Sötét lovag a tévében

Gondolom nem csóróságból van 1 spotba tömörítve két dolog, hanem odakinn érdemes az NBA playoff reklámjába beleszőni egy filmét is, hiszen így többen látják. Érdekes mixtúra azért a kosárlabda és a sötét lovag keveredése.

17 hozzászólás a “Sötét lovag a tévében” bejegyzéshez

  1. Semmi új jelenet nincs benne, szóval tényleg csak afféle érdekesség. Szokatlan kombó, úgy tűnik, az usánka államokban sok mindent szőnek a sportreklámokba (múltkor a Linkin Park – Burn It Down klipjének egy része debütált NBA spotban).

    A filmre már nagyon kíváncsi vagyok, bár az előző trailer nem fogott meg annyira – nekem még mindig Bane “When Gotham is ashes… you have my permission to die” mondata visz minden prímet – kíváncsi vagyok, Nolan mit hoz ki az alapanyagból.

    Lehet, hogy már kérdeztem, bocsi, de mi is Bane motivációja?

  2. Ööö… ez Ööö. finoman szólva is “érdekes” volt. Valaki nyugtasson meg, hogy más filmeket is szoktak így promózni.

    Ettől függetlenül vagy ezzel együtt nincs olyan körülmény, ami miatt ne moziban nézném ezt a filmet. És megy az imádkozás, hogy adják IMAX-ban…

  3. ThomassLord:

    A következőket tudtuk meg:

    A sötét lovag – Felemelkedés 2012. július 26-án kerül a magyar mozikba.
    A film szinkronos lesz…
    …de lesz egy feliratos kópia is, melyet a MOM Parkban nézhetünk majd meg.
    A film IMAX-ben is be lesz mutatva, ott viszont szinkronnal.
    Egyik kópia sem 3D-s (ha esetleg valakinek nem világos).

    amúgy érdekes egy video :D

  4. kori18

    Ez komoly? Annyira idegesít, hogy egyre jobban eltűnnek a feliratos filmek, és akkor én még kevésbé is panaszkodhatom mert gondolom, hogy vidéken milyen a helyzet. Anno már az Inceptiont is talán pont a MOM Parkban kellett nézni mert egy héttel a bemutatása után sehol sem ment feliratosan.

    És ha már egy TDKR sem jön be több helyre feliratosan akkor nem szép a kilátás.

  5. Miért nem lehet feliratosan is adni?(nem fogok ezért felutazni Budapestre) Remélem legalább nem olyan szörnyű lesz a szinkron, mint a traileré, mert akkor kihagyom a mozit, akármennyire is fáj.:<

  6. grat intercom és cinemacity. ezzel a húzással vesztettetek egy jegyet az imax teremből. pedig isten bizony ott néztem volna premier napján
    pff

  7. ThomassLord
    megnyugtatlak, szoktak :) pl avengerst az nfl tolta nagyon, nyilván mivel véget ért ott a szezon az nba, mint szintén major sport átvette ezt a “feladatot”

  8. “Miért nem lehet feliratosan is adni?” -Your punishment must be more severe!

  9. lehet egyedül vagyok,de örülök a szinkronnak,anno meg szinte alig volt ,és most is csak blockbuster van szinkronizálva esetek többségében.
    ez mért fáj annyira?

  10. ok,például Bosszuállokra panasz nemigen lehet,szomoru hogy magyar nyelvet ennyire utálják,(mozikban)jo van rosz szinkron,de amit moziba megy ott azért jo munkát végeznek, legtöbbször.

  11. büdössajt: Jó, abban egyetértek, hogy vannak olyan filmek, amiket szinkronosan élvezetesebb nézni, vagy legalább ugyanolyan jó, mint eredeti nyelven, de a mai magyar szinkron helyzete (a korábbival szemben), nagyon megromlott, és egyre rosszabb minőséget produkálnak. Fogynak a hangok, mindenkire ugyanaz marad, és egyes filmeket egy-két nap alatt lezavarnak a korai, minőségi munka helyett. Éppen emiatt egy-egy film értékéből jelentősen levonhat a szinkron.

  12. ott a szinkron poszt az oldalsávban kiemelve, komolyan. törlöm az általános szinkron vitát innen

  13. Avengerst is brutálisan nyomatták NBA-meccsek alatt, még a második hétvégén is. Gondolom a TDKR marketingesei úgy döntöttek nem volt ez túl nagy hiba… :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.