Forever (NOT!)

A végső Twilight-film karakterposztereit csodálhatjátok most meg. Ennyi, vége lesz. Szendvicsbe fogják a srácok.

Twilight Breaking Bad part 2 karakterposzterek
Twilight Breaking Bad part 2 karakterposzterek
Twilight Breaking Bad part 2 karakterposzterek

14 hozzászólás a “Forever (NOT!)” bejegyzéshez

  1. azthittem már Pattinson lesz a szendvics közepén, mekkora finálé lenne

  2. Egyet nem értek. Miért kell a srácoknak ilyen női szájat photoshoppolni. Tök egyforma a három ajak. rúzs stb… :S

  3. Öhm , nem vagyok Twillight-fan, így csak kíváncsiságból kérdezem, hogy könyvben eddig visz a sztori és kész vége? Vagy van folytatása is csak nem tervezik a filmesítését?

  4. Csak azért is ideírom. Köszönöm szépen, hogy ezt így a képembe nyomtátok(nem gunyolódásképpen:D)Görgetném le híreket, erre premier plánba a képembe mászik ez a ronda nagy pofa, ismertebb nevén csillám “vámpír”. Majdnem szívinfarktust kaptam. Na, ezzel el is mondtam a véleményemet eme “filmről”. Legközelebb tegyetek ki előre valami figyelmeztetést, hogy a most következő cikkünk a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz.XD

  5. Ez a történet mítoszirtó hatását egy South Park hasonlattal tudnám kifejezni: Olyat tett a Twilight a vámpír filmekkel.. mintha valaki kiásná Lugosi Béla holttestét (aki drakula jelmezben van eltemetve) egy ideig vízben áztatná… majd a testét kivéve hosszan erőszakolná egy szép holdas éjszakán.

  6. Várós az utolsó rész, és nem azért, mert végre vége, hanem azért, mert én bírom ezeket a filmeket, megnyugtatóak :-).

    Egyébként rettentő béna a PS utómunka ezeken a plakátokon…

  7. Semmi anyajegy vagy bőrhiba. Szép munka. :) Szerencsére végre vége lesz ennek az egész őrületnek. Jöhetnének már utánuk sellők, sárkányok, minotauruszok, óriások, csak ezt a vámpír vs. vérfarkas dolgot felejtsék már el…

  8. Láttam mindet, hogy ne csak légből kapott indokokkal utálkozzak. Nos, nem utálkozok, csak nevetek ezeken a szar filmeken. Komolyan, mindegyik alulmúlja az előtte lévőt. Várom(nem) ezt is…. :D

  9. Az első résznek meg volt a saját hangulata és újdonság varázsa.Költségvetés alacsony volt sok helyen kilógott alóláb,ám haember túltette magáthogy a vámpírok csillagnak, utána még élvezhető is volt a film.
    2. na az vmi katasztrófa, egy nagy rakás idióta gyülekezete, többi rész meg tetézte. Amit egy átlag filmnézőnek az első részben még elviselhető volt, most sokszoros dózisba kaptuk. gondolom aki látta tudja miről beszélek.
    Az 5. résztől előre félek,lehet az 1-10 osztályozást negatív irányba kell bővíteni,ám reménykédek Bella vámpírrá válása hoz vmi pozitívat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.