7 hozzászólás a “The Amazing Spider-Man: pár új képsor” bejegyzéshez

 1. kár és felesleges is belekötni, ez fényévekkel jobb mint az előző. nem tudom kinek mi baja van Garfield-dal, szerintem korrekt választás. nem töketlen… bár a gördeszkás vonalat nem értettem, volt ilyen a képregényben?

  A lényeg hogy én biztos elmegyek megnézni moziba, megéri reménykedni.

 2. Csatlakozom. Semmi gondom a sráccal.
  Naná, hogy moziban nézős. :) Várom már (el vagyok idén kényeztetve)

 3. Én se értem, mi a baj vele, az a helyzet, hogy egy átlagos mai tinédzser kb. ilyen stílusú vagy legalábbis erre akar hajazni. Ebben a tekintetben hihetőbb is a karakter. A CGI-vel sincs gondom, valahogy megfogja a képregények hangulatát.

 4. Jó lesz ez. Nem egy véresen komoly film, egy művészieskedő dolog, hanem inkább egy szórakoztató, de azért nem gyerekes vagy banális történet Pókemberről. Garfield jó választás volt, illik Peter Parker fizimiskájához. . .
  Azt meg sokan felhozzák ellenvéleményként, hogy milyen hülyeség már, hogy meg lett változtatva – részben – az eredeti sztori, hogy Peter apja tervezte el ezt a pókos képességes dolgot. Szerintem nem az, legalább lesz benne rejtély, meglepetés azok számára is, akik ismerik a képregényt.

 5. Szerintem az eddigi legjobb Pókember film adaptációt fogjuk látni a mozikban. Legalábbis biztosan jobb lesz az előzőeknél, amiben az összes szereplő úgy nézett ki mint egy dagira fújt power rangers játékbaba. Kíváncsian várom, és már jó rég nem voltam moziban, azt hiszem itt a remek alkalom, hogy beüljek, és jól szórakozzak.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.