11 hozzászólás a “Most a Prometheus hajóról” bejegyzéshez

  1. Elvileg RED kamerákkal forgatták, szóval true 3D, de azt nem tudom, hogy a sok sötét jelenet hogy fog 3D-ben mutatni, sötétben a 3D eléggé rosszul muzsikál.

    Az első 12 perc alapján, meg az utána következő Scott interjú alapján amúgy sajnos a Space Jockey-ik tényleg olyan balf@szok, hogy minden bolygón lezuhan egy űrhajójuk, mert ez nem az LV426 lesz :S

  2. Spoiler!

    Az LV-223 lesz az Enginieers-ek(Space Jockey-k) bolygója, ide nem lezuhannak, csak visszazuhannak, miután felszálltak, mert ugye Janek kapitány elintézte az űrhajójukat. :)
    Aztán majd a folytatás(ok)ból kiderül, hogy kerültek át egy bolygóval arrébb, az LV-426-ra.

    Gyakorlatilag is 3D-s kamerákkal forgatták a filmet.

  3. de azért lesz 2d-ben is vetítve? én is és a szemem is okádik a 3d-től.

  4. Tud valaki valami infót a Prom tesztvetítés utáni első kritikákról?

  5. cucumber87: Vegyes… Viszonylag sok jó kritika van, pár oké és kicsit lehangoló mennyi rossz, persze utóbbiak arányukat tekintve asszem kb 4 jóra jut egy rossz szóval még nem jelent semmit. Ami viszont nem jó, hogy akik negatívumot írtak azok mind a sztorit húzták le és a karaktereket. :S

  6. Az Alien erőssége sem a sztori volt vagy a karakterek. Scott is úgy fogalmazott, hogy az egy B-film volt egy A-film költségvetéséből forgatva. A hangulat a lényeg, és remélem, az meglesz. No meg a lények :)

  7. Élien: Ja, de az Alien első részét akárhányszor újra tudom nézni, mindig ugyan olyan izgalmas marad a számomra :) Ezt sok filmről nem mondanám el. Remélem a Prometheus is ilyen lesz, bár azt hiszem kár az Alien hangulatát várni, az egy már letűnt kor filmje volt :D Most már mások a szabályok, látszik az előzeteseken is, hogy itt egy ‘akciódúsabb’ filmet kapunk, szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.