Még kétszer Prometheus

További “ígykészült” videókat adtak ki.

Igazából ezekhez már tényleg nem tudok mit írni, mert nincs az az isten, hogy megnézzem őket.

human
írta
2012. 05. 25. 03:41
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Még kétszer Prometheus” bejegyzéshez

 1. Tudjátok mi a szörnyű? Az, hogy előtte megnéztem a Piranha 3DD trailerét, és utána ezeket… Semmi különbség nincs. Mindkettőben ugyanúgy nyalnak a filmnek, meg a rendezőnek. (Itt is kedvenc rendezőm, a legnagyobb stb..) Csak éppen a Piranhában ezt poénra veszik, itt meg vér komolyan tövig ami kegyetlen ciki és megrendezett…

 2. az lenne fura, ha nem vennék poénra egy pirannya film promóját. ha pedig valaki azt mondja Ridley Scottra, hogy a legnagyobb, hát elhiszem neki.

  amúgy kicsit gáz ez a reklámhadjárat, amit a Prometheus köré kanyarítanak, jobban tetszett, amíg csak az első promó jött ki róla. ott kellett volna abbahagyni.

 3. Nekem semmi bajom az ilyen videókkal. Csinálják, ha nincs jobb dolguk, úgy is csak az nézi meg, akinek semmi dolga :)

 4. kameraman: Elég valószínű, hogy soha nem fogják egy ilyen reklámban azt mondani, “Utálom a rendezőt, a film egy sz0r, soha ne nézze meg senki.” Szóval nyilván minden ilyen videóban dícsérni fognak minden filmet, ez nem meglepő.

 5. most tényleg, törölt kommentek, nem akarom kameramant védeni annyira, de kénytelen vagyok, mert ő legalább a filmről/aktuális témáról ír, nem pedig személyeskedik (amikor valakinek a személyét támadod). Egyetlen dolgot lehet tenni ha annyira zavar, nem olvasni őt, de annak nincs értelme, hogy 4-5 ember beírja, hogy troll, vagy fikagép vagy ilyesmi. Tessék, CsillagGavrill tudott válaszolni arra amit mondott, már ha annyira muszájnak érzi valaki.

 6. Én se nézek mostmár meg semmit a filmmel kapcsolatban, majd csak a moziban. :)

 7. “akinek semmi dolga”
  én valszin elmegyek megnézni a filmet valamiért mégis megnéztem eddig az összes anyagot (mostanában nem bírom ki h ne nézzem meg őket)

 8. Igen, én is elmegyek majd megnézni. Még sem nézem meg ezeket a videókat, részben mert van más dolgom – magamból indultam ki -, részben meg azért, mert annyira nem vagyok fanja ennek az univerzumnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.