Napi Batman-adagunk (frissítve)

Érkezett egy csomó kép, és az első TV-spot. Ez utóbbi baromi fasza lett, a képek ebben a fázisban már nem annyira tudnak lázba hozni, de ezért lássuk őket.








És jött még egy TV-spot hajnali 5-kor, lássuk:

34 hozzászólás a “Napi Batman-adagunk (frissítve)” bejegyzéshez

  1. Rohadt idegesítő a nőci. Elég csak ránézni. Viszont a film egyre inkább várandós.

  2. Szerintem dögös a csaj, a táncolós jelenetnél nem kicsit szép.

    Az egyetlen idegesítő dolog vele, hogy ha az ember valami maszkot visel, akkor azt általában valaminek a takarásáért teszi. Ennél a csajnál ez nem működik, feltételezem szándékosan. De akkor miért hordja? :)

  3. superman akkor is viszi a pálmát egy darab szemüveggel… ahhoz képest ez már takar :DD

  4. Annak a maszknak lesz funkciója,egészen biztos vagyok benne,hogy nem csak azért hordja,hogy legyen. Már a felépítéséből is látszik,hogy valamit tud,nem véletlen az anyaga se,meg az egész szerkezete.

  5. Jaja tisztán látszik rajta, hogy valami high-tech maszk.
    ( gondolom golyóálló röntgensugárzást tud kibocsátani majd magából és megvédi az arcát a becsapódásoktól…)

    De most komolyan minek kell hasonlítania a maszknak Batman ruhájához stílusban?

  6. igazán kellett ez a két tv spot, megint hülyegyerekként várom a filmet :D

  7. Nem kell annak a ruhának hasonlítania Batmanre.

    Csak amíg Batman a maszkot a Bruce elfedéséért (is) használja (a szeme környékét is kifesti feketével), addig a Cicusnál tökegyértelmű, hogy ki az.

    Szóval biztosan funkcionális céllal hordja, csak ott a Catwoman részét nem tudom hova tenni, a Selina Kyle kezd egyértelmű lenni.

  8. Ez a Macskanő féleség tényleg gagyi lett. Nem értem, hogy miért kellett ezt beleerőltetni. Ennyi erővel Robint is bele tehette volna helyette, tökmindegy lett volna.
    Valahogy az egész komolytalan emiatt, egyre inkább így érzem.
    De lehet értelmet nyer a film megnézése után.

  9. Szerintem Macskanő maszkjának nem az a célja, h ismeretlenné tegye Selina Kyle-t, hanem az egy szemüveg rajta, amit feltesz a feje tetejére és úgy néz ki mint 2 fül, viszont ha lehajtja, az 1 High-tech szemüveg. Na és az sztem nem álarc, hanem a szemüveg tartója, amire rácuppantja és talán ezt a célt szolgálhatja sztem.

  10. Azért figyeljünk a második tv spot végén vadászgépek húznak el Gotham felett… mintha valami háborús/polgárháborús szitu lenne. De jó mindkét spot, dinamikus, erős… jó lesz ez szerintem. Csak megoldják hogy a macskanőt épkézláb módon tegyék a filmbe… (remélem)

  11. Az első videón lévő két Fox párbeszéd és a végén lévő is azt erősítette meg bennem, amit az előző poszthoz írtam: valószínűleg inaktív volt ebben a 7-8 évben Batman.

  12. Eddig én is nagyon gagyinak tartottam Macskanő fején a füleket, de most Tolli kommentje felvilágosított :D Az tényleg egy szemüveg, ami csak fülnek néz ki.

  13. Szerintem a macskanő nevet meg se fogják említeni a filmben, csak simán Selina Kyle-ként fog futni. A szemüveg meg szerintem se azt a célt szolgálja, hogy eltakarja az arcát, csak felhajtva véletlenül pont két fülnek néz ki, ahogy azt már előttem említették. A két spot meg baromi jó. A végén én is felfigyeltem a repülőkre. Ahogy már valahol említették, ez a film inkább polgárháborús lesz, mint képregény film, ami szerintem nem hátrány.

  14. Hú de nagyon fel vagytok akadva macskanő “szemüvegén”. Majd kiderül az, h mire szolgál v mire nem, várjuk meg a filmet szerintem kár túl dramatizálni :)

  15. az eddigi trailerekből nekem az jött le, hogy Banet repülőn szállítják valahová, és menet közben térítik el, így kiszabadul, majd rászabadul Gotham City-re, több tralerben is benne van a “repülő törzse elfordul, Bane pedig megkapaszkodik az ülésekben” jelenet… tudjátok melyikre gondolok. :) szerintem a vadászgépek kisérik csak azt a gépet, amin Bane-t szállítják, nem kell tehát túldimenzionálni. :)

  16. Jason Todd:

    IMDB-n Catwoman-ként is szerepel, szóval tutira macskanő lesz. A szemüveg gondolom night-vision, vagy valami hasonló az éjszakai osonáshoz, meg betöréshez…VAgy hogy jobban lássa Batmant, amikor megostorozza a harci ostorával :)

  17. elég logikusnak tűnik, hogy éjjellátó cucc, a macska lát éjjel alapból, a Catwomannak kell a kütyü…

  18. kameraman, IMDB-n írottakat nem nagyon venném készpénznek, de tőlem aztán Garfieldnak is hívhatják, a film akkor is ütni fog!

  19. Dimitrij:
    az a prológusban volt, a film első 5 percében lesz.

    Spoiler
    Bane-t elfogta a CIA és meg akarják ölni két másik társával együtt, ha nem mondja el, hogy ki küldte őket és mi a szándékuk Dr. Pavel-lel . Ekkor jön a másik gép Bane embereivel (társaival), rákötik a köteleket, megölik a CIA embereit, majd Bane magához “láncolja” a doktort és a CIA gép lezuhan, Bane és a doktor pedig a másik gépre kötve repülnek el, mint A sötét lovag-ban Sanghaj-ban.

  20. dimitrij:
    googleba beírod hogy: The Dark Kniht Rises Prologue. és az első linken ott van a videó

  21. dimitrij:
    Amikor elhúznak a vadászgépek a második spotban a város felett, ha megfigyeled, láthatod hogy több helyen füst gomolyog a városban. Gondolom nem grillparty zajlik ilyen intenzitással arrafelé :)

  22. Lejti: erre a jelenetre gondoltam… eza prologe a masodik trailer, masodjara tukrozve?

  23. Lejti: rákerestem a prológra, 6 perc környéke, ami egyszer a másdik trailer, majd újraindul letükrözve a képet…

  24. dimitrij: az első link az a movieweb-es. google keresés the dark knight rises prologue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.