Megvan a Shadow of the Colossus rendezője

Legalábbis úgy néz ki, hogy a Sony Josh Trankra bízza ezt a bazinehéz feladatot. A csávó a Chronicle-t tette le idén, szóval annyira nem légbőlkapott döntés ez, de mivel az egyik legjobb “videogames are art” műről van szó, így bizony nehéz dolga lesz.

Vajon rábíznak 150 milliót, hogy tényleg gyönyörűen megalkothassa a lényeket és harcokat? Mert ehhez a témához baromira nem illik a találtkamerás olcsó kinézet, ami a Chronicle-ben simán elfért.

7 hozzászólás a “Megvan a Shadow of the Colossus rendezője” bejegyzéshez

 1. Nem látom, hogy ez hogyan tudna jól elsülni, ugyan az egyik kedvenc játékom, és nagyon jó hangulata van, de úgysem lehet rendesen átültetni filmre. Ráadásul elég valószínű, hogy a befejezést sem vállalnák be:). Arról nem is beszélve, hogy az egész alapja, hogy kb semmit nem beszélnek a játékban, csak egy lovad van, meg egy hatalmas kihalt világ. Lássuk be, hogy egy másfél órás film amiben nem beszélnek nem túl izgalmas, ha meg mondjuk beraknak még egy szereplőt, akkor borul az egész lényege.

 2. Hollywood onnan kezdve, hogy megvette a jogokat, nincs miről beszélni:D Van egy népszerű címük és egy lehetőségekkel teli világuk… Kevesebből is csináltak “fogyasztható” terméket már:D Lásd Battleship ugye…Szinte biztos vagyok benne, hogy a címen és esetleg a szörnyeken kívül a többi egyezés az eredetivel, csupán a véletlen műve lesz:D

 3. Én azért még nem írnám le, hisz a Chronicle a legjobb komoly szuperhősfilm volt a Batmanek óta.
  A fazon meg nagyon jól rendez, szóval én adok majd neki egy esélyt.

 4. Nagyon egyszerű megoldani az emberhiányt…

  Argo (a főhős lova) tudjon beszélni. Természetesen a Shrek-es Eddy Murphy lenne a hangja és mindig vicces beszólásokkal oldaná a szomorú helyzeteket.

  Esetleg a főhősnek legyen egy vicces néger társa.

  Ja és játszódjon a egy fenyőerdőben, kolosszusok helyett pedig gonosz katonák esetleg zombik legyenek…

  Ajaj mennyire el lehetne cseszni ezt a filmet. Reméljük hogy nem így lesz…

 5. Ááááá…. Ebből filmet? Nem tudom, létezik-e rendező, akire rábíznám. Annyira nem filmbarát az egész… Biztos lesz majd nagy hadsereg epikus csatákkal…
  A Chronicle rendező sem oszlatta el a kétségeimet, a film 2/3-a amennyire jó volt, a vége annyira borzasztó lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.