6 hozzászólás a “Starship Troopers: Invasion frissiben” bejegyzéshez

 1. Hát ez nagyon gáz. Nagyon hangulatos volt a teaser (különösen, hogy Heinlein eredeti kezdősorait használták fel), de ez teljesen lerombolta az egészet.

  Kár érte.

 2. Miért kell ebbe a remek filmbe újból és újból belerúgni..
  Ez megint, hogy néz ki, a mai játékok grafikái kivétel nélkül szebbek.

 3. Épp a napokban néztem újra (kb huszadjára) az első (és számomra egyetlen) filmet. Félelmetes, hogy mennyi logikai hiba van benne, mégis az egyik legjobb sci-fi a véleményem szerint, ami valaha készült hasonló témában. 1997-ben olyan trükkökkel meg tudták oldani ezt a grandiózus filmet, ami sok esetben még ma is nehezen űberelhető egy-két trükkcsapatnak (gondolok itt a rovarok “okos” megjelenítésére, ami nem fordult át gagyiba). A történet sok helyen suta, de a hangulat eszméletlen, ami sokban köszönhető egy-egy színésznek és a zenének is.
  Erre ’97 után kihoznak 2 “folytatást”, amiket nem minősítenék szarnak, mert azzal lehúznám a valóban szar filmek színvonalát még néhány fokkal.
  Ez a játékgrafika pedig olyan, mintha PS1-re készültek volna, csak kicsit elcsúsztak a fejlesztéssel.

  Nem vagyok oda a rebootokért, mert a kreativitás hiányát tükrözik sok esetben, de én itt jelezném, hogy tessék nekiállni egy új Starship Troopers filmnek, amiben kérjük vissza Michael Ironsideot és a remek zenét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.