22 hozzászólás a “A nyomorultak előzetese” bejegyzéshez

  1. Korrekt kosztümös filmnek tűnik. Nem nagyon ismerem a történetet, és a trailer sem túl meggyőző, tehát semmiképp sem moziban nézős, de ‘artistic effort’-ként jónak tűnik.

    Ki a célközönség?

  2. Nem ismerem ezt a musicalt, de ebből a dalból nagyjából leszűrhető.. Ha ez a legjobb – nyilván ezért nyomják ezzel – akkor nem várok sokat.

    Biztosan megnézem a filmet, de nem moziban.

  3. tuti francia fejek. Russel Crowe. uristen. vagy ő angolt játszik? ha igen, akkor nem szóltam

  4. A legjobb film Oscar-jelöltjeinek első befutója :)

    sugabubus: “Russel Crowe. uristen. vagy ő angolt játszik?”

    Látom ide sem klasszikus irodalomrajongók járnak kommentelni :D

  5. nem tudom milyen lesz a film, de hogy Jackman bácsi leénekel mindenkit az tuti! nem kis musical múlttal rendelkezik!

  6. Én először a rajzfilmsorozatot láttam, aztán olvastam utána a könyvet. Én tuti meg fogom nézni! :)

  7. Én is rettenetesen várom a filmet! :)) Nem sok musicalt láttam, de persze a Moulen Rouge éa Chicago is megvolt (utóbbi nagy kedvenc), színházban is jártam, többek között volt szerencsém látni az Operaház fantomját is :) De ha nem szeretném a musicalt, akkor is rettenetesen várnám a filmet Russell Crowe miatt, abszolút nagy kedvenc, ráadásul már bizonyította remek énektudását is :)) Jackman szintén, őt is szeressük, a többieket pedig meglátom, de mindenesetre a Dreamed A Dream-et lúdbőrös volt most hallgatni Anne-től :) Egy nagy bajom van: egy napon mutatják be (legalábbis odaát) a Hobbittal, és utóbbi alighanem szénné fogja verni, de persze, várjuk meg a kritikai fogadtatást is :)

  8. Rég volt már, amikor musical rajongó voltam, és több régi kedvencemet hallgatom ma úgy, hogy nem értem, ez hogy tetszhetett – de a Nyomorultakat a mai napig nagyon szeretem.
    Ahogy elnézem, esélye van a filmnek is a kedvencek közé kerülni.

  9. Egyrészt, A nyomorultak ismerete hozzátartozik az alapműveltséghez. Tessenek elolvasni, vagy legalább kigooglizni! :) A könyv nagy kedvenc, a musical szintén, a film meg remélhetőleg nagyon jó lesz! :)

  10. Egyébként, szerintem nem ez a dal a legjobb, csak ezt Susan Boyle miatt jobban beivódott a köztudatba. A One day more ezerszer jobb, ütősebb. Vagy Enjolras dala, de az Éponine halálakor elhangzó Néhány csepp eső is szívszaggatóan gyönyörű. Tudom, hogy ezzel valószínűleg egyedül leszek a világon, de engem ez a film sokkal jobban érdekel, mint A hobbit. :)

  11. Engem speciel nem érdekel jobban, mint a Hobbit, de ez is várós, már csak Crowe és jackman miatt is, meg az alaptörténet is szerintem Victor Hugo legjobb/legismertebb (bár utóbbi ezek szerint mégsem ;)) műve!

  12. Hannan, a one day more dallama tök ugyan az mint a dream-é:P
    Szerintem is várós, de azért Hathaway számomra még mindig necces. A nyári Batman film után okosabbak leszünk. Persze azon is sok múlik, hogy kin lesz a hangsúly a filmben. Ilyen szempontból a két aussira lehet számítani:)

  13. biker, szerintem nem ugyanaz. Csak visszacseng benne. :) Mert ugye, Ephonine szövegrésze és dallama valóban ez. De a hatás, amit kivált, koránt sem ugyanaz. Szerintem, az ezerszer erősebb érzelmileg. :) Na, akkor irány Miskolc! Sikerült megint kedvet csinálni a darabhoz! :)

  14. Ciki,ha egy színészi képesítésű Anne Hathaway éneklésénél
    e konkrét dal esetén jobban tetszik nekem még mindig
    Susan Boyle hangja?:))

  15. biker: “Persze azon is sok múlik, hogy kin lesz a hangsúly a filmben. Ilyen szempontból a két aussira lehet számítani”
    Anne Hathaway meghal a film első negyedében, szóval nagy hangsúly nem lesz rajta. Szóval igazad van az aussikkal, illetve még Marius nagyon hangsúlyos és a nőügyei. :)))
    (Mondjátok kérlek, hogy ezzel a Fantine meghal dologgal most nem spoilereztem el semmit…..:P)

    xido: “Ciki,ha egy színészi képesítésű Anne Hathaway éneklésénél e konkrét dal esetén jobban tetszik nekem még mindig Susan Boyle hangja?”

    Nem ciki, de vedd hozzá, hogy teljesen más a két éneklés koncepciója. Susan Boyle klasszikus “Broadway” stílusban énekli a dalt, míg Anne Hathaway sokkal “prózaiabban” áll neki – épp ezért még kíváncsibb lettem a filmre, mert ez az a musical, amiben végig énekelnek, nincs próza, így nagyon érdekel, hogy hogy csinálják meg. És a szereplők nagyon jók, mindenkit nagyon várok. Talán még Cosette-et is megszerettetik velem. :P
    (Hasonló az Operaház Fantomjához – de nem emlékszem, hogy a Gerald Butler-filmben volt-e próza vagy meghagyták éneknek. Ezért szokták ezeket musical-operának hívni.)

    Jaaaaj, nagyon várom már!!! :)

  16. már miért tartozna az alapműveltséghez egy teljesen érdektelen, francia történet? ugyan már
    ha nem olvasok végig minden unalmas 1500 oldalas 19. századi könyvet, akkor nem is vagyok ember?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.