8 hozzászólás a “Batman negyedszer a Tv-ben” bejegyzéshez

 1. Azért kicsit fiatal, hogy bottal járjon, vajon mi történhetett (mert hogy az egyértelmű, hogy ez a részlet a Bane-el való találkozás előttről van)..

  Még mindig úgy érzem, hogy igazam van. :D

 2. spoiler: na ne már hogy a filmben is felgyógyuljon egy gerinctörésből. Remélem valami más baja lesz, vagy valami high tech endoskeletont húz magára.

 3. dude: Ha jól emlékszem, akkor ott elég gyorsan kellet futni, hogy el tudjon menekülni a zsaruk elől! Persze az is látszott rajta, hogy azért nem teljesen egészséges!
  Egyre jobbak lesznek ezek a fél perces reklámok, de azért még kíváncsi leszek, hogy mivel állnak elő a vasárnapi MTV díjátadón.

 4. Egyre több az érdekes kérdés a filmmel kapcsolatban. Hogy szerezte Bane a sérülését, miért jár Bruce bottal, alig várom, hogy ezekre választ kapjak a moziban.

 5. Brutál nagy spoiler az előtem szólokhoz:!!!!!!

  A lábát töri el Bane Batmannek!

 6. Jimmy ez azért gyenge lenne.. nem mellesleg olyan arculcsapása a képregénynek ami azért a rajongóknál kiverné a biztosítékot..

  Meg abban mi a kemény? Batman röhögve kiheverné, nem lenne dráma, nem kellene átadni a Batmanséget stb..

 7. Jimmy: lehet, de meglátásom szerint a két film közti időszakban (7-8év) Batman inaktív volt, mint ahogy ezen trailerben is hangoztatja, hogy ő már visszavonult, tehát a botos dolog az Banetől független, hiszen, mint azt láttuk a többi trailerben, ott már bot nélkül és már a Batwinggel (amit most mutattak meg neki) harcol Bane ellen, így időrendben nem jön ki szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.