18 hozzászólás a “Még kettő” bejegyzéshez

 1. Egyre szarabbak ezek a poszterek. Én eleve szkeptikus vagyok a filmmel kapcsolatban, mivel Batman Joker nélkül pont annyira érdekes, mint mondjuk a Pókember, vagy bármelyik másik képregény menő. Nekem kizárólag az a két film tetszett, amiben Batman Joker ellen kellett harcoljon, a többiben annyira tré, ostoba, giccses ellenfelek bukkantak fel, hogy csak na. Ez a Bane is egy vicc. Izomkolosszus, mobil vastüdővel a szája előtt, oké, és? Már most nem látszik annyira érdekes karakternek, mint Joker volt,és ez itt a lényeg. Joker legalább érdekes, szemben az összes többi jöttment hülyével. Sokkal jobb lett volna egy olyan trilógia, ami egy kibontakozó és epikussá váló Batman vs. Joker harcot visz végig, benne olyan nyalánkságokkal, mint Joker háttér sztorija – ez utóbbit az első Nolan-féle Batman filmben simán elővehették volna, párhuzamosan a kis csilliomoscsemete fejlődéstörténetével.

  Persze elmegyek moziba megnézni ezt is, de különösebb elvárásaim nincsenek, abban viszont biztos vagyok, hogy nem fog tudni felnőni a 2. részhez ezekkel a karakterekkel.

 2. Én is bírom Jokert jó karakter DE azért Bane-t se kéne leírni ő is érdekes pl a sérülés ami miatt kell azt a gázt szipuznia nem hiszem,hogy azért mert mondjuk veseköve van + a céljai hogy mi vezérli mert Jokerrel ellentétben neki konkrét céljai lesznek nem csak szimpla káosz. Először én sem örültem Bane-nek de aztán ahogy jöttek a képek egyre jobban felcsigázott és most jelenleg azt mondom, hogy durvább lesz mint Joker bár a filmet még ugye nem láttam.

  A képek amúgy annyira nem ütnek mint az előzőek :D

 3. hogy pont a havas posztereket kellett elővenni…borzadáj;

  jokert már nehéz lenne beletenni, de egyébként nem rossz az ötleted h egyszerre lehetett volna bemutatni a két karaktert, csak egyrészt most beszarna egy kicsit a film mert ugye nincs ledger, másrészt jokernek mondhatni nincs alteregója, így szerintem nem igazán lenne érdekes 3 részen keresztül mint főellenfél, nyilván még a 3. részben jól jött volna, mert elvileg csak bebörtönözték, de hát bizonyos okok miatt mást kelett lépni, ennyi, el kell fogadni és szurkolni h süljön el igy is jol a dolog

 4. úgy bírom ezeket a vitákat. “Joker kéne bele, blablabla”. Heath Ledger meghalt. hogy raksz bele egy filmbe egy halott embert? mert azt a karaktert pillanatnyilag más nem tudná eljátszani. Joker tényleg baromi érdekes volt, de azért sem Bane-t, sem az írógárdát nem kell félteni. nézzetek utána a karakternek vagy a Chris Nolan filmeknek, aztán lehet okoskodni. olyan film lesz, hogy magunk alá fogunk cuccolni, majd meglátjátok.

 5. Joker karaktere pont azért volt olyan érdekes, mert nem magyarázták túl. Nem derült ki pontosan honnan jött, ki ő, mit csinált korábban. Csak jött, őrült volt és káoszt akart. Ha órákig magyaráznák a gyerekkorát, pont az történne vele mint Michael Myers-szel a Halloween remake-ben: már egyáltalán nem lenne érdekes.

 6. Szerintem Bane sokkal durvább karakter lesz mint Joker mert Bane fizikálisan is próbára tudja tenni Batmant. Szerintem méltó ellenfele lesz Batmannek.

 7. Egyet értek Von Doomal mert tényleg fizikálisan is felveszi Batman mellett a kesztyűt. A találgatásokról meg annyit hogy érdekes a trailerben az hogy azt akarja elhitetni Nolen a nézővel hogy Bane tudja ki az a Batman,és látja őt maszk nélkül.Ezt akarja elhitetni,de a csavar abban van hogy erre nincs egyértelmű bizonyíték.
  Jól ki van ez találva :)

 8. az nem egyértelmű h bale fekszik maszk nélkül és kérdezi h miért nem ölte meg -valakitől, mikor bane pofázik meg látszik h ugyanabba a helyiségben van ő is, vagy csak én nem tudom mivan ? :)

 9. hát a film marketingje elég szar, lehet itt spórolták ki a megnövekedett budgetet (?), képi anyagok közül az egyetlen értékelhető eddig amikor Bane tartotta a széttört betmen maszkot-persze film ettől még jó lehet
  Plusz nem értek egyet, hogy Bane lehet olyan izgalmas mint Joker, ez már marketing anyagokból is látszik, Joker köré lehetett egy fasza reklámanyagot csinálni, faszábbnál faszább bannerek és képi anyagok jöttek ki (TDK trailerről nem is beszélve). Mind ötletes, megindulhatott a kreativitás, hogyan használják az “örültségét”. Bane csak egy izomkolosszus (tudom, hogy nem csak az, de Jokerhez képest igen)-> az említett legjobb poszter is miről szól , hogy jól megveri betment, de ezt nem lehet unalomig ismételni, vagyis lehet csak akkor ilyen lesz a kampány.
  DE azzal se értek egyet, hogy csak Joker kellett volna minden részbe, az se megoldás.

 10. Ez utalhat arra is, hogy éppen akkor törte el a gerincét és nyomorította meg mint a képregényben és azért kérdezi miért nem ölte meg.

  De lehet, hogy nem :)

 11. pedig ha rámentek volna Bane-nél a ‘nyomjuk le a wall street-es köcsögöket és vegyük vissza a hatalmat’ szálra, akkor lehetett volna olyan kampány, mint Jokeré volt. Revolution és freedom feliratos poszterekkel pl
  csak szerintem a mostani ülősztrájkos, gazdaságiválságos, menedzserbónuszos években kicsit féltek ettől

 12. kameraman: olyan posztert én nem láttam amin ‘Bane tartotta a széttört BATMAN maszkot.’

 13. Lejti: a prológ végén van egy minielőzetes, és ott Bane a kezében tartja a törött maszkot.

 14. Srácok nem unjátok még ezt a Jokerezést? nem ő lesz (pont). Bane lesz, ha nem tetszik ne várjátok,de hogy minden egyes témát ide hoztok ki.. Reklám anyagból tényleg láttunk jobbat de ezek se rosszak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.