RISE!

A tüzes The Dark Knight Rises poszter utáni rajongói lekonyulást próbálják megfordítani a karakterposzterekkel.



Havas változat:



25 hozzászólás a “RISE!” bejegyzéshez

  1. Az első három fasza, de a második macskanős az mi? Minősíthetetlen.

    Mintha lefotózták volna, ahogy Szűz Mária pózban áll és rányomtak egy tök más élességű BatPodot ráadásul rossz szögből fényképezve.

  2. Mindkét macskanős rossz. A többi nagyon állat.
    Az elsőn a macskanő szemüvege csak egy fekete flekk, mint valami PS hiba. A másodikon meg a korábban említett pod van rossz helyen.

  3. Még mindig nem tudom hova tenni ezt a macskanő húzást..Egyszerűen nem tudom komolyan venni és így a film élvezete kerül veszélybe..:(

  4. hát az első “nagyon darkos” catwomanas poszter inkább nevetséges sajnos. kur*ára kíváncsi leszek, hogy miért kell a filmbe, mi lesz a szerepe, hogy annyira kihagyhatatlan volt

  5. Első Bane-es nagyon tetszik, a többi (főleg a második sorozat) felejthetőek.

  6. Tudjátok mit szeretek a szuperhősös témában: Hogy a kilétüket nem tudják mások. De ez a macskanős jelmez? Borzalmas. BOR-ZAL-MAS. Bezzeg az Arkham Cityben milyen faxán megcsinálták.

  7. miből gondolod, hogy rejtegetni akarja majd a kilétét? lehet hogy csak a film egy részétől lesz jelmeze, és akkor már nem érdekli hogy megtudják az eredeti kilétét
    Nolan biztos egy segg, hogy nem gondolt rá, hogy rögtön felismerhető. végülis az összes eddigi filmje egy agyatlan baromság

  8. Nekem csak az szúr szemet, hogy elvileg 7-8 év telt el, viszont Batman jelmeze ugyanolyan makulátlan.

    Két dolog lehetséges: vagy nem használta ezen idő alatt, mert miután felvállalta Harvey gyilkosságait/ságát, azóta vissza kellett vonulnia, de közben ezzel elérte célját, mert az emberek szembefordultak a korrupcióval, és csak most vette elő a cuccost, mert Bane túl nagy falat az átlag halandóknak, vagy pedig Fox sorozatban gyártja neki az ugyanolyan jelmezeket.

    Utóbbi azért lenne furcsa, mert általában új jelmez új designt érdemel, előbbi pedig lehet túl elvetemült. :)

  9. A második Macskanő képpel nincs semmi baj. Kicsit jobban meg kéne nézni a képet, hogy hogy áll, hol a lába stb. Az emberi test nem egy fadarab, így mozog, forog. Érdekes mi? És attól, hogy a motor eleje kiáll a képből Ms. Hathaway nézhet oldalra.

    Bane amúgy állat jó képeket kapott. Azt tudtátok, hogy a havas képen lévő dzsekit ő maga tervezte? Mármint Tom Hardy

  10. Egyetértek azokkal a kollégákkal feljebb, akik nem értik, hogy minek bele a Cicaasszony. Ráadásul Hathaway nem tűnik olyan “macskaszerűnek” első blikkre.

  11. A fényeléssel nincs gond ugyan, de nekem Bane megoldás tetszik, a többi kicsit sablonos. És igen, az első Macskanő poszteren nincsen szeme, tekintete, csak egy nagy paca. Jaj!

  12. Azért ne felejtsük el, hogy Heath Ledger mennyire nem tűnt “jokerszerűnek” sokak számára, mikor kiderült, hogy ő fogja játszani. Nem várom el Hathawaytől, hogy ő is ilyen jó legyen viszont Nolanben abszolút bízom casting ügyekben.

  13. Erről a castingról jut eszembe, hogy valahol nyilatkozta Hathaway, hogy eredetileg Harley Quinn szerepére jelentkezett és csak utána derült ki, hogy a Macskanőről van szó.

    Nekem a személlyel nincs bajom, szerintem jó is kisülhet belőle, de a második poszter harmadszori megnézésre is fos.

  14. Bane nagyon állatul néz ki, Cicalánnyal sincsen különösebb gond, csak a szemüvege furcsa. Lehet, hogy a filmben nem lesz zavaró, de poszterre nem való.

  15. Felesleges neki mindig új jelmezt csinálni.
    Ennél a Batmannél nem a kinézetről, hanem a funkcionalitásról szólnak a dogok…
    Amúgy meg tök korrekt mindegyik poszter, kivétel az első macskanős, mert azon ténylreg olyan a szemüvege, mintha PS-al tettek volna oda egy alapot, amiből később meg akarták csinálni a kész “terméket” csak a készítő elfedkezett róla… :D
    De nem a poszteren fog múlni a dlm sikere én pedig bízom Nolan hozzáértésében, az előző két résznél is kitett magáért… ;)

  16. Zirowe:
    bokesz jól mondja, egyrészt felesleges mindig újat, mert ha valami jól funkciónál azt miért kéne ‘elrontani’, de egyébként egy minimális eltérés fellelhető a ruházaton, amit egy korai borítón jobban lehetett látni,
    azt h sorozatban gyártja meg beleférne ha nem is szó szerint, de meg van rá a manyija

  17. Szerintetek hogyha elszakad, megég, szétjön Batman cucca, akkor nem javítja meg, vagy nem csinál újat? Nyilván 8 évig ugyanazt használja… :D A képregényben is mindig Alfréd javítgatja (vagy akár Fox, ha úgy van), de gyártott már sokat, és egyszerre több is volt a barlangban. Egyébként a DC képregényes világában ugye rengetegféle batruha volt már, de azért nem annyira gyakran váltogatják. Én egy kicsit örülök, hogy maradt ugyanaz a ruha, mert annyira hálivúdi húzás lett volna másikat csinálni, csak az új film kedvéért. Ja, a catwoman poszterek iszonyatos rosszak – de a karakterrel semmi bajom.

  18. Neurózis

    Azért Harley szerepében inkább feszített volna, mint Macskanőként szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.