennyit számít hogy ki ül le megírni és megrendezni egy ilyen kaliberű filmet.
    Engem nem nagyon izgat mennyire logikátlan, ha tökéletes sorrendben vágják össze, és gördülékenyen halad a film menete. ebben a filmben minden makulátlanul pörgött…:)

  19. A vicces az itt olvasva a kommenteket, hogy nem nyomja le “fél Párizst”, és amit csinál, az olyan “bérgyilkos” szerű. lépésről lépésre halad, nem ugrik be 50 ember közé és veri őket agyon.

    Épp ettől kapja meg a “realisztikus” jelzőt. Reméljük lesz olyan jó mint az első része, vagy még jobb. (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.