Blockbuster watch: A Battleship megszívta

Bár a Battleship nemzetközi vizeken már összehalászott több, mint 200 milliót, de hazájában nagyjából 25 milliót volt képes hozni a nyitóhétvégéjén, ami most volt. Érdekes döntés amúgy, hogy már 1 hónapja megy rengeteg országban, szóval nagyjából láthatták előre ezt a bukást otthon. Legalábbis én erre tippelnék, viszont így legalább máshol sokat hozott, nem nyomták le a “Hatalmas bukás a Battleship” előzetes hírek.

Közben az Avengers megnyerte a harmadik hétvégéjét 55 millióval (a Battleship duplájánál több!), ezzel 457 milliónál tart Amerikában. Nemzetközileg pedig 1 milliárd fölött, pontosabban 1,18-nál jár.

A Dark Shadows mindeközben 10 nap alatt 50 milliót volt képes összehozni, ami a 150 milliós büdzsét és a marketing költségeket nézve siralmas. Mint a film, de erről holnap bővebben.

Amúgy a Diktátor 24,5 milliót szedett össze 5 nap alatt, ez 50-be került, szóval bőven rendben lesznek.

15 hozzászólás a “Blockbuster watch: A Battleship megszívta” bejegyzéshez

 1. vigyázz az ilyen posztokkal, mert jön mindjárt valami hülye és azzal fogja magyarázni, hogy “persze, mert letöltötték”. előre röhögök.

 2. Az időzítés is rossz volt. Az Avengers most letarol mindent. Nemzetközileg is a Battleship hamarabb nyitott mint az Avengers. Az USA-ba is valahogy a Hunger games és a szuperhősök közé kellett volna berakni.

 3. MIB 3-nak nagyon nagyon kellene kaszálni, hogy nyereséges legyen… Nem lehetetlen, de nagyon bele kell húznia. azért az a 300 millió fölötti kiadás sok… ki@@@zottul sok. (már bocsánat, de ez az összeg körülbelül ezzel a kifejezéssel írható körül :D )

 4. az avenger selég durván tarol mindent. és az a helyzet, hogy szerintem a MIB sem foglya megváltani a világot…

 5. még annó valamelyik hírnél volt humannak egy “kérdése” ez Taylor Kitch éve lesz? Hát nem lett az :-)

 6. És a Battleship égése a John Carter égésével szemben?
  Tegnap megnéztem John Cartert full hd+minden jóval és azt mondom.. a könyvek ismeretében és a filmben lévő cliffhanger miatt az nagyobb bukás egy meg nem születő franchise mint egy befejezett akciófilm… :/

 7. Komoly bajban lenne már a Battleship ha egy hónapja nem mutatták volna be a világon.
  Taylor Kitch(gics)úgy néz ki nem tud betörni.
  Nem véletlen az sem,hogy pl a következő Peter Berg moziban sokáig ő volt a főszereplő jelölt,de amikor az Universal meglátta hogy a Mark Wahlberg érdeklődik,ő kapta meg.
  Az Avangers hőseinek az egyéni(saját filmjeik)bevétele szinte egymásra helyeződnek.Ez bravúr.Kinyirták a Tim Burton/Depp párost.

 8. Az hogy a Battleship megérdemli-e a buktát, azt mindenki a saját tetszési indexe alapján döntse el de tény, hogy ez a 25 millió lópikula.
  Szegény Taylor Kitsch-nek elég szar éve van, átgondoltabb filmválasztás jót tenne neki.

 9. Ha előbb kihozzák Amerikában, akkor worldwide is baromi rosszul hozott volna. Nem véletlenül. Szerintem nagyon buta film lett.

  Az MIB3-t meg nagyon féltem. Nem tudom miért, de úgy érzem bukó lesz.

 10. Predash, nem mondtam, hogy megváltja a világot, csak, hogy átveszi a vezetést a hétvégén odakint (is). Értelmezni, csak egy picit…:)

 11. “Nem lehetetlen, de nagyon bele kell húznia. azért az a 300 millió fölötti kiadás sok… ki@@@zottul sok.”

  Azért is veszélyes mert azért 300 milka felett az ember minimum egy Transformers 1-2-3, Avengers stb szintű látványorgiát vár, és erre kap egy közepes filmet akkor elég kevesen fognak elmenni…

  Anno a bűn rossz Price of Persián is mi a franc került 175 millió dillárba? A látványvilág egy kicsit pénzesebb Herkules epizód szintjét súrolta…

  Jó jó persze a színmeszeket nem meg kell fizetni, de pl irritáló, hogy amikor remek lehetőségeket hagynak ki egy grandiózus fináléra. Pl. Thor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.