5 hozzászólás a “Batman most az Empire magazinban” bejegyzéshez

  1. hihetetlen béna ez a macskanő. néha felcsillan a remény, hogy kijön egy új promó anyag és kiderül, hogy nem is ilyen lesz vagy valami de sajnos nem. ettől még a feka macskanő rucija is jobb volt.

  2. na megvan a hype. a film várós.
    a macskanős eset kicsit hasonlít a black widow-osra, őt is oltották sokan a film előtt (én sem bíztam benne), aztán meg pofám leszakadt :D na hátha ez is olyan lesz.

  3. biztos h nem standard, hagyományos értelemben vett macskanőt kapunk!…így a kép alapján már érthető a macska ‘füle’, valamiféle lehajthatós night vision device lesz az:)
    amúgy meg őszintén nem értem sok embernek mi baja ezzel a szállal, engem abszolút nem zavar, Anne Hathaway baromi csinos és emellett még jó színésznő is, Nolan-ben pedig még nem csalódtam egyszer sem,elég megnézni a munkásságát meg az eddigi részeket ahhoz, hogy tudhassunk, nagyon komolyan veszi ő ezt a trilógiát, és nem fog szart mert komolytalan dolgot kiadni a kezéből.tudja ő h mekkora kult lett a 2. rész és ehhez mérten készítette el a a harmadikat is. have a little faith :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.