7 hozzászólás a “Total Recall a tévében” bejegyzéshez

 1. Manapság minden trailerben ez a hülye szaggatott hanghatású zene megy? Na mindegy. Úgy látom ezek a alapján, hogy a rendező nem tudta eldönteni, hogy a Swarczisat forgassa újra, vagy a novellát csinálja meg.. Inkább az első lesz szerintem.

  Megnézem, de nem moziban, valahogy nem győzőtt meg, hogy mennyivel lenne több az agyon cgi-ozott Minority Report-tól.

  Amúgy az eltolással a GI Joe2 megbukott, nem? Úgy értem egy ilyen komoly halasztás mögött valami komoly gubanc van. Túl sok promó volt már, túl sok infó, erre átdobják jövőre. (Lehet, hogy bukott a tesztvetítéseken?)

 2. kameraman: jaja, valami nagy gubanc érződik, bár azt mondják, hogy a 3D konvert miatt..

 3. Idén mindenképp bukta lett volna, jövőre több esélye lehet. A 3D-vel meg talán az eddig a marketingre kidobott pénzt akarják visszanyerni.

 4. Kicsit lusta is vagyok most utána nézni, meg legalább téma, szóval annyival drágább full 3D-ben forgatni, mint hónapokig konvertálni? (holott a konverzió sokszor siralmas)

  Ezt nem csak a Joe2-re értem, hanem úgy általában. Nem mintha odalennék érte, valahogy egyik filmben sem használják ki igazán, alig jön ki valami a képernyőből, a “mélység” meg kicsit mű… (Persze ez csak az én véleményem, amúgy is gyík vagyok, legalábbis ha full hd blue ray-t nézek néha olyan mintha felgyorsulna a kép periodikusan, szerintem a szememmel lehet valami)

 5. szerintem nem a Swarczisat forgatták újra, mert úgy emlékszek, hogy valamelyik leírásban azt olvastam, hogy nem jutunk el Marsra és mtánsok se lesz benne, szóval szerintem a novellát forgathatták újra, úgyhogy én már nagyon várom :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.