31 hozzászólás a “A Fire Will Rise” bejegyzéshez

 1. Fene se tudja. Nolan van annyira erős rendező, hogy meglép bármit. (amit enged neki a Batman jogtulajdonos :) )

  A képregényben Bane nagyon csúnyán elbánt Batman-nel.

  Ez a végtörténet inkább egy szimbolikus dolog lesz.. az ember marad az alteregó meghal – persze lehet, hogy rosszul tippelek és átadja a Batmanságot valakinek.

  Bár a pénz nagy úr, a kasszasiker borítékolható, úgy értem itt többszázmilliós nettó bevételről beszélünk, szóval a stúdió sem hülye, hogy kidobja az aranytojást tojó tyúkot.

 2. Tetszetős plakát, már nem bírom a várakozást. :)

  OFF

  “Let’s burn this mother down.”

  Fordítok egy szöveget, és van egy hasonló mondatom, ilyen esetben minek fordítandó a “mother” szó?

  /OFF

 3. metalos: Let’s burn this motherfucker down! Lenne, de a fucker-t ki szokták hagyni, hogy el lehessen sütni.

  A poster meg annak ellenére, hogy tényleg fanmade-nak néz ki, bejön és kész.

 4. Kameraman: meg tudnád nekem mondani, hogy melyik sorozat volt a film alapja?
  Mármint képregény a DC nél.

  Köszönöm.

  K

 5. nézegettem ezt az arkham city dlc-t, s újfent rájöttem, hogy mekkora fasság volt catwomant rakni ebbe a tdkr-be. heath ledger játéka nélkül öngól lesz ez, nem is kicsi! ellenben egy jól castolt harley quinnel még el tudtam volna képzelni, hogy nem kell a világnak egy újabb mátrix 3-at elszenvednie.

 6. Karcsibá: Elvileg a No Man’s Land, a Knightfall és a The Dark Knight Returns voltak a sztori inspirációi.

 7. Hát nem igazán jönnek ki jó képanyagok erről a filmről, (videó se) egyre jobban kezd kiesni az érdeklődésemből. A 2. részt nagyon vártam, a képek, trailer alapján, ezt egyre kevésbé. Kiábrándító.

 8. human: értem én hogy kimoderálod a kommentem (jelzem: semmi olyan nem volt benne)
  Azt már viszont kevésbé értem, hogy a trollokat miért nem moderálod soha.
  De hát a te oldalad. it’s up to you mate

 9. Karcsibá: valaki a filmet szidja előre, és valaki” ezek a magyarok” általános felesleges flamebe kezd (ami egyrészt már többször lezajlott itt a filmbuzin, így tényleg felesleges – másrészt kinn is leszólják ám előre a filmeket emberek, ez rögtön felrúgja az elméletet). Ha nem érzed a különbséget, akkor nem érted, miért töröltem ki. Ezt a kettőt is ki fogom, mert a moderálásról szól, nem a filmről, aki levelet ír a törlésről annak sokkal békésebben szoktam válaszolni.

 10. Hát ezt nem gondolták túl. Fasza, meg minden, de kábé megőrizték az első teaser plakátot és rányomták a denevért. Furcsállom.

  Amúgy marketing szempontból nem sikerült olyan vírusosra venni a figurát, a 3. trailernél volt egy jó kezdeményezés, de tartott másfél napig az aktív nyomkereső fanok miatt.

  TDK-nál állat volt a sok kampány-anyag, Harvey Dent elvolt a sok Obama-McCain anyag között.

 11. Lehet hogy SPOILER, lehet kicsit OFF:

  Az jutott eszembe, hogy Nolan ugye azt mondta, hogy ez az utolsó Batman filmje és úgy akarja befejezni, hogy ne is lehessen folytatni. Viszont Batmant megölni túl evidens lenne.

  Szóóóval, mi van, ha Gotham-et zúzzák úgy le benne, hogy nem lesz többé szükség Batmanre, mert nincs város,amit védjen? Áhh ez hülyeség.

 12. nem tudom már h említette e valaki, de a második előzetesben vagy egy rövid képsor mikor valaki görbebottal közelit egy csicsás asztalhoz, a harmadikban pedig bale-t látjuk kissé bicebóca mozgással az ablak előtt szakállal
  szal ez az “ember marad az alteregó meghal” dolog sülhet ki a dologból, lehet jgl veszi át a stafétát…

  nem tudom, ez itt alul számmal is kiírható? :)

 13. Valahol azt olvastam hogy ez 15 évvel a 2. rész után fog játszódni…ha tényleg így van és Nolan tényleg le akarja zárni akkor lehet meghal végén benne Batman de film közbe elejtenek pár szót hogy milyen kalandokba keveredett közbe Batman és azokból még rengeteget leforgathatnak de Nolanak mégis lenne akkor egy rendes lezárt trilogiája én erre gondoltam:) bár több mint valószínű nem így lesz

 14. 123sawyer456: nem 15, hanem 7 évvel járunk a The Dark Knight után.
  mellesleg a film biztosan ütős lesz, ha eléri a Begiins szintjét már több lesz a filmtörténelem, és bár nem hiszem oda fogja verni a 2. részt, de mindannyian jól járunk ha nem lesz igazam :D

 15. 123sawyer456: 8 évvel fog a második után játszódni, én ezt olvastam.
  Én ugyan várom a harmadik részt és még a plakát is olyan, mint maga Nolan: nem önkényes vizualitással, giccs nélkül megoldott, kiemelkedően jó munka. nekem tetszik. nincs túlkombinálva. Ott a lényeg. Mellelseg nekem mindig a teaser denevérformák tetszettek a legjobban. Nagyon ötletesek.

  Tipp: az első hétvégén be fogja hozni az árát.

 16. nekem is a 8 évvel a TDK után játszódik információ van meg. a plakát nem rossz, sőt…

  a magam részéről nem zárnám ki, hogy a trilógia azzal zárul, hogy Bruce Wayne meghal, nem Batman, mert ha ilyenre adja Nolan a fejét, akkor lesz helyette olyan, aki magára ölti a maszkot. ennek elég jól meg is ágyazott már az első részben, amikor feltűnik Wayne birtokon Bruce születésnapi partiján Ducard és csapata, köztük az új Ra’s Al Ghul… illetve bemutatja egy vendég őt, mire elmondja, hogy Ra’s Al Ghul halott. ekkor Ducard közbekérdez, hogy mi van, ha halhatatlan? ráadásul az egyik tralierben Gordon is mondja, hogy Batmannek élnie kell.

  szóval én nem zárnám ki, hogy újabb fontos karakterek hullanak el, köztük akár Bruce Wayne is, de hogy Batman halhatatlanná válik, az szerintem vitathatatlan.

 17. dimitrij, érdekes amit mondasz, és simán elképzelhető. A beginsben Bruce mondja Alfrednak, hogy egy ember legyőzhető, de egy szimbólum nem, vagy valami ilyesmit. Simán lehet, hogy mikor a teaserben Bruce ott ül Gordon ágyánál és mondja neki, hogy nem térhet vissza, azt azért teszi, mert tényleg, fizikailag úgy megsérült (gerinctörés), hogy képtelen felvenni a Batman szerepét, és itt jön a képbe JGL.
  De annak ellenére, hogy ez tök logikus így, szerintem Bale marad Batman.

 18. Jason Todd: biztos, hogy Bruce ül ott? :-) Régen láttam a trailert, lehet, hogy tuti, de szerintem JGL is lehet, aki hallgatja Gordont a kórházban.

 19. Nekem nem tetszik a plakát. Amikor először megláttam, akkor fanmade-nek hittem, egészen addig, ameddig meg nem győződtem róla, hogy ez valóban official. Majdnem ugyanaz, mint a TDK plakátja, legalábbis a koncepció. Nagyon gyengusnak érzem a TDKR kampányát, bár lehet, hogy még csak most fog igazán beindulni, de azért eléggé közel vagyunk már a bemutatóhoz.

 20. nem szeretem a spekulációkat, mert a rajongók legtöbbször sokkal jobb dolgokat tudnak kitalálni, mint maguk az alkotók. (már csak azért is, mert nekik nem kell egy csomó egyéb szempontot is figyelembe venniük.)

  tök jókat mondtok, kár hogy a film ezeknek a közelébe se fog érni. biztos le lesz zárva, biztos kaptok majd válaszokat, de nem ennyire, és nem ilyen alapossággal.

  ettől függetlenül nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy vajon mennyire tud majd sikeres lenni. egyrészt a mostani villainek jóval gyengébbek, hiszem, hogy heath nélkül nem fog mindenkinél működni a varázslat, nem mindenki fogja beszopni. ennek ellenére a nulladik héten az imdb 1. hely megint összejöhet (elvégre ez csak marketing büdzsé kérdése), de most valszeg gyorsabban fog lecsorogni a listán, és a tdk alá fog kerülni.

  ami pedig a tényleges színvonalat illeti, merőben kétesélyes a dolog. vagy szarabb lesz, mint a tdk (és akkor a mátrixos hasonlatom kompletten passzolni fog), vagy nem. :D

 21. Ezt most komolyan gondolták, hogy egy fél évvel ezelőtti képet átszíneznek narancssárgára, elétolják a Batmant és ennyi??
  Hát ez nem semmi.
  Jah de, ez pontosan egy nagy semmi.
  Mellesleg nekem szürkében, denevér nélkül jobban bejött, nem is beszélve a másik majd féléves posterről amin Bane és a törött maszk van.

 22. Az, hogy nem fanmade hanem eredeti, csak ront a helyzeten :D
  Amugy ennek a poszternek szerintem semmi szerep nm jut, csak lássuk, hogy ilyen is van. Majd lesz még tuti újabb, és jobb. (remélem)

 23. Jason Todd: Köszi! Tényleg régen láttam a trailert. :-)
  Nekem semmi bajom a plakáttal. Jó ez. Engem az érdekel, hogy a film milyen. Nem felek tőle, de amellett, hogy tuti sikeres lesz anyagilag, remélem élvezhető is és nem bonyolítják túl a végét. :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.